88

Ф.С.В

преди 11 години

Герб е вече в нафталина както НДСВ и много други преди тях --само Бойко не го е разбрал още!!!!-Вижте му изказването в Германия пред консерваторите -какви глупости говори и цялата зала му се смее на акъла--с един багер вадел трупове (багера го е включил като дума за да се хареса на германците) и кученца пържолки и направо пълен скеч -залата умря от смях с празната кратуна наречена БОКО

87

Комунист

преди 11 години

Омръзна ми от този милиционер, искам поне като ни крадат министрите, да са интелигентни и да ни говорят смислени приказаки. Затова ще гласувам за БСП. Може да крадат и те, но поне са интелигентни, а и дават по нешо и на нас.

86

ха ха ха

преди 11 години

ГЕРБ ли?Те са смешници!

85

Ф.С.В

преди 11 години

Изберете мен ))) това предлагам ))--по умен съм от тенисиста)

84

do 118 фесеве

преди 11 години

А ти какво пердлагаш а? пердложи нещо ново смислено и ерволюционно и ще бъдеш новия месия и предвотел на новия световен строй

83

избирател

преди 11 години

Непрекъснато се чудя дали в крайна сметка Цар Боко ще порасне?Той милия на вид го е докарал,но на акъл............и държане.........

82

Ф.С.В

преди 11 години

които не е от ГЕрб значи е комунист фашист и т.н. много сте прости бе ! ами всеки има някакво мнение --като гледам повечето хора по улиците направо хвърлят боб за ГЕРБ -

81

ДОЛУ ТИКВАТА !

преди 11 години

Приоритет на Правителството трябва да бъдат ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО и ОБРАЗОВАНИЕТО !Построените 100 км. магистрала няма да докарат сами по себе си инвестици, когато в целият свят е известно, че в България управлява МАФИЯТА и КОРУПЦИЯТА е повсеместна !Народа е подложен на ГЕНОЦИД от собствената си политическа върхушка !ДОЛУ ТИКВАТА И ДА ГОРИ В АДА !

80

Ей

преди 11 години

Хубаво плюете по герп, ама защо в думите срещу герп в 99% прозира желание левицата да се върне на власт не знам.

79

Анонимен

преди 11 години

Начело на държавата трябва да има улегнал и уравновесен мъж със семейство! Ми вижте какъв сте го избрали - бивша или не толкова мутра от силовите групировки, няма семейство, няма жена, ***, нагъл, пезпардонен, самомнителен, пълен профан. Сам като злобен ***, квото изкара на гърба на данъкоплатеца го изкарва през *** си, просто защото няма за кого друг да мисли! Е как искате от такъв субект да му пука за хората, за майките, за децата??!!! Битието определя съзнанието!!!!

78

Ф.С.В

преди 11 години

До Реал -дори децата в първи клас искат да станат митничари и инспектори за да пълнят торбичките и джобчетата с парички като пораснат!!!!!

77

Реал Мъдрево

преди 11 години

всички *** се надпреварват да хвалят статията, колкото и да не ви понася без началници не може, всеки от вас прави нещо в работата си , но бива инспектиран от началника си. така и правителствсото проверява лично за какво се харчат парите на държавата. инспекторите са едно на ръка, ако нещо се окаже че не в ред, никой няма да каже че инспектора не си е свършил работата, а ще обвини правителството, нали?

76

vidkov

преди 11 години

Mda.az otdavna vi kazvam - izhvarlete 60% ot darjavnite slujiteli, deto samo lejat na kurort v darjavnite slujbi. Uvelichete zaplatite na ostanalite. I gaz, rabota, aktion. Prozrachna rabota za blagoto na bg narod! Koito ne raboti, shut - i nov start!

75

Ф.С.В

преди 11 години

Питат ги -за кой ще гласувате ?// за номер 3 за номер 3 с хиксче-после по 10 лв и една вафла!!! това ли е демокрацията ?? това е пародия !! 500 000 гласували за него и после вика че народа го избрал ,,,,, те дори в Зимбабве не са на такова ниво на "демокрация"

74

:))

преди 11 години

Ами съгласен съм да ги уволним! Те и без това тия "инспектори " са там само за да бравят "бизнес" вземайки рушвети! Само погледнете на какво мязат повечето от градовете ни! Авторааа, СЛЯП ЛИ СИ!?

73

избирател

преди 11 години

Нова къща си построих на скоро,*** не смея да се нанеса,защото ни е инспектирана ни е открита от ЦАР БОКО.Програмата му претоварена и чакам.А идва зима............

72

това не е от вчера!

преди 11 години

Ама всичко това не е от вчера. Контрол в тази държава не е имало от 1989 г. насам.Всички правителства досега с бездействито си работеха по въпроса да настъпи тази пълна анархия, незаконност и безнаказаност. Всички прибираха лептата от събраните подкупите за явни нарушения и си мълчаха.Тези сега поне правят нещо, а какъв ще е резултата - не се знае.

71

Анонимен

преди 11 години

Някой да е виждал инспектор в Столипиново или "Факултета"?

70

Анонимен

преди 11 години

abe nqkoi obshtuval li e s darjaven slujitel skoro da vidite kolko sa nekompetentni 4e i vsi4ko otgore i korumpirani a otnosno inspekciite po stroitelni obekti tam sa pod vsqkakva kritika . EHA DA MI SE PADNE SOLUNSKATA MITNICA 4E DAVIDISH TI KILIPIR

69

До 86-ти:

преди 11 години

Не строи, а ДОстроява, льохман герберски! Просто показността е голяма, `щото то на друго не може и да се разчита. Ама откъде пипе в кратуната на ГЕРБероелекторална единица, че да го осъзнае?!