112

Анонимен

преди 11 години

Тук ката гледам има много герберчета. Я кажете бе златни колко спечели жената на Боко Цветелинка от винетките за които спечели конкурс докато все още официално спеше с ББ ?

111

ШАПКА НА ТОЯГА

преди 11 години

Еврейчетата милички,невинни са като девички!Царе на кражбите са всички!

110

Виц

преди 11 години

Влизат Бойко и Цецо влизат в аптеката: - Два презерватива, казал Боко. - Виждам, казала аптекарката и допълнила "А нещо ще искате ли"

109

:DDDDDDD

преди 11 години

Някой се обади на платените пъпчиви *** от МБСП да се включат да плюят и те веднага се впуснаха! Смееех, *** на Кутев! Жалка олигофренска ***!!! :DDDDDDDD

108

До Анонимен 105

преди 11 години

До Анонимен 105Е да де ама човека на ББ Каратиста я бие с 35 хиляди лева заплата.

107

WTF?

преди 11 години

Защо, бе гейбери, Сър Гей не е в затвора? Защо Запалката и Овчаров са на свобода?Къде ви е "новия морал" ? При Лъчо Мозъка? При Мишо Бирата? При Калинка? Къде е?Къде ви е антикомунизма? В партийните книжки на Цецо и Боко ли?

106

Анонимен

преди 11 години

БСП са двойни крадци. Те вземат "комисионна" - една съвсем нещастна сума за собствените си джобове, от огроманата сума, която народа плаща за енергийните източници от Русия, след това прекарва енергията през ЕРП-та зависими от нейни управленци. Спомнете си стачките срещу горивата през лятото. БСП я нямаше тогаз, защо?

105

бонго

преди 11 години

До Анонимен105, ти си ненормален, честно! Моника вдигнала тока??? Цветанов да не ви отглежда в специални парници? По-добре се запитай с кой акъл Рапона продаде държавната блокираща квота!

104

108

преди 11 години

Пишете едно и също. Толкова ли сте зле в младежкото ГЕРБ, че не можете да измислите няколко различни поста :) А Боко е същия крадец като СърГей. Каквото и да драскате, народа вече не ви вЕрва. Край с вас !

103

бонго

преди 11 години

До Анонимен102Тия лоши руснаци, с тяхното влияние, ууууу! Добре , че прецакахме Белене, иначе ставахме роби на лошите руснаци. А турците, нали са си ***, строят руска АЕЦ 3 пъти по-голяма от Белене. Не знаят какво ги чака, до 3 години ще говорят руски всичките. А ние сме хитриии...

102

Анонимен

преди 11 години

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА СТАНИШКО ХИЗБУЛА ХАНЪМ И СЛУЖЕБНАТА МУ ЖЕНА МОНИКА ХОХИГЕРОВА - ПИАРКАТА НА ЧЕЗ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА УСПЕЯТ ДА ОТКРАДНАТ ОЩЕ МНОГО МИЛИОНИ ОТ ТЪПАТА НИ ДЪРЖАВА, ЗАЩОТО ТЪПИЯ НИ НАРОД СВАЛИ ОТ ВЛАСТ ЕДИНСТВЕНИЯ ДОСЕГА ПРЕМИЕР, КОЙТО РЕАЛНО РАБОТЕШЕ ЗА ДЪРЖАВАТА И ПРОТИВ ЧЕРВЕНО-СИНЯТА ( НА СТАНИШЕВ И КОСТОВ) И ТУРСКА МАФИЯ НА ДОГАН АГА!

101

:D

преди 11 години

До Анонимен104:Сър Гейчу на съпун, заедно със сър Доантшо!

100

Анонимен

преди 11 години

Назначената от БСП служебна жена на Станишко щяла да ражда за 5-ти път! Интересно кой е поредния анонимен тъпкач на разгонената ПИАРка на ЧЕЗ? Със сигурност обаче Станишко няма как да е бащата, защото има с пъти повече женски хормони от Моник! Но който и да е бащата, факт е, че комунистите се плодят като зайци, досущ като *** етнос, а са също толкова крадливи и безотговорни към държавата ни точно като тях!

99

Анонимен

преди 11 години

Пиарката на ЧЕЗ Моника Хохигерова с заплата от 30 000 лв много добре прецени точния момент на изкуственото увеличаване на сметките на тока чрез забавеното отчитане, което вместо на 30 дена, както е по закон се е отчитало на 48-я ден! Но народа се подведе по сценария на комунистите и свали човека, който единствен в тази държава реално работеше за подобряване на живота на хората и неговото по-добро бъдеще, а сега се точат да дойдат на власт същите грабители, които за 20 г. направиха БГ най-бедната държава в Европа! Май народа ни си заслужава тежката участ да бъде завинаги ограбван от комунистите

98

Анонимен

преди 11 години

Абе,дайте некой виц за евреи!

97

Винету

преди 11 години

До ...и като как 95... Кротко бе, ще ти се оплетат червата от злоба! Коалиция е *** дума само в главите на Цецко и Боцко.

96

Анонимен

преди 11 години

Може би това е моментът на най-голямата битка как да живее българина: дали да е свободен Европеец или да е крепостник на Руските интереси. Вече е толкова елементарно че всеки нормално мислещ се досеща за БСП и Волен работят за Руските интереси - АЕЦ Белене. Вижте какво стана с Кипър обслужващ руските капитали. Вчера ги нахокаха Германците. До другарите живеещи в Комунизма от миналия век: моля ви още ако сте между живите имате големия шанс да си отидете при майката Русия.

95

Танк

преди 11 години

Петров пък правел лично разследване. Евалата бе, Шерлок, излез отпред да те видят всички! Не бил член на комисията, ама кибичел там, щото му е интересна материята! Колко е хубаво да имаш сметки за разчистване с Карадимов и да си на власт!

94

...и като как 95...

преди 11 години

...БСП , ще дойдат на власт...??!!!Ще ни обясниш ,ли--щото не виждам начин това да стане...???!НОВА КОАЛИЦИЯ ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ , ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ***...??

93

ФАКТ!!!

преди 11 години

НЕ СЕ БИЛИ ЗАМИНАВАЛИ С КРАДЛАТА НА ВИДНИЯ КОМУНЯРСКИ КРАДЕЦ! А ТРЯБВА!!! НЕ СИМПАТИЗИРАМ НА ПАРТИИ, НО В БЪЛГАРИЯ ТАКИВА КАТО СТАНИШЕВЧЕНЦЕТО И ДУАНЧО ТРЯБВА ДА ГИ УВЕСВАТ НА КРАНОВЕТЕ КАТО В КИТАЙ!!!