70

Анонимен

преди 11 години

Da kaje kak e plastal na rabotnicite si v nemsko.

69

2 бири

преди 11 години

гарсон

68

Анонимен

преди 11 години

Г-не,който се водиш че си съпруг на г-жа ПЛЕВНЕЛИЕВА:-Не трябва да спазваш духа на Конституцията,а ТЕКСТА НА КОНСТИТУЦИЯТА!

67

Гласоподавател

преди 11 години

Случаят 'Марковска' е поредният урок, как спокойно се нарушават всякакви закони, когато властта е в ръцете на откровени бандити, интересуващи се единствено само от измислените си 'рейтинги'. Но никой не ни е виновен, със собствените си гласове българите дадохме властта на тези бандити, защото ни беше писнало от зулумите на крадливата Тройка (което изобщо не ни оправдава).

66

Анонимен

преди 11 години

"Държавният глава отново заяви, че няма да влиза в политически игри и комбинации. "Ама ти си влязал в политически игри , вече!

65

наблюдател

преди 11 години

До 77Това което направи Президента е това което му казаха да го направи.За това не мога да кажа,че имаме държавническо поведение и мислене.Не случаино има за прякор думата "***".Въпросът е дали на жена си е чехъл или на премиера.Вие ми отговорете

64

tankist

преди 11 години

то за урок , за урок ама сметката пак я плаща народа

63

до 65

преди 11 години

Прибави и уроците от уволнените 3 министри на здравеопазването, 1 министър на икономиката, 1 кмет на Димитровград, 1 директор на напоителни системи ... Ако ще се учим има си училища за тая цел, а не шефските офиси.

62

Анонимен

преди 11 години

Роско подай си оставката преди да си нарушил пак конституцията, защото ще вкараш страната в най-тежкия батак в историята.

61

Анонимен

преди 11 години

До optimistДобре бе абсурден ***, кой я издигна? Нали точно вашите "независими" ? После фидоската се скъса да я защитава, писа писма и т.н. Цветанов и той рева в Брюксел! Как може да сте толкова абсурдни не ми е ясно. Никога за 32 години не съм виждал толкова безумни и абсурдни действия от партия!

60

:)

преди 11 години

Защо да ни е за урок, като можеш изобщо да не става? За поредн път ни видя глупостите целия свят!!!

59

anonimen

преди 11 години

Kakvo da pravim sas tia kavali sled kato sme gi izbrali.

58

гост

преди 11 години

по важно е да се спазва буквата на Конституцията и на всички закони иначе става анархия.

57

Анонимен

преди 11 години

Струва ми се много вероятно и даже задължително КС да се произнесе относно законността на избора на съдия на мястото на Марковска. Независимо кой ще е той. Чакат ни интересни месеци. Дано не е "всяко чудо за три дни".

56

Анонимен

преди 11 години

И бламирането на избора за конституционен съд от страна на нахиления президент , също трябва да ни е за урок........

55

Анонимен

преди 11 години

ЕТОГО НАЙ УМНИЯТ НАЙ УЧЕНИЯТ И НАЙ ПОСЛУШНИЯТ ПРЕЗИДЕНТИН НА ТЕРИТОРИЯТА ТИКВО- МУТРЕСТАНИЯ. АКО НЯКОЙ НЕ ГО ПОЗНАВА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ. ЕТО ТАКИВА И ТРЯБВАТ НА ТЕРИТОРИЯТА ТИКВОЛАНДИЯ. НЯКОИ ЩЕ СЕ УЧУДЯТ КОЯ Е ТИРИТОРИЯТА ТИКВОЛАНДИЯ. АМИ ТОВАЕ ТЕРИТОРИЯ В КОЯТО ТИКВИТИ СИ ИЗБИРАТ ТИКВА ЗА МИНИСТЪР И ПРЕЗИДЕНТИН.

54

optimist

преди 11 години

Заради такива като Марковска съдебната ни система вече 24 години не работи! После да не се чудите що Доган, Станишев, Донев, Павлов, Галеви, Николов и т.н. са на улицата вместо в панделата.

53

nn

преди 11 години

ами те много уроци станаха вече..сещам се и за румяна желева,калинка илиева..

52

кк

преди 11 години

Г-н Президент, нека ви кажат 2-3 имена, дайте ги на Прокуратура, ДАНС, НСБОП и т.н., да Ви докладват след което Вие кажете на Председателя на Нс на коя кандидатура ще присъствате на клетвата, за да изберат правилния човек. Е, малко е в нарушение на Конституцията, но Вие вече го направихте. А за Вашия случай Лафонтен е казал: Всяко идиотско деяние, има своето философско оправдание"

51

???

преди 11 години

Дали бракоразводния адвокат Петър Стоянов ще схване, че ще бъде назначен противоконституционно за член на Конституционния съд? Това е един малък тест за некадърността му.