53

Анонимен

преди 11 години

vragovete na naroda i rodina v sofia tribva da badat svaleni i vsichki onezi 23 godini koito razgrabixa i ynijtojixa darjavata prevratadjii i izmenici da badat izpradeti v bruksel ili xaga na sad ot dobria i trydolubiv balgarski grajdanin .

52

Доносниковски 1

преди 11 години

И аз съм съгласен с доносника - значи и аз съм доносник.Пишете и Вие които сте съгласни с доносника, че сте писали писмото. Да станем хиляди.Не е ли доносник този дето обвини докторите в Горна Оряховица за убийци!?

51

Щурчо

преди 11 години

Герберизма си отива ! Спете спокойно деца. Макар и поизгладнели напоследък.

50

Малиййй

преди 11 години

Междувременно бе обявено официално, че Премиерът ще участва в мач на бистришките Тигри в Пловдив. Но изглежда някой се е сетил да му напомни, че е малко неудобно посред траура точно той да рита мачле. И участието на премиера бе отменено. И въпреки че "тромавата деветка" няма да играе в мача, бе съобщено следното: заради мача спецчастите на полицията в Пловдив няма да правят демонстрации в поделението по време на Деня на отворените врати за днешния професионален празник на полицията. А ще охраняват футболната среща. Силно се надяваме тигретата да са извозени към Пловдив с отговарящ на ранга им въздушен транспорт!

49

Анонимен

преди 11 години

То от *** милицЮнери/пожарникави и физкултурници дотук се стига ... :D

48

Анонимен

преди 11 години

Кажете ни и на нас, кой е тоя ГЕРОЙ!Ще го наградим!А вие жалки тикви,скривайте се и да не сте се мернали повече.

47

Анонимен

преди 11 години

Kостаки и Янаки знаят от къде идва доноса.

46

коко

преди 11 години

Българският парламент не решава конфликти, той ги създава. Всеки ден

45

Анонимен

преди 11 години

Не стига че ни ограбват ами трябва и да ни занимават с жалките си постановки

44

Анонимен

преди 11 години

Така е в "правовите" държави... Кажеш нещо, било то и истина, и силните на деня започват спешно да те издирват. А хулят бай Тошо, че гонел за вицове. Май, май не е много по-различно. Но и няма как да бъде, щом начело на държавата са милиционери-комунисти: ББ и ЦЦ.

43

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЛИЯТ НАРОД НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОСЪДИ В СТРАСБУРГ ВСИЧКИ КОИТО 23 ГОДИНИ ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД СРЕЩУ НАРОДА. ТАКА ЩЕ СЕ ОТТЪРВЕМЕ ОТ НАГЛИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ И МУТРО-КОМУНИСТИТЕ КОИТО НИ УНИЩОЖАВАТ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ И МОРАЛЕН ПЪТ. ПО ТОЗИ НАЧИН НАРОДА ЩЕ СИ ВЪРНЕ ДЪРЖАВАТА И ЩЕ ЗАЖИВЕ Е СВОБОДНО И ДЕМОКРАТИЧНО. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НАЛИ ВИЖДАТЕ КАК СЕ ПОДИГРАВАТ С ТРУДА ВИ МУТРО-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БИЗНЕСМЕНЧЕТА. ЖИВУРКАТЕ НА РЪБА НА ОЦЕЛЯВАНЕТО И СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА СИ ПЛАТИТЕ СМЕТКИТЕ НА МУТРО-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МОНОПОЛИСТИ.

42

коко

преди 11 години

До номер 1 Намерих ти диагнозата:Идиотизъм-мед. Вродено слабоумие, неизличима психическа болест, съпроводена с пълно разрушаване на нормалната умствена дейност. д-р коко

41

Анонимен

преди 11 години

Отвратителен жалък театър

40

анонимен

преди 11 години

от горно нанадолнище- бързай цецо че не остана време. другия след тебе няма да се занимава с тези дреболии

39

шишо

преди 11 години

Правителството на Боко е много ценично. Боклукжиите по улиците зазлужава по големо уважение. Смело мога да кажа че те по достойно си изкарват прехраната.

38

cas

преди 11 години

Цурко , обясни на старата вещица ,че първо консултантски договор на стойност 1 апартамент и тогава услуги и други екстри.

37

Анонимен

преди 11 години

Излиза, че не е важно дали фактите от доноса са истина, а кой е го е написал. Тая женица или да си изчисти реномето с доказателства, или да се маха, че направо се излага.

36

в редиците на владиц

преди 11 години

Доносника трябва да се търси в редиците на владиците. Те са били агенти на ДС и тяхното хоби е да пишат доноси.

35

вредния драскач

преди 11 години

След като Цецо Апартаменто така бързо откри бургаския атентатор, сега ще му е много по-лесно, да намери и обезвреди (с гранатомет?) вредния драскач!

34

Бай Иван

преди 11 години

наглостта в България няма политическа принадлежност, тя е заразила всички, и то до такава степен че дори и най-очевадните компромати, факти и данни да извадиш за един човек той ще каже че е невинен, а съда ще ги докаже. Така че не обвинявайте ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н., а само нас си