296

До 339

преди 11 години

Спортната зала "Армеец" също е проектирана и строителството и започна при правителството на Станишев. Борисов я довърши, но като всичко, до което се докоснат Герб и го развалят и в залата скъсиха пистата със 7 м и така тя вече не влиза в стандарта за м/ународни състезания. Също и други недомислия. Но за изброяване на гафовете на Борисов и Герб, е нужно много място и много време. Лошото е, че е на наш гръб и патим жестоко като народ и поотделно от тази самонадеяна и самовлюбена некадърност.

295

РЕАЛИСТ

преди 11 години

Миналата есен бях в Македония,а тази в Гърция.Пътищата им са превъзходни.Защо тази тиква не оти!

294

Анонимен

преди 11 години

бе, мно'о готин, тоя Бойко, бе!Ти го плюеш, оно си мисли, че го парфюмираш! Направо е в амина!

293

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ ТИЯ ШАРЕНИ ХАПЧЕТА НЕ ГИ ПИИ ПОВЕЧЕ ШО ШЕ АСФАЛТИРАШ И ЛУНАТА...!

292

Анонимен

преди 11 години

Е за кои Балкани говори?За пост-комунистическите или за капиталистическите? Защото в капиталистическите страни на Балканите проблеми с пътищата няма.Лоши са пътищата в България и Румъния.

291

до 361

преди 11 години

И магистрали ще им построят и фондовете ще усвоят.

290

Анонимен

преди 11 години

Вийте комонета туй ще ви остане като дойдат Кунева Масларова и Станишеф и Амет *** ще ви оправят заплатите по 3000 евро на калпак както по-преди.

289

666! СУПЕР...

преди 11 години

355...ААА НАЧИ ТОЯ СААВСЕМ Е ИЗПЕРКАЛ...!...ПРЕДИ МЕРКЕЛКА ТАИНО МУ МУШЕШЕ 20 ? У ДЖОБАТА...!

288

дзвер

преди 11 години

Па той Боко е гоУем строител...к'ви магистрали само ни строИ, а около тЕх, за разнообразие пра'и и пустини.

287

Анонимен

преди 11 години

BEZOOBRAZO E TVOETO UPRAVLENIE

286

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НА СНИМКАТА ...С КЪФ СЕ СААБЕРЕШ ТАКЪФ СТААШ...НЕМА ВЕЧЕ МЕРКЕЛКА ХИЛАРКА...САМО КРАСИВИ И УУМНИ АЛБАНЦИ...НА БАЦЕ РЕДКОЛЕГИЯТА ОТ АЛБАНСКИО АЛМА МАТЕР НА АСФАЛТИТЕ И БИТУМНИТЕ СУПЕР ТЕХНОЛОГИИ...ТОВА БЛИЗО ДО СИЛИКОНОВАТА ДОЛИНА...!

285

асфалтова база

преди 11 години

Бойко строи пътя към светлото бъдеще,за неговите хора,разбира се!

284

До 341 - 666 супер

преди 11 години

Вече и от Европа не му дават пари за магистрали, точно заради лошо качество и корупция. Парите ги взема от бюджета, от залъка на хората, а са се вторачили в пътното строителство, защото от него най-много се краде, изпълнителите от слагане на ***, вместо качествени материали, а възложителите получават "благодарствени " рушвети, затова, че са дали поръчките на точно определени строителни фирми.

283

bg

преди 11 години

ima da go dyxate na asvalto 4e pari mnogo,,,,,,,,,

282

666! СУПЕР...

преди 11 години

...СИ АСФАЛТИРА ТИКВАТА ОТВЪТРЕ ТОЯ МРАКОБЕСНИК...УМОРИ НАРОДА РАБОТЛИФ...!

281

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ ГУУЛЕМ АСФАЛТАЖИЯ БИЛ БЕ...ДОКТУР НА БИТУМНИТЕ НАУКИ И МАГИСТАР НА АСФАЛТО ...У ЗЦИФАЖИИСКИО ФАКУЛТЕТ...!...ДЕКАН НА ТИКВИТЕ...!

280

Да да..

преди 11 години

До Пагане - 343Поне си вярваш овчице малка... Един ден, когато си отвориш широко очичките и видиш как една Глава изеде и ламята и златната ябълка ще дойдеш на моята.

279

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ТАКА ВИКАТ У МАГАЗИНА ...ДВЕ КИЛА АСФАЛТ КИЛО ЗИФ ...И ФНОСЕН БИТУМ...ТОВА ПОДПРАВКА ЛИ Е...?...А И ПОЛОВИНКА ГИПС ЗА САЛАТАТА...!

278

Герб=Б-я без индустр

преди 11 години

Тикво проста, създай раб.места, да има къде да работят хората, а не да ходят по чужбина. Но ти и недоразумението Дянков, на 2-я ден от властта ви, прекратихте изграждане на Завод за нанотехнологии, който след 2-годишни преговори на предното правителство с IBM, щеше да бъде съвместен проект и IBM отиде в Румъния. Герб прекрати и изграждане на модерен Терминал за модулни контейнери, с участие на Япония, която предложи изключително изгоден нисколихвен заем. Герб направи от страната изостанало гето

277

Иванчо

преди 11 години

До Анализаторката: Само да ме открехнеш откъде идва :бойко ,цецо,тетка цецка,нона още караджова,младенов,карагьозовата цветелина и още знайни ,и незнайни пладнешки цепеняци?