288

аз до Софиянец

преди 11 години

Значи общината ти е длъжна на теб да ти направи паркинг, така ли? Ти разсъждаваш като клошар - ***! Длъжни са ти сигурно и покрив да ти осигурят!Излезохте много социално слаби, пък и слабоумни отгоре на всичкото вие 'Софиянците' които обитавате синята зона. Прошляци, с манталитет на бременна *** които парадират със статут че живеят в центъра, но паралелно с това общината им длъжна да им подари паркинг! КАК ПЪК НЕ! Колата е ПРЕДМЕТ който човек САМ СТОПАНИСВА и е негова отговорност!

287

Кмета

преди 11 години

Протести до дупка отстояване на гражданските ни позиции!

286

до 366

преди 11 години

Ти кола имаш ли и къде я паркираш ? А когато направят всяко възможно място за паркиране 2 лева на час какво ще правиш? Има и други европейски практики-паркинги в центъра които са само за хора живеещи в района и никой външен не може да паркира там защото го вдигат - Прага. Има отделни паркинги и за приходящи на час, там обаче има много повече парко места. а тука няма и не се и опитват да направят, само ни доят

285

до 363

преди 11 години

Ех градски,когато си купуваше колата имаше ли представа къде ще я паркираш.Явно не си.Някой трябва ли да се чувства длъжен да ти осигурява условия да оставяш личните си вещи извън дома и то безплатно.Айде аман от всякакви келемета мислещи си че София е тяхна и някой им е длъжен за нещо,защото живеели на "пъпа"С действията си заслужавате отношение както всички останали и силно се надявам някой да оспори общината в знак на дискриминация,така че като искате да се пълноправни граждани,да си плащате

284

Софиянец

преди 11 години

И няма как да е иначе с 30 000 семейства в зоната и "цели" 16 000 места. по една кола на семейство и сметката не излиза ама хич. Да вземат да инвестират в подземни гаражи и някакви паркинги на Сливница, Евлоги ГЕоргиев или поне да има алтернатива на синята зона а не да мацнат с боя по асфалта и да ми събират по 2 лв на час като аз просто няма къде да я дяна тая кола. Като направят лилава зона по 50 стинки пред блока в Люлин ще ви питам и вас дето злобеете в момента

283

Кмета

преди 11 години

Правиш паркинг или дим да ви няма,Махаш синята зона или дим да ви няма!Протести до скъсване на шевовете на общината!Септември няколко кръстовища ще се затворят!Писна ни от беззаконие, писна ни от рекет!

282

Софиянец

преди 11 години

Аз живея в центъра имам кола и се движа с градски транспорт. Въпроса ми е къде да си паркирам колата през седмицата когато не я ползвам ? в Люлин ли ? Аз с тая кола не си джиткам из центъра но понякога ми се ще да мога да отида някъде да си докарам нещо, да отида някъде уикенда. Или ако живея в центъра нямам право на личен автомобил? Какво сега да си продам колата ли? Не мога да плащам по 2 лева на час за синя зона защото и да си взема винетка паркирането е кой превари той завари

281

от 360

преди 11 години

20 паунда са около 45лв.

280

Кмета

преди 11 години

Само мога да кажа, БРАВО - ВСЕ ОЩЕ ИМА ОСТАНАЛИ ТАЗУМНИ ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!На тях им е ясно, че този път няма да мине и тази статия го доказва - това е като тест за да се види реакцията на народа, а той този път ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА СИ ЗАМЪЛЧИ!!!Май е време да изхвърлим *** от общината!Протести до скъсване и само до победа, а на ГЕРБ ако са толкова глупави нека продължават да нервират вълците, пък да видим кой ще излезе победител накрая.Горе главите БЪЛГАРИ - ПРЕД ПОБЕДА СМЕ!!!!

279

една справка

преди 11 години

Ако искаш да преминеш през центъра на Лондон транзитно се плаща 20 паунда или около 25лв.а да паркираш в центъра се заплаща 4 паунда на час или около 10 лв.и без уговорките кой живеел там и какъв имот е унаследил.Софийските "гъзета" има да ядат още много боб,до като станат истински европейци,но за съжаление трябва да търпим лигавщите им.

278

Анонимен

преди 11 години

Софиянцииии! В тая държава само вие правите историята! Така беше 1990 - 1991, после 1996-1997! Що не грабнете пак тоягите ве, хора?! Какво чакате още?! Да се осъзнае тая или шефът и - Мутрьо Банкянски, че не може да ви лъжат вечно ли! То вие сами си ги докарахте на власт, ама и на мен чак ми е жално да ви гледам как ви правят на маймуни! Щото нас, в провинцията, отдавна ни направиха на такива!

277

Анонимен

преди 11 години

До лимонадЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕхххххх ако деди е знаел какво ще стане в Софето никога нямаше да купи апартамент в центъра през далечната 1936г.

276

Анонимен

преди 11 години

На тая овца ТИКВУН дали й е разрешил да отсича?

275

А пешеходците?

преди 11 години

А пешеходците кога ще стачкуват? Плащам високи данък сграда и смет, съответно искам свободно да се придвижвам по тротоара, да ама не. Толкова нагло паркиране в градинки, тротоари, е това го няма никъде. Първо СО да направи тротоарите достъпни за пешеходци, инвалиди, пенсионери, майки с деца няма къде да ходят. Писна ми бе хора, не е нормално да паркирате където си пожелаете трябва да има ред и закони. И кучкарите да си почистват *** след кучетата, че София е пълна с *** и мирише на ***.

274

Чистач

преди 11 години

ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ ***!

273

Този път няма да мин

преди 11 години

Кажете НЕ на рекета. Пътищата и улиците са на всички. Като не достигат паркоместата, не са виновни за това обикновениете хора, а некадърните управници - общинари и всякаква друга ***. От мен няма да видят и стотинка, защото нищо не заслужават.

272

Анонимен

преди 11 години

Само за последните няколко седмици софийските улици, които се планира да попаднат в т.нар. "платена зона за паркиране" бяха разчертани с маркиране на местата, на които колите ще могат да паркират срещу заплащане. Парадоксът е в това, че в момента над много от те да се поставят само в пътен участък, в който спрелите пътни превозни средства затрудняват или пречат на пътното движение, като ограничават видимостта и широчината на платното за движение.

271

Няма да има прошка

преди 11 години

Алтернатива винаги има. Паркираш и не плащаш, а и няма за какво. Здрав бой за всякакви паяци, скобари и други ***. След първите потрошени, ще има сериозно замисляне с кого и как са се заиграли. Никой не може да нарушава правата ни на придвижване.

270

до 342

преди 11 години

До Нагли до безкрайностАми ходете на работа с "прекрасния" и "уреден градски транспорт! За вас точно 10 лв на час, а догодина - по 100 лева за паркинг пред панелката"Село, такива като теб правят задръстванията!

269

Кмета

преди 11 години

Протести да ги скъсаме, като спрем няколко кръстовища септември ще клекнта.Ако не Фандъкова има алтернатива наистина, като няма акъл да чуе гражданите ще я ритнем!Протести му е майката! Народа овълча, а те искат в криза да удвоят печалбата!Ако така я карат май и ГЕРБ ще го отнесе!