87

аман

преди 10 години

До ТУЙ ОНУЙпри борисов не е имало чак такива золуми като тези сега, че да има чак такива протести

86

МладМислещ

преди 10 години

Хората, които протестираме бачкаме! И протестираме за да живеем в нормална държава и да получаваме като бачкаме! Чукундури ***, ще дойде зимата и тия комунистически *** ако са на власт още не парното няма да може да си плащат хората, а храната! Ще има измрели от глад!

85

Фортуна

преди 10 години

Не им плаща никой. Безплатно ви мразят. Комунистите ще ми говорят за демокрация, чудо невиждано! Те, които крадоха, убиваха, изпращаха в лагери, сега бранят с нокти и зъби властта, за да си поживеят и внуците, и правнуците и всичките им изчадия адови. Това е.

84

ТУЙ ОНУЙ

преди 10 години

До аманЕ ТО ПЪК ПРИ БОЙКО КАТО СМЕЕХТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ - НЯМА ЩО , ТОВА ПОНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧЕТЕ - СЕГА ПОНЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗРАЗЯВА НЯКАКВО ГРАЖДАНСКО ОТНОШЕНИЕ , А ПРИ БОКО И ЦЕЦО АКО ИЗРАЗИШ , И СЛЕД ДВА ДНИ КАЧУЛКИТЕ СУТРИНТА СА У ВАС .........НАЛИ, ДАЙТЕ ДА СИ ГОВОРИМ ИСТИНАТА

83

Анонимен

преди 10 години

АВЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, КЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМО БЕ, ПИСНА МИ ДА МИ НАРУШАВАТЕ ПРАВАТА, ТО НЕНОРМАЛЩИНА, ТО ПРОСТОТИА, КВО ВИ Е ИНТЕЛИГЕНТНОТО , КВО ВИ Е СИМПАТИЧНОТО, БАСИ ***, ШО НЕ СТЕ НА РАБОТА БЕ МИЗЕРНИЦИ, ШО НЕ ХОДИТЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ, ШО НЕ ПРАВИТЕ ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ, БАСИ ***

82

bariera_61

преди 10 години

Изборите трябва да са първо: 50 % мажоритарни и 50 % пропорционални и второ: неграмотните да нямат право да гласуват! Защото няма никаква логика неграмотни, които 100 % са безработни, които нищо не дават на тази държава, а само взимат - социални помощи, не плащат за лечение, крадат, убиват и са само в тежест на обществото да имат и право да определят кой да управлява държавата! Освен това ще се прекрати и плащането за гласуване, което опорочава и обезмисля вота на останалите избиратели!

81

VANGEN

преди 10 години

Стотината ***,поддръжници на либерастите,платени от кукловодите,които усетиха че това правителство може да посегне на техните далавери са една шайка зомбита,които нямат грам мозък в главата си.Колко силно са застрашени обаче икономическите интереси на бандитите-олигарси стоящи зад, тях показва отношението на всички медии-вкл. на бнт и бнр,които явно са на олигарсите,към Сидеров,който в този момент се държи наистина държавнически,като и казва истината за медийните *** навсякъде.

80

Анонимен

преди 10 години

Аз гласувах за Сидерови сега го призовавам да си даде имунитета на г.н Цацаров ! Не желая партия за която гласувах да нарушава всички закони и европейските харти за правата на хората !

79

Jerry

преди 10 години

Народа пак иска, но не смята да дава. Затова отново ще остане с празни ръце.

78

аман

преди 10 години

До ТУЙ ОНУЙоще нещо да те светна: ако не бяха протестите нямаше изобщо да има сега прах в очите с намаляване на тока и парното

77

mdamm

преди 10 години

Есента ще е големия цирк - като мине лятото, и на народа му се наложи да плаща за ток, парно, вода, храна.

76

Анонимен

преди 10 години

"Стотици пият кафе пред НС..." не са като хилядите протестиращи през зимата.

75

Анонимен

преди 10 години

Медиите да престанат да ни замават цял ден с тия протестиращи, че това на нищо не прилича вече!Какво ни ги натрапват всеки ден и час по всички тв.Държавата е в колапс след управлението на ГЕРБ, ние с шепа безделници се занимаваме.да оставят правителството да работи, че да не излизаме ние навън...

74

Стамат

преди 10 години

Хората ттрябва да разберат, че платените от ГЕРБ и монополите "протестиращи" пред НС не искат да бъдат решетни проблемите на хората - да се намалят цените на енергията и лекарствата. Затова саботират работата на парламента и провокират безредици...

73

ТУЙ ОНУЙ

преди 10 години

До Kaleko AlekoЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОЙ НЕ ПЛАЩА - АЗ РАБОТЯ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА - В ЧАСТНИЯ СЕКТОР И ПРОФЕСИОНАЛНО СЕ ЗАНИМАВАМ С ПРОБЛЕМИТЕ СЪЗДАВАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ПАРТИИТЕ КАТО ЕДНА ОТ ФУНКЦИИТЕ НА ДЪРЖАВАТА - НО ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ - СЕГА - Е САМОУБИЙСТВО - ДАЙ СЕГА ЗА ДА ОТТЪРВАТ ЗАТВОРА ДВАМА ТРИМА ПОЛИТИЦИ И ДА СИ НАПРАВЯТ ОЩЕ ПАРИ - НАРОДА ДА СИ ПРАВИ ХАРАКИРИ

72

_Анонимен

преди 10 години

Ама това вече и аз не го одобрявам! Бива ли така?! Как може да хвърляте домати по парламента! Няма ли достатъчно кучешки изпражнения по улиците на София, че домати ще хвърляте! Аа *** ха! Я бързо една инициатива "Изчисти София, да съберем подобното с подобно!" и всеки докато отива към парламента да събере по пътя си кучешките л**** от улицата и да хвърля тях.

71

Егон

преди 10 години

Тока го свалят всяка година лятото с малко и го качват зимата с много. А иначе по календар днес е Видовден. Всички довечера сме пред МС.

70

Kaleko Aleko

преди 10 години

ТУЙ ОНУЙ, аз вожд нямам :D И срещу Тиквич протестирах, и срещу сегашните. Дано поне ти плащат добре за брой коментари, че иначе не те виждам какво ще правиш без своя вожд :)

69

Пфф

преди 10 години

General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата

68

ТАРИКАТИ

преди 10 години

Свалят тока с 5%...Нали след това новото правителство ще търси пари за това? Жалки червени фашизирани управляват държавата в момента!