47

Българин

преди 11 години

"По заръка на Борисов Добрев звънял на компанията, но имали празник"Какво повече да коментираме ? Резил.

46

отишли на почивка

преди 11 години

Токущо Делян каза по една телевизия, че през Август 2009, вместо да преговарят с RWE, гербавите са отишли на почивка, и с бездействието си, фактически, са ги изгонили от България.

45

до Ангел

преди 11 години

...като гледам и ти не си се образУвал. Сигурно парите на са стигнали.... Иначе подкрепям това, което казваш.

44

Анонимен

преди 11 години

До 1>>звъннал на портиера, и дилянчо се разбрал с него. >>Кой портиер? Там са много сградите, порталите. И са в различни градове при това.

43

анонимен

преди 11 години

верно е да..перфектно изпълни задачата на Борисов "момченцето " и го видях как се беше запенил премиера от яд и злоба в кабинета си..а беше спокойна и уравновесена личност уж...ей че е хубаво да си управляваш и никой не те обезпокоява с нищо -;))) но няма как

42

1

преди 11 години

До Анонимен,звъннал на портиера, и дилянчо се разбрал с него.

41

Анонимен

преди 11 години

До bolkaАко се е опитвал да се обади на Меркел пак по-разумно звучи.Ама как така вдигнал телефона "да звънне в компанията"? РВЕ са огромен концерн и конгломерат. На кого "от компанията" е опитвал да звънне? Не казва!Как да каже когато лъже, а и не бива да обиди конкретно някого, защото ония бият лишо по Тиквата после.

40

Кратун

преди 11 години

Днес е националният празник на Германия. Един министър трябва да знае, че "днес, там имат празник". Пише го във всеки календар и го знае всяка секретарка, която не е назначена по милиционерска линия.А да се обадиш, за да зададеш въпроса "ГЕРБ ли ви изгони от България?" трябва да си изключително ***!!! Какъв отговор би дал един тактичен и интелигентен човек? А иначе германският посланик им го е казал днес: Основната задача на медиите не е да прикриват проблемите!

39

Анонимен

преди 11 години

По заръка на Борисов Добрев звънял на компанията, но имали празник.Хихихихи!И не са получавали поканите за приема в посолството? И не им е разписано в графика, че днес са на национален празник при германците? И не ги чакат колите долу да ги откарат на него?И Бибитко вика на Добри - звъни им, и той звъни, и там не дигат и чак накрая се плесват по челата - вярно, бре, те нали ни и поканиха даже!Какви ***!Кави циркаджии!

38

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО ТРЯБВА ДА си подаде оставката гъчка на със сирийски БЕЖАНЦИ НИЕ НЯМАМЕ ГРАНИЦА СЪС сирия ,че да ги пребираме

37

bolka

преди 11 години

Да погледнем от по-добрата страна на въпроса - добре, че Добрев не е трябвало да се обади на Меркел!

36

Анонимен

преди 11 години

След като е нямало пари защо тогава герб не спря поръчките за оборудване и подписа Анекс 12? Три години поръчвахте и подписвахте на руснаците, а нямало финансиране от самото начало?Тия ни мислят за ***!

35

зико

преди 11 години

Мисля че на 27 октомври на власт беше правителството на ГЕРБ. Немеца бързо за някакви си 4-5 месеца е разбрал що за правителство има България. И е решил с тях да си няма работа.

34

Анонимен

преди 11 години

сравнявайте след Атентата в Бургас с евреите, как говорят политиците и за АЕЦ Белене как говорят много е показателно .

33

ТЪП И ГЛУПАВ

преди 11 години

Ясно- Бойко не е получил бонуса от 500 000 евро...

32

този от снимката

преди 11 години

Махнете го този от снимката. По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!

31

Анонимен

преди 11 години

"RWE се отказали от "Белене", защото нямало финансиране..", е то ако има пари се питам за чий К*р са ми тези пиявици ?!? Да прибират печалбата ли...

30

аман от лъжи

преди 11 години

АМИ КАКВО ДРУГО ДА ИЗЛЪЖАТ ОТ ГЕРБАВОТО ПРАВИТЕЛСТВО. НЯКОЙ ДА НЕ ОЧАКВА ТИЯ ТИПОВЕ ДА ПРИЗНАЯТ ИСТИНАТА.ТИЯ СЪВСЕМ НИ ВЗЕХА НА ПОДБИВ. ДОРИ ЗДРАВОТО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР НА НАРОДА НЕ ИЗДЪРЖА НА ПРОСТОТИИТЕ И *** МАЛКАТА И НА ГОЛЯМАТА ТИКВА .

29

официален празник

преди 11 години

..."днес енергийният министър обясни, че не могъл да се свърже с компанията, защото днес те имат празник.Точно така! Неграмотният Делянчо не е знаел, че днес е официален празник в Германия - Денят на Германското Единството! (Tag der Deutschen Einheit)

28

Анонимен

преди 11 години

ДА НА АЕЦ БЕЛЕНЕ-НЕ НА БОКО -ОЛИГАРХА-МИЛИАРДЕР!!!!