11

1

преди 11 години

букет и за шофера.

10

тихата_стъпка

преди 11 години

до 6Ако теб не те тревожи управлението на шофьора до теб, ще си носиш последствията. Ако шофира без оглед на забележките ти, слизаш и си намираш алтернативен транспорт, поне така правя аз. Ако има мозък в главата си, ще съобрази скоростта с оглед на безопасността на всички, които се возят до него. Сега дано *** *** съжалява до края на живота си за собствената си простотия, довела до смъртта на негов приятел.

9

Жо

преди 11 години

ПРИ ДВЕ превозни средства, движещи се в една и съща посока ударът се измерва с РАЗЛИКАТА между скоростта на застигащото МПС и тази на застигнатото. Ако разрешената скорост е 50 км/ч., просто тази разлика винаги е малка и при такъв удар не може да има трагични последици.Значи някой е карал със 100 км/ч.

8

Анонимен

преди 11 години

да се увеличи гражданската на *** с аудита, бмв-та, мерцедеси и др коли, направени за хора с разум

7

Анонимен

преди 11 години

пътят е добър и е тип магистрала доколкото виждам от снимките

6

до №2

преди 11 години

Да, ама в случая е загинало момчето, което се е возило в колата. В повечето случаи става така, че който е виновен остава, а загиват невинните. Бог да прости младия мъж и жалко, че без война в България загиват всеки ден хора. И какво от това, че правим магистрали и караме на запалени фарове, като нямаме дисциплина и колегиалност при шофиране.

5

Анонимен

преди 11 години

По принцип *** по пътищата трябва да измират, жалко че и нормални хора си отиват покрай тях. Разбереш ли че колегата ти е пътен сътрап, спираш да говориш с него и знай че е убиец.

4

тихата_стъпка

преди 11 години

до 3Глупако пътника също носи отговорност за действията на водача, нарича се здрав разум, който той не е налял на шимпанзето, управялващо автомобила и което му се води приятел.

3

Анонимен

преди 11 години

*** загинал е пътник, а не шофьора

2

тихата_стъпка

преди 11 години

Вече не ги съжалявам такива хора, радвам се когато загинат заради собствената си глупост, без да има други жертви на простотията им. Наблъскайте ми 500 минуса ако искате, но това е моето мнение.

1

Анонимен

преди 11 години

Карайте внимателно и се съобразявайте със състоянието на пътищата. Не си струва да погубваме и без това топящата ни се нация. Мислете колко минути пестите с едно рисково каране ... 5, 10?