72

Анонимен

преди 11 години

Искат да топнат пръстчета, ама да не носят отговорност.... Щото знаят, че управление на бсп сега ще се провали с гръм и трясък. Всъщност това не би било толкова зле, ако нямаше всички ние да платим за цирка..

71

25774436996544444444

преди 11 години

Браво успех и не забравяйте да осъдите Боко и Цоко!

70

тъпчо

преди 11 години

лъжите:1. Заплата от 1000 лв и пенсия 500. Даже и според Валери Симеонов само "***" може да повярва в това.2. Национализация на ЕРП -абсурд пълен, нито може да се развалят договорите , нито има пари да им се плати3. 250 000 работни места -може но само ако Европа излезе от кризата. Това за сега не се очертава.4. Белене -няма как да стане-пари няма.5. необлагаеми 310 лв. може да стане но "дупката" ще я поемат хората с доходи от 311лв. и нагоре.

69

tomahawk

преди 11 години

до 68 пише се УНИЩОЖИ !какво е това онещожи ?!?!?!?!?!?!?

68

Анонимен

преди 11 години

Пак на нас социалисти се пада тежката задача да измъкнем България от пепелищата след управлението на хунтата ГРОБ!

67

АНОНИМЕН

преди 11 години

НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ АТАКА ЩЕ БЪДЕ ПОГРЕБАНА ЗАРАДИ ПРЕДАТЕЛСТВОТО КОЕТО НАПРАВИ.

66

63

преди 11 години

Принципно си прав, че трябва да се гласува, обаче ти съгласен ли бюлетината с която си гласувал да я хвърлят на *** някакви неграмотници от комисията и да я заменят с попълнена от тях, според каквото са им наредили? Трябва цялостно да се промени изборния кодекс и начина на гласуване. Гласът на всеки директно да се отчита терминал към ЦИК и тогава всичко ще е ок.

65

Анонимен

преди 11 години

Как се прави ПРОГРАМНО правителство........... ,без ПРОГРАМА ?

64

Анонимен

преди 11 години

ДПС да си подкрепя който иска ,....ПРОСТО НЯМА ДА ---С-Т-А-Н-Е в БЪЛГАРИЯ! Докато БСП се ВЛАЧИ със ---ДПС ,.....вечна опозиция !

63

АНОНИМЕН

преди 11 години

ДНЕС ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ СИ ОНЕЩОЖИ ПАРТИЯТА.

62

Анонимен

преди 11 години

Бисеров...,до 65!---От вас ,от вас !

61

Анонимен

преди 11 години

Бг-ПУШАЧ ,*** !"ПуТКЕПЯМ" ---ДПС/БСП !

60

Анонимен

преди 11 години

Тоя кабинет няма да издържи и три месеца. От Брюксел хич не харесват Волен. Вървим към нови избори.

59

възмутен

преди 11 години

Защо недоволствате бе? Да бяхте излезли да гласувате, че да нямат ДПС право на място в управлението! Сигурно повечето от тук пишещите не сте си мръднали пръста да отидете до урните, после мрънкате! Сами сме си виновни - позволяваме на неграмотни хора да определят настоящето и и бъдещето ни! Трябва да се направи задължително гласуването, друг изход от ситуацията няма!

58

Анонимен

преди 11 години

СЕГА ЩЕ СИ ИМАМЕ ЕДИН МНОГО ДОБЪР ПРЕМИЕР! ОРЕШАРСКИ! ЧУДО НЕВИЖДАНО!ПОКАЗВАЩО ЯСНО ТЯСНАТА ВРЪЗКА НА БСП СЪС СДС!ОТ СДС съвсем нормално премина в БСП-ЛОГИЧНО И ОЧАКВАНО,САМО И САМО ДА НЕ СЕ ЗАТРИЕ ИНТЕЛЕКТА МУ!СЪЩО Е ОСЕНЕН ОТ ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ГОТОВ НА ВСИЧКО ЗА ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРИНА! ТОЙ ЩЕ ТИЧА ДА ПОМАГА НА ВСИЧКИ ,КОЙТО ПОСТРАДАТ СЛУЧАЙНО ,КАКТО ББ ХОДЕШЕ,В БИСЕР,КЪРДЖАЛИ,ще БЪДЕ СЪПРИЧАСТЕН КЪМ СТАЧКУВАЩИТЕ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ-за седенките ЗАБРАВЕТЕ!ТОВА Е БИЛО ОТ ЛЮБОВ към учителя

57

десен

преди 11 години

Програмно правителство с Орешарски..........бля,бля игра на думи това си е нова тройна коалиция още по безпринципна от предната. *** и ДПС са ми ясни, но облъчените атакисти пак ще вържат на Волен. Работата вече е наредена тежко ни

56

Анонимен

преди 11 години

Сега Волен Сидера ,трябва да покажЕ,.... колко държи за българското в Бг ,с/у--ДПС/БСП!

55

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТова е мистерията на българската съдебна система. Конституцията и законите се тълкуват всякак, според партийната нужда и повеля. А съдиите могат да отсъждат не според доказателствата и закона, а по вътрешно убеждение според НПК!

54

е де

преди 11 години

ЧЕСТИТО УПРАВЛЕНИЕ НА БСПДПС НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЧУВСТВАТ "БЪЛГАРИ" !!!

53

Анонимен

преди 11 години

Тези от тройката шапка им свалям. Социалисти + националисти..........ок. Виждали сме го в историята, точната думичка е на националсоциализъм:))) Ама национацоциализъм + етническа партия...........тези скриха топката и на Хитлер даже:))))))))