38

boqn4o

преди 11 години

Какво увеличение на лекарските заплати?! Увеличиха основната заплата (в моя случай от 580 на 700 лв) и намалиха допълнителните (интензивни и болнични), като в крайна сметка във фиша пише старата цифра. Айде стига с тоя популизъм на наш гръб!

37

Анонимен

преди 11 години

ПЛАТЕТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ ДОСТАВЧИЦИТЕ ПЪРВО И ЧАК ТОГАВА МИСЛЕТЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ ,ТИКВАРИ

36

ХАХА

преди 11 години

КАКВА ЛЮБОВ Я ПОСРЕЩНА В ДЕВИН,САМО ПО 1 ТЕЛЕВИЗИЯ ПОКАЗАХА КАК БЕЗ МАЛКО ДА Я ЛИНЧУВАТ

35

Анонимен

преди 11 години

Ба мааму.Мутрю вика има пари.Ние сме номер едно в Европа,а тая го дъни.Нямало мангизи.А сега де.

34

АЗЕ

преди 11 години

ПАРИ ---ИМА ,....РЕД НЯМА!ДАЛАВЕРАТА И ТЪРГАША ,.........МАТЕРИАЛНОТО---ПОБЕДИ ДУХОВНОТО!НАСТЪПВА ---ЦИГАНИЗАЦИЯВ Бг,............това са ценностите на този етнос!

33

Анонимен

преди 11 години

OMRUZNA NI VECHE OT VASHITE OPRAVDANIQ! O T I V A I T E S I, NE STE NUJNA NA BG!

32

---

преди 11 години

Санитар в немска болница стартова заплата 1200 евро,колко е начална заплата на мед сестра и лекар в Бг.

31

нали!

преди 11 години

А за кучета и котки, ---има!

30

Емигрант.

преди 11 години

Къде са парите???Върнете парите веднага.

29

изнервен

преди 11 години

Да, няма госпожо, защото парите отиват при вашия съпруг и такива като него, храненици на Герб. Омръзна ни от вашите оправдания и наглост. Вървете си с бога!

28

Анонимен

преди 11 години

Пари за лекари и пациенти няма,но за референдум ще се намерят едни 40 милиона лева,нали?Тъй де,нали сте Б-отбора на БКП!Референдум за ядрен самовар ще има.

27

70милиона

преди 11 години

Къде са?ЗДРАВНА КАСА или да приберем парите на данъкоплатеца.Пък той като дойде за преглед,пак да му искаме пари.Десислава Атанасова не е виновна.Вината е на търгащите,които се правят на лекари,фелдшери,мед.сестри.

26

пара има

преди 11 години

пари има ,колкото искаш,ама ги гепат мискините,няма ли ой даГО пита най-накрая,след като няма криза по Дянковв,усвояваме в пъти.шъти фондове от преди,минтнници нап,събират двойни приходи от преди,ТОЙ лично спесстил милиони,милиарди,не плащат никви договори-КЪДЕ са парите?Пицаджията е с най-стабилния бюджет в света,пример сме за Европа в финансов план,а пари няма,,хм аз ли не разбирам или някой лъжеееее???А и доходи не са дигани 3г,и тва са ИКОНОМИИИИИ,и пак няма къдеееее са парите

25

дебел депутат

преди 11 години

никакво увеличение,който не му харесва да увисва на въжето.Мишки повече от 290 лв заплата и 150 лв. пенсия не трябва да има в България.

24

бек

преди 11 години

Напусналите медици от кръвопреливния център в Стара Загора, които колективно подадоха молби за напускане заради ниските си заплати,ще си спомнят с умиление какво е да взимаш 400/500 лв заплата едовно,защото за половината пари ще мият чинии по 12 часа в някоя кебапчийницаи то при положение ,че ги вземат на работа на такава възраст.Ако наистина са голема работа отдавна да са в някоя частна болница или клиника.Атанасова да им разписва веднага,има достатъчно кандидати за местата им

23

мдаддддддддд

преди 11 години

Разбира се, че няма да има след като извършвате геноцид над българите. Само че сме малко по-корави отколкото ни мислите. Сигурен съм, че господарите им е доста чудно защо мръсната *** не мре.

22

ан

преди 11 години

най големи бели ще направи тази в здравеопазването както даниел вълчев в образованието с тези делегирани бюджети,защото не са компетентни и ги управляват лобитаединствено ,което е направила да удари най слабите по веригата-малките аптеки,за да открият пътя на марешки да стане монополистпука им на фармацевтичните компании за нашия малък пазар,а тези които са намалили много цените най вероятно им изтича срока на оригиналатоест дошла е да се изяви и да спечели на мъжа си поръчката

21

ER_Dr

преди 11 години

И аз искам да има персонални поименни осигуровки, защото ми е омръзнало да "източвам" касата, чудейки се как да успея да извъртя така, че някой да може да влезе в болница и да получи лечение. Само че в момента, в който стане това, 2/3 от болните ще са тотално аут. Сега положението се крепи върху мизерните разходи за труда ни, но един ден това ще престане да работи. Пък вие пак ни псувайте, вие друго не можете.

20

:)

преди 11 години

Не остана :)) Още малко и ще останем без работещи хора които да плащат. :) Само пенсионери ***:) Ха да ви видя тогава.:)

19

gtf

преди 11 години

ама за ***, като в една днешна статия има пари нали ?