327

Анонимен

преди 11 години

СЛЕД 23 ГОДИНИ ПРЕДСМЪРТНАТА АГОНИЯ НА КОМУНИЗМА НАСТЪПИ!КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!

326

член на БСП

преди 11 години

До П***tИЛ***н4цГлупости пишеш. Само 4 милиарда?!? Ей сега Вожда Серголета ми прати SMS, че всъщност Боко е откраднал 10 ТРИЛИОНА ЕВРО докато е управлявал и с тях плаща на тези майки и бащи с децата си дето бяха излезли днес.

325

London calling

преди 11 години

Патилане ако наистина си на 32 трябва да се замислиш здраво за бъдещето си. Баща ми който е много стар казва че ако беше само на 50 щеше да тръгне. Не те насърчвам към емиграция но помисли на къде вървят нещата. Живееш в един несвършващ цирк в който клоуните си сменят ролите.До кога?

324

Анонимен 1

преди 11 години

до Война до победа/...Ох, че сте ми революционерчета, ти като говориш за война готов ли си да стреляш в жив човек, може би роднина на твой приятел или познат....да му видиш кръвта, а... пишете си ей тука, колкото да се намирате на работа

323

аз

преди 11 години

15 000 друг път, поне 30 000. Ама корумпираните медий лъжат. Вчера бяхме 20 000 а БТВ даваха турски сериали!

322

Реалист

преди 11 години

Бантускотия протестирала ! Голям праз ! Ми тя и 1990-та протестираше. И 1997-***. И през Февруари 2013-та също. И кво ? И кво ? Пак старите озъбени акули. Пак същите мафиоти. Всичко е ала-бала. Изходът е на терминал 2 ! Пак ще ви бъде променен вота, бантускотци. Пак ще ви мачкат - и ***, и фашаги, и демократи. Обречени сте.

321

Война до победа

преди 11 години

Гледам, че комунистите, турците и еничерите от Атака пишат, по сайтовете, че народът на улицата е платен от Бойко и , че хората на улицата искали война. Ако трябва ще има война. Ако трябва ще заминем и Сирия по гражданска война, но ние няма да оставим олигархо-комунистическата мафиотска, комунистическа и еничарска върхушка да ни управява и да ни ограбва повече. Или България ще бъде чиста и свята република или няма да я има. Място за отстъпление няма.

320

Анонимен

преди 11 години

Айде бе народе сабуди се!!!!Сега трябва да се махнат от парламнета ДПС, БСП, АТАКА Герб може да остане като партия но да не е водеща.

319

simar

преди 11 години

Болния лидер ходи да се разправя с репортера на Канал3, купен бил. Ходи като бясна лисица, обезумял от гняв, че хората го наричат*. Заплашва всеки срещнат репортер. За тоя напълно съм се убедил, че е ненормален, както и поддръжниците му.

318

Анонимен

преди 11 години

Днес в централата на Атака са раздавали копейки, махорка и самогон на симпатизантите, за да се борят с народната любов. Резултатите са налице - извършени са провокации от страна на Атака към мирно протестиращите граждани.

317

simar

преди 11 години

Боже Господи!!! Гледате ли какво се случва по канал 3? Аз съм в тотален шок, загубих ума и дума... Атака са най-мутренската политическа организация, която е съществувала някога!

316

London calling

преди 11 години

Патилане много си прав. Аз напуснах България на 21 години,сега съм на 44. Представяш ли си ако трябваше да чакам.Искренно ти пожелавам при теб нещата да са други,да не чакаш трохи нито от едните нито от другите. Ако по този начин продължаваш да мислиш значи има надежда.Успех!

315

Анонимен

преди 11 години

Сидер ага кво прави посред нощите у парламента, та се бие с протестиращите там? Да не го е сбъркал със стриптийз клуб?

314

Zdrav

преди 11 години

Браво на София и всички които не са от малоумното и платено естество на П***tИЛ***н4ц !

313

Bolen

преди 11 години

Мутрите на БОЛЕН атакуват останалите протестиращи пред парламента!!!!!!!!!!!!!

312

do П@tИЛ@н4ц

преди 11 години

DA go du ......-sh

311

Анонимен

преди 11 години

Само психари тука

310

Одисей 1

преди 11 години

456 що за извратеняк си за да разсъждаваш по този начин , явно за теб нормалните образовани хора са лоши , столипиново ти трябва на теб Столипиново и чалга , ***

309

DO П@tИЛ@н4цA

преди 11 години

DA GO DUH ........SH

308

London calling

преди 11 години

До lolЗащо ли. През онези години ни беше писнало от комунисти,знаехме че лесно няма да пуснат хранилката и знаехме че ще се превъплащават в различни цветове и имена.И така си стана. Но върхът на върховете беше циркът герб който беше съставен от най-пропитите *** които се правиха на други.БСП са мекерата но освен че крадяха даваха по някоия троха на тебе,родителите ти и обръщаха внимание на проблемите. Герб разбиха държавата на пух и прах и сега все още хленчат.