44

Анонимен

преди 11 години

Много е прав така си е

43

до 50

преди 11 години

При соца къщи строяхме и бял хляб ядяхме!!!

42

до 35

преди 11 години

Да, ето красноречив пример, за това че Юсти създавал чувство за елитарност на кусиситите. А вашият капацитет какъв е - да повярвате, че като платите 150 лв, някой ще ви реши психологическите драми в подсъзнанието и ще станете щастливи и богати. Това, че оперирате с терминология и сте запомнили голям обем информация, не означава, че можете да мислите.Щом има овце, ще се намери овчар да ги дои и да ги стриже, и при това ще ги кара да се мислят за нещо специално.

41

ko4o

преди 11 години

Мръсен черен ***! Защо на този светъл ден за всички българи ни занимаватес небивалиците му?!Честит трети март на всички българи!!!

40

Анонимен

преди 11 години

bravo bravo , nomer 1 sme Balgarite ot Volgograd

39

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИ,ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК 3 МАРТ ,ВМЕСТО ДА КОМЕНТИРАМЕ ТОЗИ ЕВРЕЙСКИ *** ДА ИЗЛЕЗЕМ ДНЕС И ДА ПОЧЕТЕМ САМОЖЕРТВАТА НА НАШИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ И ОПЪЛЧЕНЦИ ,КАКТО И НА НАШИТЕ БРАТЯ ПРАВОСЛАВНИ БРАТЯ РУСНАЦИ ДАЛИ СИ ЖИВОТА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД ТОВА ДА ОТИДЕМ И НА ПЛОЩАДА И ДА ПОКАЖЕМ НА ПРОДАЖНАТА ПОЛИТИЧЕСКО-ОЛИГАРХИЧНА ВЪРХУШКА ,ЧЕ НОМЕРА ИМ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МИНЕ И ,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИ ДА БЪДЕ МАЧКАН ЛЪГАН И ГРАБЕН . ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

38

Анонимен

преди 11 години

защо заемате пространството със не съществени статии.По- важно е защо мафията има държава по тези места,кой и как определя данъците и такса смет,кой и как разпределя държавните разходи в бюджета,защо се постъпва целенасочено в ущърб на българското народ

37

до Дончева

преди 11 години

Много си проста Како! А ако имаш "инструмент"(което няма да ме учуди) - много си *** Саше! :)

36

имигрант

преди 11 години

Моята кола не е лъскава и не хленча. Макар че се чудя как да си платя застраховката, данъка, техническия преглед, смяната на масло и филтър и т.н.Ама не хленча, все ще се оправя някак.Тааа ... за какви българи ставаше въпрос??? Къде ги???

35

bolka

преди 11 години

Изводите на господина може да се окажат верни, ако беше поживял поне две години в България и имаше директни наблюдения за живота у нас, макар че пак нямаше да са в дълбочина. Но да го приемем като гост.Сега коментира в повечето случаи това, което е прочел или което са му дали като информация, а дали е вярно няма как да разбере. Поради това не може и да бъде точно.

34

Не мислите

преди 11 години

Думите на един психо-терапевт, човек на мисълта и философията, не могат да бъдат коментирани от всеки, събудил се в 9:00 сутринта в средностатистически форум. Просто повечето коментиращи нямат капацитета за смислен коментар.

33

Анонимен

преди 11 години

Ционистки манипулации!

32

Пешо

преди 11 години

ОТГОВОРА Е В 2 ИЗРЕЧЕНИЯКАРАМЕ ЛЪСКАВИ КОЛИ ЗАЩОТО АВТОДЖАМБАЗИТЕ ГИ ЛЪСКАТ , ПОЛИРАТ САМА И САМО ДА НИ ГИ ПРОДАДАТ.ДАЖЕ И НЯКОИ ПРОДАВАНИ КАТО ЗА НОВИ СА ПРЕБОЯДИСВАНИ И ПОЛИРАНИ СЪС СМЕНЕНИ КИЛОМЕТРАЖИ И ДРУГИ ЧАСТИ КОИТО ИЗДАВАТ УПОТРЕБА

31

Анонимен

преди 11 години

Негативизма + алкохола ни е.ават майката като народ. Т'ва е истината за нас - българите.

30

Анонимен

преди 11 години

няма защо ,всички който не обичат БЪЛГАРИЯ да бъдат изгонени

29

Анонимен

преди 11 години

Грозен мазен,нагъл ,черен -типичен евреин

28

ДУЛО

преди 11 години

До valya.donchevaЗАЩОТО, СА ПЛАТЕНИЛ А К Е И!

27

Анонимен

преди 11 години

кашерните да се омитат от тема за България и лъжливия *** да не се опитва да коментира българите , а да си коментира хазарските поюдейчени крадливи и лъжливи ***

26

valya.doncheva

преди 11 години

Защо канят чужденци да изказват обобщения за българите? Работа ли е това на чужденците? Защо ги подхващат с предварително готови отрицателни оценки, че сме такива-онакива? Човекът говори разумно, положително, журналистката го пита дали сме хленчещ народ. Защо ни сервират това на 3 МАРТ? Журналистите нямат ли капка усет, нямат ли и сянка от обич към България, от почит към миналото? Не им ли е драго, че хората празнуват, та искат да свалят усмивките от лицата ни? Съжалявам ви, манипулатори !

25

Анонимен

преди 11 години

ЕВРЕЙСКИ ШАРЛАТАНИН,НА КОЙТО МОГАТ ДА СЕ ВЪРЖАТ САМО *** ПЛЪПНАЛИ ВЪВ ФОРУМА НА ДНЕС БГ