59

опс

преди 11 години

какъв е този здравен министър.... явно ще работи всичко наобратно да се случва..остаката...или направо май наесен с песен пак

58

123

преди 11 години

Бе що цяля зесен и зима заведенията стояха празни, то не бя а газовигорелки то небешечудо. Айде стига геребераски .... .Станахме по- го.еми католици от папата. Айде няма вече гроб

57

Егон

преди 11 години

Веднага да й се поиска оставката. Срам за здравеопазването. Къде ги намирате тия бе, другари? На Бойко поне изкарваха по няколко месеца.

56

Shark

преди 11 години

Да, социалните мрежи не се потрисаха от *** изказвания на Бойко и компания, нямаше вълни от недоволство когато Бойко каза че пенсионерите са изяли парите, студентите да пасат овце, а всички да садим картофи и че сме лош матРял. Сега сте потресени че новата министърка казала че ще либерализира пушенето. Не е истина колко хора се занимават с глупости и недоволстват за дребни работи.

55

2323

преди 11 години

да не излезе новата червена калинка госпожата, а

54

Stiv

преди 11 години

задължителна отмяна на закона! От позицията на какво е забраната? най правилно е да има места за пушачи и непушачи, както беше преди! аз като не пия, значи ли , че трябва да забранят алкохола по кръчмите. Обратният вариянт е референдум по този въпрос!

53

съжалител

преди 11 години

До БЛ.Аз пък съжалявам теб, че си гласувал(а) за БСПто...Винаги го правите... Първо пускате, после мислите, по-после виждате че сте сгрешили и накрая съжалявате... Ама БСПто не съжаляват, че са ви измамили.. отново

52

бгфд

преди 11 години

Непушачите, кво се правите и вие, нали хората си направиха зали? Повечето поддръжници на този безумен закон са живеят с илюзията, че ако не вдишват някакъв ти тютюнен дим, по случайност минавайки през залата за пушачи, ще живеят, едва ли не, вечно. Сори, ама нека има и малко толерантност. Има 1000 хранителни продукта, които ви убиват много повече от няколко минути излагане на тютюнен дим.

51

Анонимен

преди 11 години

"Що за здравен министър иска връщане на пушенето?"Алчен и *** министър иска такива неща.

50

megi 55

преди 11 години

Като здравен работник и като пушач на 5-6 цигари както казва дущеря ми "планинки въздух"казвам своето категорично не на промяна на вече приетия закон!!!!!Потресена съм от аругантността и самочувствието на новата здр.министърка и поведението и в парламента при гласуване на правителството вчера!Тя била действащ лекар! Такъв "лекар " като нея при амниоцинтеза с платени 150 лв за избор на екип уби в щестия месец неродената ми внучка като проби плацентата и плода.Не се изхвърляйте Два месеца Ви давам

49

Анонимен

преди 11 години

1 година дъвчеха гербарите цигарите стига вече - върнете закона и за следващите 100 години не ни занимавайте с глупости.Всеки ресторант да си решава или смятате ресторантьорите за ***.

48

Анонимен

преди 11 години

Абе това ли е най-важния въпрос на здравото министерство - да разреши пушенето на обществени места, та първо с него се захваща???Толкова по-важни неща има за обществото, а те с пушенето...Явно някакъв скрит бизнес има тука.

47

БЛ.

преди 11 години

съжалявам, че гласувах за бсп.

46

Анонимен

преди 11 години

До електронна здр.карта А знаеш ли,че имаш право на профилактичен годишен преглед с кръв, урина, снимки бял дроб, за жените мамолог и гинеколог и т.н. Колко такива прегледа са ти правили ,защото аз нямам спомен. А къде отиват тези пари тогава-за лечение на *** електорат или къде?

45

Анонимен

преди 11 години

това е комунизма не мислят за народа а гледат техния интерес

44

!!

преди 11 години

СМЧТАЙ

43

Анонимен

преди 11 години

Защо не оставиха настоящия министър от служебния кабинет??? Супер лекар и 100 класи над тази куха лейка. Аман от лобистки интереси. И тая ще бъде като онази собственичка на частна болница- "Тежката артилерия" на ГЕРБ. Затова българите *** като мухи.

42

електронна здр.карта

преди 11 години

Госпожо,вместо да правиш глупости с връщане на тютюнопушевето,ВЪВЕДИ ЕЛЕКТРОННА ЗДРАВНА КАРТАЗащо всички вие 23 год подличко мълчите и крадете безрамно от парите ни за здраве като започнем от личния лекар та до болницата? Защото с ел.здр.карта всеки ще може за следи какви пари е консумирал,а сега куче влачи,диря няма.Личния доктор пише ,че ходя два пъти в седмицата на преглед,а аз за три години съм го видяла 2 пъти,болницата ме оперира от не знам от какво без да и знам и адреса,а *** през

41

481

преди 11 години

вече съжалявам, че гласувах за бсп.

40

Буревестников

преди 11 години

Какъв "Здравен Министър"?!?! Какви пет лева , бре , хора?!?! Тази Дама,ще е същата работа като предната Дама на този пост - Десиславчето.... Ще изпълни лобистките интереси за които е поставена там,ще си вземе кинтата за "свършената работа" и ще си бега!!! Предполагам на всеки малко по-интелигентен Българин му е пределно ясно,че "МАФИЯТА" в Здравеопазването е в НЕ по малки размери от тази и в повечето ни други отрасли! Лекарства,лечения,"клинични пътеки",осигуровки - ЕДНА ЯКА ДАЛАВЕРА ЗА НЯКОИ!