130

Койчо

преди 11 години

до 141 тор - така ви таучиха червените, да стоите наведени, че иначе москва се сърди. Ще палучиш мъмрене от другаря Сергей

129

АНАЛизатор

преди 11 години

БСП отново припомня,че ще прави всичко възможно за да не излязат на светло,чистите им сделки и липсата на политическа обвързаност при осъществяване на обществени поръчки.

128

Ivan Grozni

преди 11 години

Водевил... пореден...

127

Ха Ха

преди 11 години

Янев е личния шут на Властелина на Задръстените - РазБойко

126

Идиоти

преди 11 години

Идотите са от обикновения катаджия та чак до премиера ***

125

Анонимен

преди 11 години

Яне колкото пъти го видя, се се сещам за една анимация от едно време. "Елиас шута" се казваше.

124

преди 11 години

Още по-*** е, че с неориентираните си подскоци вдига рейтинга на тройната ламя.

123

преди 11 години

Носи грозде на Алексей Петров (обвинен в корупционни и престъпни схеми), в същото време се наслаждава на подкрепата на Бойко. Извод: Алексей и Бойко са част от едно цяло и само разиграват постановки, за да разсейват вниманието от наистина съществени въпроси.

122

Анонимен

преди 11 години

Яне не е луд, защото Янка е клекнала и се е надупила на Бойко !

121

тор

преди 11 години

ПРЕДИ : ТРОЙНАТА ЛАМЯ ДНЕС : КУХАТА ГЛАВА а ние все сме наведени

120

алооооо

преди 11 години

абе тоя буратиното,вместо да го изгонят с камъне и дърве,те го слагат начело на ПОРЪЧКОВА гейберска комисия!!!!!!

119

до гейберите 135,133

преди 11 години

когато осъдят тиквата за подвизите му в СИК ,и за това че скапа държаната, и за това че иска да прокара шистов газ,и за злоупотребите с пари от метро и матистрали,и за НЕГОВИТЕ нелегални цигарени фабрики,и за това,че прецака държавата с 1 милиард,затова че скапа маса заводи,а не откри нито един,тогава-ясно?

118

преди 11 години

Най-страшното е, че за този са гласували 174 563 имащи право на глас. Съдете простия народ, а не политическата ***.

117

Анонимен

преди 11 години

Няма да пуснем политическата *** Янев в следващия парламент

116

Анонимен

преди 11 години

Има ли по-луд да се страхува от лудото Яне? Лошото е че с тази комисия (при 300! други из страната) , изземваща правомощия на съдебната власт (какво ще прави с приключилите дела?) и този председател, който очевидно се изживява като шеф на рев.трибунал,ГЕРБ пак търсят оправдание за собств. си некадърност в "предишните"и се опитват да заблуждават (глупаво!) народа, но и ни излагат като държава. Всъщност за държавата (народа) не им пука, само да са на власт, а там - калинки -бол,но наши!

115

Анонимен

преди 11 години

За съжаление българите харесват политически партии и гласуват за тях заради чувство, не мислят с главата си !!!Щом бивша мутра, продавал амфетамини на децата им, организирал трафик на хора, го направиха премиер, че и се радват на всекидневните му простотии, само и само щото го ЧУВСТВАТ по близък до себе си, ако е така, не са ли и те престъпници ???

114

хе хе хе

преди 11 години

може би не е чак такъв загубеняк янчо,щом изкара от релси врескалото на БКП и разбуни толкова хора. Ако всичко беше незначително и нищожно, нямаше да има такъв шум............

113

лъжи и измами

преди 11 години

Правителството е абдикирало! Ежедневни скандали, безбройни лъжи и измами, безхаберие, глупост на престъпно ниво, полицейско насилие, покровителстване на мутрите, катастрофи по пътищата, убийствено здравеопазване, неморални бонуси, оглупяващо образование, некачествени храни, тонове помия по опозицията, липса на сигурност по улиците, долнопробна злоба и отмъстителност! И режимът на пожарникаря нехае инфатилно хилене по кабеларките на Деспота и неговите к*ртизани и марионетки, гнили оправдания и девалвирани обещания! Перфидността е издигната в ранг на партийна политика!

112

Върховният лидер

преди 11 години

Жалко за герб, любимата ми партия! Няма да има за кого повече да гласувам. Янев ще унищожи с комисията си цялата герб! Какво ще стане с Лъчо, Фидосова и Менда? Цецо със 6-те апартамента ще се прехвърли в килия номер 6. Цветелинка ще стане безработна! Върховният лидер, пожарникарят, ще проси на улицата!

111

Анонимен

преди 11 години

На вниманието на носителите на нов морал, или квито там бяха, бе Герб с една дума:-3г 5 здравни министъра, огрмони далавери с фармацефтичните компании. -открита намеса в съда, там на великият заместник държавен глава- ЦЦ. -опит да фалират БДЖ и да приватизират товарните им превози.- Булгартабак също-Всекидневните простотии на ББ ( дай му мачле да рита само)ЗА ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ДА ГОВОРИМ ЛИ ????