104

анонимен

преди 11 години

мда, трябва да викаме Хорейшо и Монк....тоя отпечатък може ли да бъде датиран, т.е. може ли някой да каже със сигурност в кой ден и час е оставен там ? Може да е отпреди 2 години :)

103

до90

преди 11 години

ти си мн куха лейка,бе 90.естествено,4е на българи туристи няма да се случи,защото не ни мрази никой народ и държава.може да ни го направите вие или вашите врагове,защото сте най-подлите същества на света.

102

Анонимен

преди 11 години

...и на Фатма Гюл!

101

Анонимен

преди 11 години

Явно тук държава няма...щом чужди журналисти започнаха да си правят изявления и да си бращолевят бабини-диветини! Е точно това еврейче сега трябва да го изгонят да си прави изявления в Израел. А нашите плюнки....сещам се само за едно място, където могат да отидат!

100

R2-D2

преди 11 години

нАМЕРЕНИ СА СЪЩО И ОТПЕЧАТЪЦИТЕ НА: * Люк Скайуокър * Оби-Уан Кеноби * Дарт Вейдър * Хан Соло * Лея Органа * Йода * Император Палпатин * Чубака * Падме Амидала * Анакин Скайуокър * Джар-Джар Бинкс * Боба Фет * Джанго Фет * Куай-Гон Джин * Айла Секура * Кит Фисто * Мейс Уинду * Дарт Моул * R2-D2 * C-3PO * Пло Коон * Пясъчни хора * Духът на Бен Кеноби * Граф Дуку * Бунтовниците * Пазачите на Генерал Гривъс * Джаба Хътянина * Генерал Гривъс * Сенатор Бейл Органа

99

Анонимен

преди 11 години

60000 полицаи!!!Апартаментни кражби, кражби на коли, обири, по селата е мор, народът е пропищял от престъпници, никъде няма никакъв ред, на морето е същото.....важното е мангизи да падат от богатите туристи, па и да не са много богати, все тая.Половината хотели на морето са все на наши омчета, къде им е охраната(по принцип)Отворили са уста на цялото село да глътнат спържата и така е в цялата държава, далавера да пада .е..им майката и на туристи, и на народ!

98

Анонимен

преди 11 години

питам се следните въпроси: 1) защо дпс не взе отношение по случая и не го осъди?; 2) защо мюсюлманската общност у нас не осъди атентата?; 3)защо нито един политик не посети погребението на убития мустафа; 4) от кои мюсюлмански среди у нас са били помагачите на терористите?; 5) защо и правослвната църква не изказа съболезнования?; 6) странните 'арабски' емисари, които обикалят Родопите сега ще бъдат ли толкова добре приети или даже броят им ще се увеличи? а изводите оставям на вас...

97

Анонимен

преди 11 години

Липсва охрана по гарите, метрото и на автобусите и влаковете. Маршрутките в София са мобилни бомби и един *** от Факултета може да ги взриви.

96

Анонимен

преди 11 години

Говориш глупости. По европейските летища всеки може да си влезе както иска. Проверката е чак след чекирането. На Сарафово бомбата не е гръмнала в летището, а на паркинга!

95

до 89

преди 11 години

С какво да се бори? какво изпитание бе?Та нали с негово позволение стана атентата, има ли още вярващи,че това "зло" е нещо различно от изфабрикуван атентат като кулите през 2001 в резон за война? Боко ни продаде, вкара ни в черните хроники, изгони богатите ирански туристи които харчеха милиони по черноморието, изгони част евреите. Къде останах отзивите за най-лошия доклат за последните 5 години 3 от които управлява Боко? нещо го забравихте.Колко виши американски чиновници дойдоха последните месе

94

Анонимен

преди 11 години

Да ви кажа нагли са чужденците. Е, например самолетът им закъсня доста и едва не изпуснах връзката си заради тях и можете ли да си представите, когато им казах нямам време да ми проверявате багажа, защото си изпускам самолета и отговорът беше, ами не закъснявайте. Хем скенера бе на транзитни. А причината бе в тяхните авиолинии. И са ми много интересни, намерили мен да проверяват. То ако аз им изглеждам съмнителен, значи нямат никакъв нюх.

93

Анонимен

преди 11 години

И още едно допълнение:Министър-председателят - полицай ( условно)Министърът на вътрешните работи - полицайПървият се занимава с футбол, магистрали и глупости, общо-взето.Вторият оправя кривите краставици на съда.ДАНС, БОРКОР и не знам какво си - служби за наши момчета, да ни разчистват политическите бакии.Страаааашни професионалисти, няма що.

92

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и Цветанов тотално се провалиха в охраната на хотелите и летищата по Черноморието след като постоянно уволняват агенти и полицаи и намаляват заплатите им. В същото време ГЕРБ не контролират и охраната на частните хотели, които също не успяват да охраняват туристите си и трябва да бъдат затворени или накарани да подобрят мутренската си охрана.

91

ВЕРВАЙТЕ МИ

преди 11 години

АЗ ПЪК НАМЕРИХ ОТПЕЧАТЪК НА ИЗВЪНЗЕМНО, НО НЯМА ДА ВИ ГО ПОКАЖА

90

Анонимен

преди 11 години

Допълнение60000 полицаи - на глава от населението най-много в Европа. Да сте видели патрулни двойки по улиците?100 милиона за подслушване - на кого - на нас....

89

Анонимен

преди 11 години

В нормалните държави няма, по-голям магазин, камо л илетище, автогара или каквото и да е обществено помещение без метал детектор на входа. Задължително си оставяш багажа на скенера, оставяш телефони и минаваш през проверка. Ние тук гаврошовците, за да не дадем някой лев з анова техника, някой лев за ново работно място за да имаме за по луксозна джипка я караме на - умират другите не ние собствениците.

88

Рудолф Хес

преди 11 години

До 80 Ще си дойде не се шашкай.

87

Анонимен

преди 11 години

Какво се се разкрякали против евреите?А ако се беше случило с наши туристи някъде?Хората търсят истината, ние мълчим като бити ***, защото по същество са прави, навсякъде по летищата контролът е зверски, макар и неявен,я погледнете видеото с терориста - двама полицаи се излеврили и броят мухи..Ние живеем с мисълта, че на нас няма да се случи и като стане фалът, само си търсим оправдания...и винаги едно и също - ние сме ок, други са виновни...С аху-иху държава не се управлява

86

ined

преди 11 години

За да стане по-безопасно разни рискови групи кати израелците не трябва да се допускат в България да застрашават живота на другите хора.

85

до 84

преди 11 години

А какво трябваше да направи според теб?дА ЗАТВОРИ ГРАНИЦИТЕ? ДА НЕ ТЪРСИ ИНФОРМАЦИЯ ? Да се справя сам с тероризъм?! Той не е супермен бе човек! И не можеш да отречеш, че на такова изпитание не е подлаган друг премиер в близкото ни имнало. Би трябвало сега всички политически сили да се обединят пред голямата опасност и зло което ни достигна, а не да искат он него да се бори сам и да носи цялата отговорност! Има национални приоритети, има момент в които не трябва да има партии, а БЪЛГАРИ