107

Анонимен

преди 11 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПОДЕМЕ НЕЩАТА С ГОРИТЕ И ЗАМЕНКИТЕ СТАНИШКОВИ, ТА ЦИРКА ДА Е ПЪЛЕН?!

106

ЕДИН ГЕНЕРАЛ

преди 11 години

КРИЗИСЕН ПР. Замазване или прах в очите. В службите го наричат активно мероприятие за отклоняване на общественото внимание от неудобната на властта тема. Това виждам аз по скандала властта и несебърските дюни. В основата на тези далавери, в дъното на тези злоупотреби стои снабдителят и пазителят на черната банка на властта, вездесъщият Цветан, разбира се с мълчаливото съгласие на Бобката. Впрочем, последният действа на принципа ако не те хванат вземи и за мен.

105

Анонимен

преди 11 години

mn pravilno napisano DO KOGA TEZI MUTRI OT GERB SHTE SE PRAVQT NA LUDI ,VSE NQKOI DRUG IM E VINOVEN NA TQH OSHTE MALKO I SHTE IMA I SAD ZA TQH VSI4KO S VREMETO SI CECO SHESTAKA I BOKO MUTRATA

104

РУМЕН221

преди 11 години

ОЩЕ ЗА ПАТОЛОГИЧНИТЕ ЛЪЖИСЪДРУЖНИЦИТЕ НА КУМЕЦА НА ЦВЕТАНОВ ЧАКАТ СДЕЛКА С МЗ ЗА ОЩЕ 20 ДЕКАРА ДЮНИ В НЕСЕБЪРДнес лъснаха още 21 декара в съседство до онези 29 и новите са започнати по нова процедура от Миро Мършата!- Категорично ясно е, че ведомството на Мирослав Найденов е започнало напълно нови процедури по отчуждаване на гори по заявление на инвеститор през 2011 г. Засега не се знае колко от тях са за апетитни терени по морето и в планините, но известните до момента отчуждители се оказаха без изключение свързани с властта.- Лайфстайл Холидей ООД е регистрирана през май 2010 г., доста време след като Тройната коалиция е паднала от власт. - За два от терените заявлението за отчуждаване от горския фонд е подадено от СЛЕ Груп с управители Лъчезар Богданов и Станимир Стоянов.От приложените документи ясно се вижда, че ЗАЯВЛЕНИЯТА ЗА ОТЧУЖДАВАНЕ СА ПОДАДЕНИ ПРЕЗ 2011 г. и преписката е тръгнала тогава... - Управителите на фирмата СЛЕ Груп, които са съдружници с кумеца на Цветанов, са поискали пряко от Министерството на земеделието да отчужди в полза на техни фирми три терена с общо 21 декара дървопроизводителни гори в Несебър. Два от тях с площ 14 и 6 декара обаче не са никакви гори, а са върху дюните, в непосредствено съседство с терена от 29 декара, от който тръгна скандалът Дюнигейт...- Цялата сделка е придвижена в необичайно бързи за държавната машина срокове. Само три седмици след последната продажба на терена, при това в последния работен ден преди Коледа - 21 декември, главният архитект на Несебър Валентин Димов издава разрешение за строеж на 122 жилищни сгради върху земята. В първия етап трябва да се направят 36 от тях- Кумецът на Цветанов - Тодор Иванов Бояджиев, е съдружник с управителите на фирмата купила дюните в Несебър- Общата фирма на Тодор Бояджиев с управителите на "СЛЕ груп" се казва "БИЙЧ ХОЛИДЕЙ" ООД с ЕИК 202221654. Учредена е едва преди три месеца в Несебър, на 04.09.2012 с капитал от 100 лв. показват данните от Търговския регистър. Тодор Бояджиев има 50% от капитала, а Лъчезар Богданов и Станимир Стоянов по 25%. Самото име на фирмата, което се превежда като "плажна почивка" е индикация какъв бизнес възнамерява да развива."СЛЕ груп" и "Бийч холидей" делят един и същ офис в Несебър; ул. "Отец Паисий" 27а, като само етажите са различни. . - Собственикът на фирмата "Ти Ви Би" ООД Тодор Иванов Бояджиев, Е СЪЩИЯТ, който преди две години е прехвърлил на Цветан Цветанов два от шестте му апартамента на занижени цени се оказа съдружник с управителите на фирма "СЛЕ груп", сочи разследване на "Биволъ".(- АХА-А-А-А, ЕТО ЗА КАКВО БИЛ ПОДАРЪКА!!!)Сделките още не са финализирани, но процедурата за отчуждаване е в ход и се очаква подпис на министъра. Тези нови факти опровергават напълно изявленията на Найденов и на Борисов, че схемата с отчуждаването и продажбите без търг на гори е заложена като мина от предишното правителство, а те само довършват процедурата. - ГОРКИТЕ ТЕ!!! Абе, да не би Станишев още да е премиер?

103

Колорадски

преди 11 години

Слушам онзи ден зам.министърката на земеделието - ... аз подписах със запетайка...Търсих навсякъде в правните материали, къде пише че трябва да се подпише със запетайка... Е Бога ми не открих такова нещо.На всякъде пише - подпис, име и фамилия.Нотариусите даже те карат собственоръчно под подписа на ръка да си напишеш името.И тази ми зам. министърка е завършила право!Колко ли още бакии има да откриваме след управлението на ГЕРБ. Нямат смелост да кажат-Извинявайте! Никога повече ГЕРБ

102

lyudmil stoyanov

преди 11 години

Ми не са дюни, бе. Вече булдозерите минаха.

101

Анонимен

преди 11 години

Какви дюни, бе ! На мен ми се вижда като градина с домати !

100

1,8 млн за проект

преди 11 години

Имотът бил на поне 400 метра от морето. Ама според Найденов. И по диагонал.

99

Анонимен

преди 11 години

Мирослав Найденов в профил так изглежда като доста пухкаво и апетитно прасенце.

98

Иванчо

преди 11 години

Не са 'дюни'а най ми били дини,продали ги на кумеца на цецо но пък виновни за продажбата били станишевото п-во,даааа филма "Кучетата си лаят кервана си върви"вече 23г. върви по медиите с пълна сила,а народа зеинал уста и лае ли лае....

97

Борко

преди 11 години

И аз можех да лапна 10 дка на тази цена, но не ми се обадиха, пък уж и аз съм от ГЕРБ.

96

Ти ме убеди

преди 11 години

Благодаря ти, другарю Миро Найденов. Ти ме убеди да гласувам за БСП!

95

Анонимен

преди 11 години

Има ли някъде подписка къде трябва да се подпишем в защита на тая безпомощна жена дето беше уволнена, не може цяло президенство да не знае каква снимка слага, а да се сърдят че жената също не е знаела !

94

Orda

преди 11 години

Миро айде на лов ама ти ще си глиганът.

93

РУМЕН221

преди 11 години

ТАКА Е...- КРАЙНО ВРЕМЕ Е... ЗА ПРОВЕРКА...МИРО, ПАЛАВНИКО...- ДА СЕ ПРОВЕРИ, ДАЛИ ЧЕРНО МОРЕ Е МОРЕ И ДАЛИ Е ЧЕРНО...- АКО НЕ Е ЧЕРНО, ЗНАЧИ Е ЯЗОВИР, И МОЖЕ СВОБОДНО ДА СЕ СТРОИ ЕДНО НОВО "ВЕСЕЛО СЕЛО"...!!!

92

ще се запомни

преди 11 години

Управлението на Борисов ще се запомни със Станишев!

91

Boko

преди 11 години

Разграбваййййй :)

90

Анонимен

преди 11 години

И дребните комунистически слуги, избутани във властта, се ползват от опита на комунистите - не е виновна Партията (ГРАБ групировката)! Може да се обяви за виновна някоя дребна рибка, но крадливата акула Боко е "непогрешим, единствен (в простотията си) и кристално чистичък"! Толкова, колкото може да бъде чиста една неуспяла, но самовлюбена, нагла и крадлива Мутра! А Миро Мършата нима е забравил, какви ги натвори преди и по време на опита за министерстване?!

89

дядо Боцко

преди 11 години

Евродепутатката Йотова да каже сега незабавно на кой още трябва да се иска оставката ! БСП удрят точно там където те са вършили мизерии ,ама нещо не им се получава .

88

Банкя

преди 11 години

"Борисов призова БСП да спрат да бъдат нагли и да отидат да видят какво са направили"...знаех си аз, че БСП са виновни за продажбата за 500 хил на имот на кумеца на Цецо Цветанов, препродаден на другия ден за 4 милиона...ах колко е нагъл този..само заради него ще гласувам за БСП за да го пратят зад решетките!