93

Илиян

преди 11 години

ще си дава бонуси ами, нали тряя да има пари да си поддържа облата фигура, като седне на масата един хляб и тенджера кебапчета не и стигат

92

optimist

преди 11 години

до 87 - Припомням, че Масларова сви около 11 милиона лева за уж някакъв ремонт на социален дом, които струвал е повече от 300 хил. лв ;)

91

Анонимен

преди 11 години

ДРУГАРКАТА е ....ДРУГАРКА ,защото си мислеше ,че така ще продължава и след 3-ната коалиция ,...ОТ КОЯТО Е ---ЖАЛКА ОСТАНКА ---!Тя не пораснала за 3 години ,а е....кадър на прехода ---20г !

90

до 93

преди 11 години

Прав си все пак е имала цяла година за да избяга, не само алчна ами и *** чудно ако изчезне като едни други хора какво ли ще стане ха ха ха ха.

89

анонимен

преди 11 години

Вколета Николова беше назначена на 8.10.2009 със заповед на тогавашната минизтърка на правосъдието Маргарита Попова и прикриваше далаверите на последната. Всъщност това си е практика на М. Попова - докато тя беше говорителка на Главния прокурор - разбирай"цензурата" в прокуратурата, нареди сина си чрез "конкурс" за прокурор в Софийска района прокуратура.

88

Тома неверни

преди 11 години

Въобще не вярвам, че ще я осъдят. Ще кажат, че бонусите са законни, защото са икономисали от раздутия си щат. А и властимащите си правят така законите, че да ги задължават да взимат бонуси. Отврат от система и от всичко.

87

Българин

преди 11 години

"че законът й дава право сама да оценява работата си и да си гласува допълнителни средства за материално стимулиране."Ега ти законът !

86

Анонимен

преди 11 години

Голямо ядене пада,прилича на прасе...

85

Дани

преди 11 години

Тази дебелана, няма смисъл да я съдят тука, по добре да я пратят подарък за коледа на някое канибалско племе, определено ще ги зарадват и то много.

84

Анонимен

преди 11 години

Преди около 3-4 седмици ,излезе статия за ЕСъюз ,който искал .....СЪЗДАВАНЕ НА ----*** ДЪРЖАВА ,НА НАША ТЕРИТОРИЯ -----!?

83

Анонимен

преди 11 години

Тази калинка е тест за прокуратурата. Матриялът ще оцени работата й.

82

kuk

преди 11 години

Те затова няма да се оправим алчни прасета,че и нагли. Сега ако я осъдят и вкарат в затвора ще видиш как следващия ще се замисли. После кажете,че Дянков е лош що премахна тая порочна система с бонусите.

81

Анонимен

преди 11 години

ФЪФ Бг,....И.Костов ,3-ната ламя и *** съсипаха България -----НЯМА КУЛТУРА ,НЯМА И ОБРАЗОВАНИЕ ------НЯМА И ДЪРЖАВА !В света няма държава от НЕГРАМОТНИ ---65%!Всеки 3-ти българин е неграмотен /без *** /!Вече 23г.,ценностите са ---ДАЛАВЕРА,ДАЛАВЕРА И ПАК ДАЛАВЕРА ----МАТЕРИАЛНОТО ПОБЕДИ ДУХОВНОТО !

80

Анонимен

преди 11 години

3-ната коалиция ,....нямаше ИЗДЪНКИ ,....ВСИЧКО ЗАМАЗВАШЕ ,И НЕ ТЪРСЕШЕ ОТГОВОРНОСТ НА ПРЕДИШНИ ,.......ЩОТО И ТЕ БЯХА СЪЩИТЕ !

79

Анонимен

преди 11 години

На бедния не му достига малко, на алчния не му достига всичко дрогарката не могла ли да обере някоя мандра. Трябва ни пряка демокрация и закриване на парламента и говедата вътре превърнали демокрацията в професия, странно как се римува с манипулация.

78

Анонимен

преди 11 години

тЪс е едно УхранИнО прасИ !

77

Анонимен

преди 11 години

Имам чувството ,че тази жена ако види паднали на земята 100 лв няма да се наведе докато други за 0. 10 ще заплаче че ги е загубил... Като тази мястото им е зад решетките...Но нали е от съдебната система щуе кажат пак че няма достатъчно доказателства...

76

Анонимен

преди 11 години

до 77Явно си се родил ,...вчера....умнико!По времето не 3-ната ламя,...Р.ОвчЪ. ...вземаше ,по... 150 000 --бонуси,Масларова ---75 000 ,Вальо Топлото----55 000/сухо/,а мокрото .....джакузита ,макузита ---отделно ,и т.н. ,и т. н.!Да не говорим за Р.ОвчЪ.,и И.Й.Костов ,..по колко ЛАПАТ все още от ---ВЕЦ,МЕЦ,АЕЦ,.....и подобни !А.Доган ---вечният КОНСУЛТАНТ .......Е,.....?

75

sole

преди 11 години

Ama kak samo prisvoiavat i bez da sa osadeni ? Do koga taka?

74

optimist

преди 11 години

Интересното е, че по време на това управление през няколко седмици изгърмява по някой чиновник. Не ми се мисли БСП какви грандиозни измами и злоупотреби са прикрили и замазали...