34

До 48(модератора)

преди 11 години

*** падна доста ниско, щом започна от мое име да пише...

33

Зевс

преди 11 години

В Търговище никой не обича ***. Неслучайно Бъларското просвещение тръгна от нашия край. Неслучайно и до днес си оставаме оазис на културата и разума сред цялата пустиня балканска посредственост!

32

Тиквени помиярщини

преди 11 години

Янка е много долна политическа *** !

31

Говедарин

преди 11 години

Кой си нема работа да оди да се занимава с глупости на 27-ми...Язе петък и събота заседам на маса, а у неделя ще ближем рани...

30

wasp

преди 11 години

Цирк Янев... на клоуна пак му се иска да е на сцената!

29

до 42

преди 11 години

И аз тъй знам само не знам ако междувременно някой е умрял как ще се набави неговия глас хайде сега ти сметни.

28

Анонимен

преди 11 години

Не обръщайте внимание на този ***.

27

Анонимен

преди 11 години

XaXa

26

Анонимен

преди 11 години

Аз имам оплакване от хора дето призовават за Бойкот на референдума моля БХК да се намеси тъй като такива хора ми нарушават гражданските права на свободен иизбор вземете мерки преди да сме се отнесли в Страсбург.

25

Chico doktor

преди 11 години

Волене ,слушай ме сега.Ти явно си за инжекции,както и Янето.Имаш вид на видимо разумен ,но уви външния вид лъже.Говориш за "минало -свършено време в настоящето" ,но това в медицинската терминология/епикризата/ е описано като :" Неадекватност за време и място"

24

Спонги

преди 11 години

Не е лесно да си фурнаджийска лопата.

23

да спрем Белене

преди 11 години

Япония се отказва от ядрената енергетика до 2040 г., Германия също, гласоподавателите в Литва отхвърлиха на референдум плановете за строителство на нова атомна електроцентрала в страната им. Трябва да се отбележи, че техните комунисти бяха против, защото това е в интерес на Русия, а нашите комунисти искат в Белене да строят руска атомна централа - от най-опасните...

22

Wash

преди 11 години

Вашингтон. Стрелба беше открита в едно от училищата в селището Тафт в американския щат Калифорния. Това съобщи представител на местната администрация. Все още не са ясни подробности около инцидента. По предварителни данни двама души са пострадали. Единият ранен е настанен в болница, докато вторият се разминал с незначителни травми. Стрелецът е задържан и се разпитва, предаде РИА Новости. През декември миналата година десетки деца и учители бяха хладнокръвно разстреляни от 20-годишния Адам Ланза в "Санди Хук" , град Нютаун - Кънектикът.

21

Анонимен

преди 11 години

Трябвало да гласуват не знам си колко хора ако 50 % от хората на възраст над 18 години гласуват да референдума би трябвало да е валиден според мен. Aко някой не иска да си решава бъдещето проблема си е негов не трябва мнозинството хора да страда.

20

Анонимен

преди 11 години

"Влез или се регистрирай, за да гласуваш"!!!!!!!!Ама как да "вляза", бе?!

19

Корекция

преди 11 години

1. Според информацията, качена в сайтовете на клиниките за пластична хирургия, възстановяването на девствената ципа срува около 800 евро. Невероятно, но факт! И в наше време някои съгрешили моми искат отново да станат девствени. И УСПЯВАТ ! Защо и Янето да не успее :)2. Преди време чувах, че през соца във всяко здравно заведение са кърпели тази ципа,стига само момичето да поиска.Това било възможно само ако все още не е раждала. За учащи кърпежът бил безплатен, за останалите цената била 5 лв.

18

Избирател

преди 11 години

Със същия успех може да се организира референдум за безсмъртие. Дори при 100% участие и 100% гласували "ЗА" няма как да се случи. Подкрепям изцяло 21 "Пари хвърлени на вятъра".

17

голям данъкоплатец

преди 11 години

Що тези пари който ще се потрошат за някакъв ши.ан референдум и за чесане на червените ***, не се дадът за лечение на всички нуждаещи се деца и хора с редки болести, или да се финансират всички който имат нужда от донор и лекарства на онкоболни. Кво им удисва Бойко на акъла, събрали били подписи, ами да използват хартията да си избършат а.алните дупки. С тези пари на колко хора ще се помогне, а те решили да правят референдум. Кой ще отиде да гласува, червените фенери а?

16

До 23

преди 11 години

Аз съм *** от ГЕРБ, предполагам, че ти си *** от РЗС. Залагам 110 евро !

15

Оставете я Янка !

преди 11 години

Проблемът не е при Янка. Той е при Полиглота от с. Хераково. На Тиквата му стана ясно, че губи изборите. Това той ще го разбере още на 27.02.13 г. След тази дата неговите телевизионни изяви няма да имат никакво значение, тъй като вече ще сме казали първото "довиждане Мутра".