65

Ambelov

преди 11 години

komunistite paliha tolkova mnogo pojari , dokumenti, fabriki, mandri , za da ograbyat bogatstvata na balgarite sled 2 sv.voina. ... mafiotskite partii ste goryat v krematoriuma...sled uragana v Fukushima sasto mnogo nesta zaminava v nebitieto! sled uragana Sindi v USA imashe za miliardi razrushenia. jivota prodaljava bez tyah. i radost pak ste ima! BG narod ste uspee s majoritarnite izbori, ako ste daje samo invalidite da sa ostanali v BG!

64

анонимен

преди 11 години

Румен Петков се държи като ощипана мома на млади години.Милия той,не знаел че унещожавари документи и досиета и видите ли последен му съобщили потресаващата новина.Г-н Петков вече 23г народа играе във вашия спектакъл и не можеш нито да го заблудиш,нито да го убедиш,че всичко това е случайно.Това е насочено със цел прикириване на зулумите ви през изминалите 23г.Няма документи...няма доказателства!!Какъв поразяващ ум има този,който го е измислил..ХОРАТА НЯМА ДА СЕ ДОСЕТЯТ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ..НАЛИ???

63

:)

преди 11 години

не ги унищожават! Хвърлят ги в шадравана, за да ги събереш по-лесно! :)

62

вяра

преди 11 години

Хиените от БСП и ДПС са освирепели за власт и пари. Само го погледнете този. Тежко ни и горко, ако позволим да се върнат!

61

Уорлик

преди 11 години

Петков що гледа така замечтано? - щото няма щатска виза, за това!

60

роботрон

преди 11 години

другарю петков, защо детето ви се изучи в американско училище, а не в а.с. пушкин?

59

Анонимен

преди 11 години

За неделя прогнозираха за нападения от каратисти сега бълнуват за унищожаване на документи.Направо партизанска работа.Ятаците им донасят а те разпространяват слуховете.

58

detelina

преди 11 години

Питам-къде е прокуратурата!?Преди 5минути в БТВ,беше г-н Димитров-Ревизоро и каза нещо,потресаващо-1 МИЛИАРД ЩЕ СТРУВАТ ИЗБОРИТЕ.Той също така ,каза,че в момента на митниците всички работят за себе си-като за последно,защото не се знае,кой ще дойде на власт!

57

Анонимен

преди 11 години

ЗАМИТАТ СЛЕДИТЕ НА ДАЛАВЕРИТЕ.....И СЕ ГОТВЯТ ОТНОВО ДА НИ ЯХАТ ГЕЙБЕРИТЕ...АКО НАРОДА ИМ ГЛАСУВА ОТНОВО ДОВЕРИЕ ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ДЪРЖАВАТА----!!!!

56

Анонимен

преди 11 години

До Иван АндоновВие сте луди, бе хора! Кой можеше да влезе в охранителния бизнес в средата на 90-те години? САМО МУТРИ И МАФИОТИ! Много бързо забравяте или няма с какво да мислите!

55

Анонимен

преди 11 години

Пак ли ти бе, хората не те искат в България, ти си тръгнал в домовете им да влизаш!

54

БУДА

преди 11 години

Ало Ваньо, бягай да унищожиш протокола от проверката на митническата мобилна група във фабриката на Мишо Бирата, че него го бастисахме барабар с жена му, ама протокола още е при теб!!! Айде, че и двамата отичаме, ако излезе на светло!

53

наблюдател

преди 11 години

Да бе все едно ,че пикаеш зад контейнера и ги събери бе Румба.

52

х

преди 11 години

Хора бдете каквото и да стане не трябва да допускаме комунисти на власт, защото от комунист по голямо зло няма. Те не са партия те са СЕКТА, а от секти никой нищо добро не е получил.

51

дядо Боцко

преди 11 години

Що не идеш да ги съереш ?

50

Анонимен

преди 11 години

До Иван Андонов Ей,смешнико! Ако мутрите и бандитите нямат алтернатива в тая умряла държава, драсвам една клечка на имота си и изчезвам. Що за *** и популистка философия? какво лъжеш хората? Толкова ли няма образовани и честни хора,че да се държим като удавници за крадци и некадърници? Просто по никакъв начин хората не трябва да се обръщат към настоящите политици! Всичките са мафия.

49

цецо и кумецо

преди 11 години

РУМБАТА Е ПИЧ ОТ КЛАСА ,къде е той ,къде сме ний,***

48

Анонимен

преди 11 години

До Иван Андонов Муаахахахаххахахахаххахахахаххахахаххахаха, ти си психар бе..... Били против мафията, ама щели да гласуват за чикиБойко..... Ах боже, опази....

47

Анонимен

преди 11 години

Анонимен преди 17 минутиИмето Р.Петков ---- е ДИАГНОЗА! -------------- ПедиЯне педиЯнев Болен Сайдеров Бойко-Буда Борисов Цветан - Цуцо Цветанов Сергейгейгей Хамстера Станишев Все диагнози. До един са болни ***. Без признаци на здрав разум. Изживяват се като единствени спасители на цял народ.

46

анонимен

преди 11 години

"фразеологията на премиера "Аз дадох на пенсионерите", "Аз дадох на спорта"е подобна на израза "държавата това съм аз"