247

Анонимен

преди 11 години

Политиците се били избирали от ***. Защо? Ами щото сте бабаити само по форумите а като дойдат изборите не гласувате. Що се оплаквате сега?

246

Анонимен

преди 11 години

Да повторя:Ментално оскотели хора пишат тук.Това е от изкривеният строй в който живеем.

245

Анонимен

преди 11 години

Сигурно много е бил отчаян човекът, но не мисля, че това е начина. Сега дали ще живее по-добре? Ако изобщо оживее, де ...

244

САМОУБИЕЦ

преди 11 години

Не се прекланяйте и не величайте самоубийци !!!

243

до 277

преди 11 години

Гъркът слуга на Дявола ще стане,но винаги е на печалба!Тези нямат сърца а сметачни машинки.

242

Спрете се вече!

преди 11 години

Грешката е в медиите! Трябва да спрат с популизирането на такива случай, защото има мн лабилни хора и вече се получава верижна реакция! Самоубийството се изкарва вече като някаква кауза, която се защитава. Като героично решение и пример за обществото?! Аз като майка на тинейджърка започвам да се замислям, че това със запалването може да послужи за пример и на подрастващите, защото те често изпадат в депресии и са доста неуравновесени. Така че нека медиите се позамисят малко!

241

ДО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ

преди 11 години

ДА ПРАВИ СИ...НЕ Е НАРЕД С ГЛАВАТА...КОЛКОТО И ДА СИ ЗЛЕ ДА СЕ ПАЛИШ...АЙДЕ СТИГА ...ИЛИ Е МОДЕРНО ИЛИ КИНТИ Е ВЗЕЛ....ПЪК И СТАР *** ЗАПАЛИ ЛИ СЕ ГАСЕНЕ НЯМА !!!

240

Анонимен

преди 11 години

Знам че пра дядо ми е убит в балканската война а ваште кат кво са участвали не ги знамДжиджи *** мила

239

Анонимен

преди 11 години

Акде още някой да се палне че нямам огънче за цигарата. Ама да седи мирно докато я запаля за да на се опаря.

238

6566

преди 11 години

Политиците не се избират от хората, те се избират от ***, олигарсите и т.н. На последните избори за кого трябваше да гласувам - боико, станишев , сидеров, кунева - нито един не ме кефи. Истинските българи и патриоти не са били никога в партии и листи - за тях искам да гласувам, а не за старите ''муцуни'' с голи обещания и крадливо съзнание.

237

протестиращ

преди 11 години

***, спрете да пишете глупусти. Този човек, за да посегне на живота си не е от добро. Навярно не е виждал изход от мизерията и лъжата в която живеем. Не случайно е избрал президенството. Това е израз на протес, опомнете се и не го хулете. Във Варна кмета си подаде оставката, какво ще направи сега Президента.

236

:)

преди 11 години

Да се пали бе щом го влече ! ха ха ха

235

РХ

преди 11 години

..ПРОСТО СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ИЗВРАЩЕНИЯ В ИМЕТО НА РЕЙГЪНОМИКАТА И ТАЧЕРИЗМА ПРОСТО ЕЙ ТАКА ЗА ДА ПРОБВАМЕ И НИЕ ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ ЧУЖДОТО Е ВИНАГО ПО-ХУБАВО ПРЕЦАКВАХА ХОРАТА В РБ 23 ГОД В ИМЕТО НА КАПИТАЛИЗъМъНА РБ И Е НУЖЕН ЕДИН КАСТРО, МОРАЛЕС, ЧАВЕС, КОРЕА ИЛИ ОЛАНД АКО ЩЕТЕ АМА ОТ ШВЕДСКИ ТИПЕДНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, КОЯТО ДА ОСИГУРИ РАВЕН ДОСТЪП, ПРАВА И СВОБОДА АМА НЕ ОТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ А СОЦ. ТИПКЪДЕТО И БЕДНИТЕ МОГАТ ДА УЧАТ И ДА СЕ ЛЕКУВАТДА МОЖЕ ВСЕКИ ДА ИМА НЕОБ. СОЦ МИН. ЗА СЪЩЕСТВУ

234

до 253

преди 11 години

готин виж член сме нато член сме на ес подкрепяме САЩ във всичко през последните 23 години , кой ни управлява според теб тогава . Друг е въпросът ,ч е политиците ни не можаха да го изтъргуват това предателство А в Гърция е друго , там откраднаха милиарди , но и дадоха на хората хиляди евра , а тук нищо --> това е разликата

233

Анонимен

преди 11 години

Червените драскачи да заминават на протести пред трудовите борси!

232

ВЪПРОС

преди 11 години

АБЕ КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПАЛИТЕ??????

231

Анонимен

преди 11 години

Десен да мн яко ги ооооправиха.

230

Анонимен

преди 11 години

Няма значение кого избираме! Има значение какво искаме от тях и как го правят! Няма значение дали се водят формално леви или десни. Има значение как РЕАЛНО бизнесът и хората усещат положителната разлика. Когато българинът разбере, че смяната на ляво с дясно или дясно с ляво у нас, е просто проформа преразпределение на кражбите, тогава ще се събуди. Никъде не е казано, че не можеш да искаш леви мерки от десен политик и обратно. Ако не могат, да си тръгват!

229

джиджи

преди 11 години

До 265Понеже не се познаваме лично, да те светна, че отлично знам колко члена от семейството ми са участвали в няколко въстания и войни за независимостта на българите под турско. За твоите родственици не знам, но съдейки по писанията ти, явно не са били много образовани, та да се постараят да го предадат нататък в рода.

228

до десен

преди 11 години

Вярно е за Гърците!Купуваха ел. печки за отопление и килимчета и бяха много доволни!