81

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ ПОСТИНГИ ПРОТИВ ПРОТЕСТИТЕ СА ПРОВОКАЦИЯ. НАРОДЪТ СЕ СЪБУДИ, СУВЕРЕНЪТ Е НА УЛИЦАТА И ЩЕ КАЖЕ СВОЯТА ДУМА. ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО КАТО ДЕНЯ И НОЩТА, КАТО ПРИЛИВА И ОТЛИВА. ИДВА ВИДОВДЕН... СУВЕРЕНЪТ Е НА УЛИЦАТА

80

Анонимен

преди 11 години

На протестите виждам само нереализирани хора на които им е виновна системата и ревът за комунизма.

79

ЗАЕДНО

преди 11 години

Няма вече партии, няма политици, няма имена, които да ни разделят. Има само българи. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО... и няма сила, която да ни спре

78

Анонимен

преди 11 години

В момента виждам лудоста на народа и безисходица. Скоро и пенсии няма да има за заплати да не говорим. За европа изобщо да не помисляме. Да си връщаме комунизма, натам отиват нещата.

77

Анонимен

преди 11 години

Те ванката костов си го суздадоха комунистите. Ако е проверяван трябваше да има 20 годишна присъда! Той е аут от политиката и срам за нацията.

76

Анонимен

преди 11 години

Учиндолския скопец Слави Трифонов ли е? Ако е той много му отива този псевдоним. На мен повече ми прилича на инвалид който винаги се е слагал на мутрите.

75

Анонимен

преди 11 години

Братя българи, не слушайте *** и провокатори. Прислужници и ласкатели. Предателите сред нас ни наричат "предатели". Робите сред нас ни наричат "роби". Това не е вярно. Ние сме древен и славен народ с велика история и голяма култура. Българинът е интелигентен човек, с чувство за хумор, умеещ да се радва на живота и красотата. С голяма душа. Жалостив и трудолюбив. Роден земеделец, роден занаятчия, роден творец. Българинът е роден СВОБОДЕН ЧОВЕК

74

Анонимен

преди 11 години

Всички дето докараха изброените са мафията на България.

73

Искам протест

преди 11 години

Искам *** на учиндолския скопец! Забогатя на моя гръб!

72

Гербер

преди 11 години

Всички, които са против Бойко, ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН са:1 Комунисти2 ***, платени от Антон Кутев3 Продажници4 Некадърници

71

Протестиращ

преди 11 години

Искам в парламента!!! Абе и аз не знам какво искам ама искам!

70

Идиот

преди 11 години

Гербер-пусни Национална подписка-Героят Бойко Борисов-флейтист на годината...само такъв не е ставал още....

69

Анонимен

преди 11 години

Съд за всички политици! Да вземем всичко на богатите! Аз искам порше! Национализация! Сидеров се *** повече от станишев!

68

беден

преди 11 години

...Защо и в Пловдив си нямаме Орлов мост? Еееехххх....В София - добре, палатков лагер! А в Пловдив какво правим...? Ще спим ли....?

67

Анонимен

преди 11 години

Иван костов е престъпник!!! Води си го у вас щом ти харесва! Съд за този продажник червен!

66

Гербер

преди 11 години

За такива като Станишев не пиша, но сега съчинявам ода за моята Дулсинея-многоуважаваната г-жа Фидосова!

65

Анонимен

преди 11 години

От 54 дори сега при тази ситуация СИНИТЕ реагираха пак най-адекватно , така или иначе Иван Костов а не някой друг е вадил България на два пъти от криза . ----Ха ха, Костов е като Чарли ЧАПЛИН във филма Хлапето! Някой преди това уж му създава кризите, които той оправя!!!

64

3

преди 11 години

Всички превратаджии трябва дасе запомнят много добре,сидеров станишев костов и всичките които бяха в първите редици на протестите,те трябва да одговарят пред закона и света за какво направиха преврата,във какво обвиниха ГЕРБ,във какво ги хванаха,в кражбали в какво,и ако несе докаже те трябва да одговарят пред закона,това нее детска играчка даси играеш със цяла държава има закони и в БГ.БОЙКО ПАК ЩЕ ПОБЕДИ.ДРЪЖ СЕ БОЙКО НИЕ СМЕ ПАК СТЕБ.

63

До 86 Гербер

преди 11 години

Добре ги списваш драги!Айде сега напиши нещо за твоя човек -- кои е твоя човек ли, СТАНИШЕВ сладур не се назландисвай и прави на ощипан!Да видим какви ще ги редиш -- почни със определено нестандартната му сексуална ориентация

62

buntar

преди 11 години

до 85- прав си,но *** като не плащат нищо не им правят, а българите като не плащат им пращат съдия изпълнител, като на мъжа от Раднево дето се запали. Аз между другото не съм излизал на протести, защото знам, че с мирни улични протести нищо не се постига.