12

Анонимен

преди 11 години

А срещу каква сума от нашия джоб ще е тази работна комисия? Мамка ви скапана.Една Булава ви трябва.

11

Анонимен

преди 11 години

БСП не се ли усещат, че разправиите около АЕЦ Белене, отклоняват вниманието на народа от истинските проблеми - безработица, ниски доходи. Без да искат правят много добра услуга на ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 11 години

АКО ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ГЕРБ СА ВЪТРЕ- ТРИ ГОДИНИ ПЛАЩАТ ЛУДИ ПАРИ ЗА БЕЛЕНЕ, ДОРИ ДО ДЕН ДНЕШЕН НИЩО НЕ Е СПРЯНО ОФИЦИАЛНО. А ЗА ИСКА НА РУСНАЦИТЕ Е ВИНОВЕН ТОЧНО БОЙКО- МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ХОДИ В БЕЛЕНЕ- НА ОСТРОВА

9

Анонимен

преди 11 години

Тия хаймани в НС не престават с театрите. Комисии , разследвания, ама кой кого ще разследва като всички са в кюпа и много добре си знаят далаверите.

8

В ПАРЛАМЕНТА СА

преди 11 години

Като гладни бездомни Софийски кучета -ръфат се и ядат и кокал.

7

Анонимен

преди 11 години

Герб може и да треперят, но Р.Овч вече знае, какво го чака. Достатъчно е да погледне старите вестници със снимки от улица Латинка.

6

11

преди 11 години

Никаква истина няма да излезе наяве. Гарван гарвано око не вади. За всичко ще плати многострадалния и най беден народ в Европа, а е беден защото такива пладнешки грабежи се извършват безнаказано вече 24 години. Хора събудете се !

5

Анонимен

преди 11 години

Тая центарала ако изобщо се построи от руснаци ще е като троянски кон не само във България ами в целия ЕС.

4

Ivan Grozni

преди 11 години

Ааааааа създала се комисия... това е доакзн метод че всичко щес е орпави... най-после... супер... ***.. крадци...

3

до 1

преди 11 години

"соларни паркове,ВЕЦове,ветрогенератори ПЛЮС инвестиции в енергийна ефективност на сградния фонд " и сега се строят, но често от чужди фирми и последното което помня по въпроса е, че ги плащам със сметката си за тока.

2

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ треперят от страх какво ги чака и гузни правят собствена комисия, за да се защитят от съда и да не влязат в затвора за спирането на АЕЦ Белене и иска от 1 милиард евро на руснаците.

1

???

преди 11 години

Кое според вас е по-добре за България?А)----(+)----Да се строят соларни паркове,ВЕЦове,ветрогенератори ПЛЮС инвестиции в енергийна ефективност на сградния фонд у нас(С изпълнители-БЪЛГАРСКИ ФИРМИ И РАБОТНИЦИ)илиБ) ----(-)---- Да се строи АЕЦ върху доказано рискова сеизмична зона,без определена цена,от чужденци?