133

Анонимен

преди 11 години

Вероятно първият референдум у нас ще пропадне с подобен скандал както румънския, но това е все пак една малка стъпка към бленуваната и непостижима демокрация.

132

Анонимен

преди 11 години

Нали не мислите че Бойко ще позволи референдум да се проведе извън парламента? Референдум може да има само сред предварително избрани български граждани, които се помещават в парламента. Всички които се намирате извън тази интитуция се считате за "лош човешки материал" и няма да ви се даде право на глас.

131

На кратко

преди 11 години

Има ли още някой от тук присъстващите, който да си мисли все още, че ако примерно Мердцедес или Бентли отворят фабрика в България всички българи ще могат да си закупят по една кола на цената на Дачия Логан ... примерно. Този референдум ще определи, колко са "озрели" българите за 23 години да живеят в една истинска европейска демократична държава или още не ?!

130

Анонимен

преди 11 години

Искам да се развива ВЕИ у нас и съм категорично против опасните АЕЦове.

129

Анонимен

преди 11 години

Ако отговоря с ДА на предстоящия референдум, това означава, че одобрявам корупцията и кражбите около АЕЦ Белене и желая това да продължава.Ако отговоря с НЕ - това означава, че искам да се търси виновниците за тази мегаглупост.

128

Анонимен

преди 11 години

Време е Бойко да дръпне президента за ушето. Не го е сложил там за да му се меси в сделките. Как така народа ще решава Бойко какъв бизнес да си върти с държавни предриятия?

127

Анонимен

преди 11 години

Абе Хутко Мафани насрочи го този референдум !!! Да не би да чаках Тиквата да ти каже какво да правиш ???

126

Анонимен

преди 11 години

Кашата която продължава да се забърква около беленския гьол става все по-гнусна и гадна.

125

анонимен

преди 11 години

хм..клоунчето..да не би да се съмнява че българите не искат Белене? те по скоро не искат теб..но Белене си я искат господинчо..и тъй като него българина никой управляващ не го пита за нищо..а само му налага каквото се сети..а тук нещата са сложни ..ще трябва и да ни чуят господата ..няма мърдане вече

124

Анонимен

преди 11 години

В предстоящият референдум ще имат право на глас хора над 18г които са си плащали електроенергията през последните 12месеца.

123

Българин

преди 11 години

Що ли не вземат да национализират пак електродружествата - нали са на печалба. Защо изобщо ги продадох, че и на 3 различни фирми. Като че ли електрическата мрежа в България не е една !!!! Правителството ще печели като притежава електрификацията на страната, фирмата ще е една и няма да се плащат разни преноси, достъпи, добавки и др., а ще си знаем бруто цената и ще си правим сметката лесно.

122

до 142

преди 11 години

в-к Монитор/ 16.07.2012г.-----------------------------------...Допълнително подписката се дискредитира от гафове. Например преди няколко дни се появи информация, че в Кюстендил в сградата на кметството в ромската махала хората са привиквани да се подпишат с обещанието, че по този начинще получават по-евтин ток и хляб с по-ниска цена.Подписката е събирана от представители на *** коалиционни партньори на БСП.

121

До Заблудените

преди 11 години

Никога вече няма да има евтин ток без значение от къде, много са маймуните на клона.

120

ЕНЕРГЕТИК

преди 11 години

ВЪПРОСА НЕ Е ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА А С ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ 51% ИЛИ ЧАСТНА !!!

119

turbosmile

преди 11 години

Подписката за референдум е най-голямото национално предателство на Съсела. Само *** *** ще повярва, че токът ще стане по-евтин. А ако инвеститора е от the USA, тогава се знае - там където е минало the USA, трева не никне! Не на втора атомна! България не е помийна яма! Ама на Съсела к`во му пука? Той и без това не е българин. :(

118

Анонимен

преди 11 години

Целия 'референдум' е измислен от БСП, като политическа акция.Това е правен абсурд! Ако 'искаме' АЕЦ Белене, кой ще го плаща, колко ще ни струва тока?!Цялото понятие "АЕЦ Белене" не съществува, като завършен технически и финасов проект за да се водят генерални дебати 'за-против'!Това е една PR акция!

117

Ето какви глупости

преди 11 години

Ето какви глупости плащаме на ЧЕЗДостъп до разпределителната мрежа Достъп до електропреносната мрежа Пренос през разпределителната мрежа Пренос през електропреносната мрежа Добавка за зелена енергия Високоефективно комбинирано производство Невъзстановяеми разходи Стойност за разпределение

116

Анонимен

преди 11 години

Да се иска референдум за АЕЦ Белене е смешно. Как се очаква да дадем мнение, като основни параметри на операцията липсват? Президента е хомосексуалист и вече започна да се държи точно като такъв!

115

До 131

преди 11 години

Не е Овч. този дето е настанил Е.Он и ЧЕЗ и т.н. Това стана по времето на Мадридския мошеник с помощта на Лондонските юпита. Като плямпате поне не говорете такива нагли лъжи. Друг е въпроса че Овч. си е за затвор, но за съвсем други неща. А още по друг е въпроса че имаха три години ГЕРБ да ги свършат тези неща.....

114

до 128

преди 11 години

Ами съгласен съм че ЧЕЗ ЕОН и третия не го помня са *** и трябва да бъдат изгонени, за какво са ни енергоразпределителни дружества? да не би да мога да избирам от трите? Да ги махат и Държавен монопол върху всички естествени монополи в БГ -ток, водоснабдяване, топлофикация.