43

фен

преди 11 години

Не е ясно, кои "българи" са по-жалки - тези, които защитават педерюгата Гришо, тези, които ахкат пред сръбския *** и наглец (който никога в живота нямаше да види нищо, освен к.р в гъ.а, ако не бяха го научили на тенис в САЩ), или пък тези, които се дуят, че печелели на финансови пазари. Единствената тъжна истина е, че тенисът МНОГО ИЗПРОСТЯ, при "шампион" - сърбин и "майстор" българин. Падежат започна още от селските номера на Сампрас, продължи с *** Федерер, сега - право към дъното.

42

ОТ ЧАО

преди 11 години

До ЧАО Ами ти бе, какво си постигнал и какво си показал на света и кое изобщо ти дава право да се изказваш толкова пренебрежително и просташки? Омаловажаваш победата само защото самият ти нищо не си постигнал, нямаш амбиции, потенциал и всеки чужд успех те кара да злобееш. Многознайко! Вещ по всички въпроси, само дето със собственият си живот не си успял да се справиш!.........КАКВО СЪМ ПОСТИГНАЛ ЛИ?ТРЕТИ СЪМ В СВЕТА ПО *** ЗА 2011Г. НА СВЕТОВНОТО В ТАЙЛАНД...РАЗБРА ЛИ БЕЕЕ...3-ТИ В СВЕТА!!

41

Go

преди 11 години

Сигурен съм, че 90% от пишещите тук дори не са изгледали един цял тенис мач, но коментират като че ли цял живот само с тенис се занимават. Освен, сте изтъкани от злоба, нямата никаква идея за какво иде реч в този спорт.Григор играе прекрасен и зрелищен тенис и тази година ще затвори устата на всички критици и хейтъри влизайки в Топ 10! Много малко му липсва и е на път да го постигне! Успех Григоре, България е с теб!

40

:)))

преди 11 години

Мили мои хейтърчета, дребни мои душици. :)И преди съм писал и пак ще ви напиша: Намерете си приятелка (възможно най-скоро) и работа (да разчитате вечно на майките си не е работа, няма да са вечни). Трайната липса на полов живот и пари води до такива озлобяване и вижте какъв е резултата.:))Уверявам Ви, че ако послушате съвета ми, желанието да бълвате злоба и жлъч ще намалее драстично..:) Извадете ръката от гащите, спрете да си играете само вие с малкия си приятел и намерете своето място във водов

39

До 40

преди 11 години

До ЧАО Ами ти бе, какво си постигнал и какво си показал на света и кое изобщо ти дава право да се изказваш толкова пренебрежително и просташки? Омаловажаваш победата само защото самият ти нищо не си постигнал, нямаш амбиции, потенциал и всеки чужд успех те кара да злобееш. Многознайко! Вещ по всички въпроси, само дето със собственият си живот не си успял да се справиш!

38

:)))

преди 11 години

Тениса вече никога няма да е същия. Край с възпитаната публика и джентълменското поведение. Ордите български превзеха трибуните и вече е нормално да чуваш псувни и освирквания като на футболен мач.............Я пусни господарите от снощи да видиш как вашия любим Ноле вика: да ми лижите ***..:)))Какво възпитание, какъв финес от световния номер едно, какъв аристократизъм...:)))

37

ареееее

преди 11 години

ГРИШКО, ЧАО-ТИ ТАНЦУВА САМО ВЕДНЪЖ. ВЧЕРА МИ ПРОГЛУШИХТЕ УШИТЕ С ТОЯ ПУ-ЬО, НО ДНЕС ВСИЧКО СИ Е МЯСТОТО. ДОБРЕ , ЧЕ ДЖОКОВИЧ СИ ИЗКЪЛЧИ КРАКА ТА НАШЕТО ЧУДО ДА СЕ ПРЕВЪЗНАСЯ ДО НЕБЕСАТА. ТО И ФУТБАЛЕРИТЕ ЕДИН ПЪТ С МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ 94 Г. СТИГНАХА ДО 4 МЯСТО И СЛЕД ТОВА СЕ КЛАСИРАТ НЯКЪДЕ ОКОЛО ПОСЛЕДНИТЕ...............Ти от *** ***.а ли си се пръкнал бе, ***?Ареее бегаййййй

36

39

преди 11 години

Цъкайте си минуси,не ми пречите.Бугарите обърнаха живота на ЦСКА-Левски.Едните за ,другите против.Но и едните и другите еднакво прости.Ако се хранехте от търговия на финансовите пазара да сте измрели от глад на вторият месецно в живота некадърността се вижда значително по-бавно което дава време за развитието на определени илюзии.И двата случая обаче краят е един и същ.СКАЧАНЕ ОТ МОСТ!

35

Гошо Тъпото

преди 11 години

Аз предпочитам да съм с Маша,от колкото да бия на другия ден на корта,някакъв си тенисист...натегач,Вайвайринка.

34

ЧАО

преди 11 години

ГРИШКО, ЧАО-ТИ ТАНЦУВА САМО ВЕДНЪЖ. ВЧЕРА МИ ПРОГЛУШИХТЕ УШИТЕ С ТОЯ ПУ-ЬО, НО ДНЕС ВСИЧКО СИ Е МЯСТОТО. ДОБРЕ , ЧЕ ДЖОКОВИЧ СИ ИЗКЪЛЧИ КРАКА ТА НАШЕТО ЧУДО ДА СЕ ПРЕВЪЗНАСЯ ДО НЕБЕСАТА. ТО И ФУТБАЛЕРИТЕ ЕДИН ПЪТ С МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ 94 Г. СТИГНАХА ДО 4 МЯСТО И СЛЕД ТОВА СЕ КЛАСИРАТ НЯКЪДЕ ОКОЛО ПОСЛЕДНИТЕ.

33

Анонимен

преди 11 години

Драскащите тук включително джурналята си нямат и минимална представа от този спорт.На ракетата казват хилка и са виждали такава само на витрината на магазина(евентуално)но се изказват по темата с такава агресивност все едно са доценти в този спорт.Но както всичко останало в бг и тук арогантността ,простотията и тоталната некомпетентност са на мода.И какво следва?Скачане от мост или висок балкон когато осъзнаеш какъв *** си.

32

Анонимен

преди 11 години

то не става и к.ра до края и душата в рая...

31

Анонимен

преди 11 години

Бугарите са толкова наивни,милите че и каруца за самолет може да им пробуташ.Балъци по рождение.

30

Анонимен

преди 11 години

Разликата е че Маша мачка всичко, докато Гришо остана да пие една гола водица.

29

Анонимен

преди 11 години

Така е.Тези неща се случваха и в Бг по време на международни срещи.За да гледаш тенис трябва да имаш определени познания за този спорт,да го играеши да имаш добро възпитание и култура.Това са неща от които дивите балкански селянЕ са много далече.М/у другото Ноле го каза след мача с *** но малоумната бг пасмина изобщо не разбра за какво иде реч."Не разбрах защо беше това отношение на публиката.Принципно испанската публика разбираот тенис".Това са думите на сърбина.

28

Анонимен

преди 11 години

Не може цяла нощ да си с Маша и на другия ден да биеш!Гришо , пожелавам ти успех!

27

Анонимен

преди 11 години

*** не става за нищо.

26

3456

преди 11 години

Браво. И това което направи не е малко.Следващият път повече. Има потенциал.Нека и такива българи да се покажат пред света!

25

Анонимен

преди 11 години

Никой и не очаква от него сега да почне да мачка наред. То е и абсолютно невъзможно.Със сърбина беше пределно амбициран и надъхан, и даже е в стрес още от постигнатия успех. Иначе кинтите му се трупат след всеки мач. Вие го наричайте както си искате. Но, нито хубава жена, нито хубава кола ще видите през живота си, нито пък толкова ще обикалята по света.

24

Сахаров

преди 11 години

Маша е наша! Мачкай, Гришоо!! :))