318

Юлиян

преди 11 години

Не бях аз. Бях оставил голямото ми мъжкарче да ме замества.

317

Справки_13

преди 11 години

До:371Да го докараш без толкова грешки? Или сега ще записваш вечерно училище? Учи сине, учи, то работа няма но поне в сайта да не се излагаш:)

316

371

преди 11 години

Не е имбесилче, а е възпитано момиче, което казва истината в очите на хората като Златка.Сигурно е приятелка или първа сестра на плеймейтката и затова момичето се труди толкова усърдно по форумите. Нека злобее жената, пък дано й олекне

315

Анонимен

преди 11 години

справката е имбсилче моля ви не й се сърдете

314

нали

преди 11 години

Люси се изложи като кифладжийка като се жегна от думите на Къци защо не му го каза директно, а се затърча да се жалва като последната интригантка. Камелия е сянка. Николчето е трогателно наивна, или се прави на такова. Орлин ми допадаше до скоро, но и той започна да се подлага на масовката. Дежурната му усмивка е доста нервозна, май сериозно се фрустрира с това престорено неутрално поведение.В къщата виждам образец на животинското поведение на глутница. Алфа мъжкарят в образа на Фънки се разлайва, след което стадото започва да вие след него. Изолирани са и групово така се сугестират, че почват да изглеждат неадекватни в нетърпимостта си към Къци, дори малко по интелигентните Орлин и Никол се поддадоха на простите, срам за тях. Ако им организират игра на инквизиция и лов на вещици, нищо чудно да подпалят Къци на кладата, защото той е виновен за всички злини на този свят.

313

365

преди 11 години

Друг е въпроса дали бленува излишно за неподходящи неща, разбира се :)

312

do Hitler

преди 11 години

Къци не е безволев, иска се доста характер, за да не отговориш на агресията с агресия.Агресията и насилието, вкл. вербално, са средства на слабохарактерни хора с комплекси. Има и енергийни вампири, хранят се с негативната енергия, която създават при конфликт. Къци е направил доста неща в живота си, за разлика от Злата, чието основно занимание е д си отваря краката по команда. Беше водещ с години, имаше поне няколко негови предавания в ефир, едното върви все още. Завършил е две висши, снимал е филм, който самият Любен Дилов с респект призна, че е получил доста международни награди. Странно защо по медиите в БГ не сме чули за това, а ни заливат всеки ден с л****, но като знам чия собственост са те, нищо чудно. Има частна детска градина, т.е. бизнес. Малко ли ти се струва? Ако си направил повече, похвали се. Снощи на номинациите си пролича на кой колко му е акълът, къде липсва кардинално и има вакум. Злата и Багата дори не искам да ги коментирам. Когато Хитлер е говорел за ***, е визирал такива като тях.

311

до Справки_13

преди 11 години

Ти знаеш по-добре... макар че вероятно си нямаш и идея колко ефективна е подкрепа ти.

310

Анонимен

преди 11 години

Просто хората си мислят, че само те единствени имат проблеми, а всъщност всеки си има по нещо да се мъчи. Като си споделят, вижда че не е единствения закъсал, т.е. може би не е некадърен, а просто лош момент.

309

Справки_13

преди 11 години

Да си довърша:)Прасето е единственото животно което може да мине там където и човек би се провалил:) Понеже сте Културни и знаете:) Блатото! Да не говорим за донорството или за инсулина!Мнението ми е че *** подкрепят Кръц:)

308

Справки_13

преди 11 години

Анонимен преди 1 часЗа децата на Къци не се тревожете и не ги горкосвайте . Има за какво да се гордеят с баща си . По скоро ми е интересно Фънкун как е правил своите , горката му жена , акта на зачатието им е приличало на борба на диви *** в локва с вряща мас.Дам, някой, чел Алигери? Шегувкам се:)Пестициденият Кръц е същият, само дето няма смелост да запали казана и кара жените:) Впочеее, който дава пример със прасета - *** и в този род, явно пак е пропуснал урока за ползата от тях!Прасет

307

360

преди 11 години

Добрият човек Къци.

306

Справки_13

преди 11 години

До:Силвия Не знам, какво предпочиташ, но знам, че би трябвало да си полуграмотна поне! А какво си имаш у вазе, и за какво мечтаеш, разбрах!

305

Справки_13

преди 11 години

До ани, справки_13, анонименЗабелязвам, че типично кат Пестициденият Кръц, няма ник, анонимно ми дават диагноза, и наклон:)Бих искала професоре да ви видя дипломата?Имам мнение и си го казвам, дали ти изнася или не, вземи си почивка ти, и ме подмини... Не забравяй да сложиш минусче, че Кръц ще ти подари хладилник. Кат си некадърен да си го изработиш :)Виждам, че си добре възпитан,точно кат твоя герой, а пропуските не са само в образованието! възпитанието започва от родителите!

304

Анонимен

преди 11 години

Тази Златка ако ти се изсере на маратонките ще ти ги затрупа

303

до "Хейтър"

преди 11 години

Познавам такива, които имат гаджета на тяхната възраст, нормални момчета от нормални семейства и са наистина красиви. Но това зависи от средата, такива момичета не можеш да ги видиш по чалга заведения и се занимават с нещо смислено. Единици са, но ги има, така че успех в търсенето : )

302

anonimo

преди 11 години

тази златка е много куха и прилича на травестит

301

Анонимен

преди 11 години

Мухльото Къци - ВЪН!

300

Анонимен

преди 11 години

Не съм за Къци но съм против Златка и Фънки,някой би ли изкал такава дъщеря *** и такъв син ***

299

Анонимен

преди 11 години

Тия от Биг Брадър не са по умни от Златка. Тая овца дето я бяха пратили да им задава въпросите се ус*а тотално с познанията си по география и зоология, като каза, че колибрито било в Австралия, вместо в Америка, явно невежеството е присъщо на виповете. Иначе знаят, че Ники Пънчев е от Ч. бряг. Похвално!