79

Неблагодарници

преди 11 години

Какво искате вие бе, какво?? Човеко магистрали ви настрои, по които и правнуците ви ще се движат с електромобили, субсидирани от държавата. Болници ви построи, училища, електроцентрали, инфраструктура гради. Неговото се вижда, а от предишните какво е останало, питам ви аз?? Ай сиктир, който не му харесва- багажа и при овцете

78

до 84

преди 11 години

Сега аз не мога да отговарям за всички проблеми, които някой си създал.Тези Юзеирови им намерете цаката.Аз не ги подкрепям.Какво като са турци?То турци луди бол.Сега ако с всеки луд се занимавах...

77

anonimen

преди 11 години

V BG nqkoi hora nqmat izgoda bylgarite da vzimat visoki zaplati i tezi lica sa pritejatelite na monopolnite i kartelni firmi koito ubiha malkiq i sreden biznes ostaviha mnogo hora na ulicata da se molqt za zalyk hlqb !!!! A nashite upravlqvashti im pravqt S...ki i si prodavat gaza nikakva zashtita na nacionalnite interesi !!!PRAEDATELI!! I za vsi4ko si e vinoven BAY Ganio zashtoto na nego KARTOFITE sa mu v Glavata:{{BULGARIA ima vsi4ko- priroda i mnogo resursi zlato gaz i neft ZAMISLETE SE !!!!

76

Анонимен

преди 11 години

за общак пич вече в София дават по 20 кинта а не по 30 !?!? ако ми намериш за общак надница 30 кинта веднага почвам !?!? да давам ли мейл ????????

75

It's simple

преди 11 години

Навсякъде има неудачници и успели.Такъв е живота едни са бедни,други си живеят добре....така е навсякъде.И в Америка има гета и просяци и в България има богати....Да ми ревете по интернет колко сте зле файда никаква а и говори какви сте женчовци-все другите им виновни че са некадърни.

74

Анонимен

преди 11 години

До Пффсамо дето "на село" може да си пукнеш от една настинка тъй като лекар няма в 50 км радиус. Мерси за евтиния, но кратък животец "на село"

73

до 84

преди 11 години

Прав си.Но не може да се направи такъв избор.Просто турците са ултра-националисти, родолюбци.Направо е невъзможно да се опише какво представлява любовта към турското за турчина.До такава степен е, че чак усещам някой дали е турчин.може да ми говори перфектно на турски, но го усещам ако не е турчин.Кръвта говори.А и за другото си прав - невъзможно е да има претенции към България от страна на българските турци.Но аз и не знам за такива претенции.Темата е деликатна.Трябва всички граждани на България да се борим с всички сили тя да е добре.Разбирам те. Но за съжаление не е толкова просто колкото си мислиш.Много по-сложни са нещата.

72

Анонимен

преди 11 години

Ей много *** народ, ама много. В БГ дори шофьор прави 900-1000лв на месец без проблем. Обаче много по лесно е да се реве, че някой нещо не ти е дал вместо да работиш.

71

Пфф

преди 11 години

Акъла долу с 30-те лева за общак в София, ще го попитам какво по напред ще си купи в София с 30 лева на ден, като само наема, тока, водата, храната и градския транспорт на ден ще са му повече и какво ще си купи човека, дето на село са му уредили храна, спане и живота е в пъти по евтин.

70

Анонимен

преди 11 години

"строителен майстор без работа"и седи и чака да в някакво село работата да го удари по главата някак си?!?!С подобни професии и без грам мозък и гастербайтерите в Германия взимат български заплати, а плащат германски цени.

69

до 83

преди 11 години

Къде си бил бе ***...В Сърбия имали перфектни пътища-не ме разсмивай,моля ти се имат една стара магистрала и по нея рядко виждаш кола.Който е минавал знае,който не е лъже из форумите.

68

Realist

преди 11 години

Ако бяхме умни и работливинямаше да сме най бедни!

67

Хляб и Зрелища

преди 11 години

Предлагам да се организира публичен двубой Станишев-Борисв- двубой до смърт. Победителят ще бъде застрелян в тила, отново на публично място.

66

Анонимен

преди 11 години

Тука само скъсаняци и бедняци пишат.....и в София дават надник 30 лв на общак и има работа ама той селянина тръгнал да оре в Сърбия..ами да си бачка на полето простака.Ама вие да ми обеснявате ,че в България нямало надник 30 лв е пълна простотия.

65

Анонимен

преди 11 години

цените германски ,а заплатите конгоански

64

ГОРД ГЕРБЕР

преди 11 години

НЕ Е ВЯРНО! НИЕ ИМАМЕ 76км ЧИСТО НОВА МАГИСТРАЛА!

63

клики

преди 11 години

наборе, това са чували с картофи каквито в бг не си виждал скоро защото всичко упостя . Западняците заповядаха да се распродаде всичко защото много работехме а пък немаше нищо в бг. сега ще ревем по силно и по силно. 23 год. главоломни грабежи. и тогава и сега па така.

62

!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

Бил съм в Сърбия,Турция и Гърция.Имат перфектни пътища и се развиват хората.Ние нито пътища имаме нито се развивамебоксуваме на едно място от 681 година!После се бием по гърдите и се хвалим колко сме велики.Да,да но номера не минава в Европа.

61

inatut

преди 11 години

Който 100г. след Балканската война има наглостта да каже, че българите и сърбите били братя... изобщо да не ми се цитира. до ходи да им събира картофите..Няма толкова смотана статия.А тия дето ми обясняват колко са добре сърбите, нека се поразходят малко извън пътя Ниш-Западна Европа....

60

до 63

преди 11 години

Тези цифри откъде са? Според бюлетина на МС външния дълг на България е 7 милиарда евро