28

Анонимен

преди 11 години

i kakvo se pravi na lomsko 6ose samo mostovete se pravqt a ostanaloto e sa6toto deredje staro i propadnalo abe hubava rabota ama mnogo ***

27

остър и умен

преди 11 години

Само заради ландшафтинга и новите инфраструктурни промени в центъра ще гласувам за Фандъкова! Светят лампите до двете карулки, вечер, когато излизаш или влизаш в столицата. Но как да го видите, като седите в студените си жилища, гледате само как да плюете и нямате самочувствие да се разходите с високо вдигната глава по централните улици на София. Живота не е само в предблоковите пространства, София диша, хората живеят, а вие хейтъри ще ми ядете .....

26

до 22 от друг тъп

преди 11 години

Може да ти звучи невероятно, но много хора наистина живеят с по 50 лв. на месец, това са парите, които им остават след като си платят ток, парно, вода, данъци и т.н., понеже за разлика от ромите, пенсионерите си плащат всички сметки. А що се отнася до метрото и околовръстното, си близко до истината, но не съвсем. Част от тях се започнаха в други времена(при ония дето ги мразиш ужким), а да не говорим, че метрото започва от бай Тошо. Да, вярно е, че сега се завърши една част и се започна друга

25

Анонимен

преди 11 години

работещДали ще ти дойде някога в главата, че собственото ти развитие и реализация не са задача на държавата? Това комунизма много ви е изкривил като личности. Двумилионен град не се управлява като бял хляб - режеш и ядеш. Да ти кажа не ми дреме каква е била, какво образование има, важното е да намери хора, които разбират. Малко или много тези неща се случват. И в София взе да става малко по-добре.

24

Анонимен

преди 11 години

Толкова е зле Фандъкова, че просто не може повече.

23

остър и умен

преди 11 години

1. Наляха много асфалт по околовръстното, ако нямаш кола ми пиши да те повозя.2. Строят метро по бързо от колкото ти ходиш с кола на работа (визирам къртицата)3. Спорта се размърда (визирам предимно футбола, проектите за стадионите както и зала Армеец, която беше скандално намалена като сума)4. Много налят асфалт по цяла България (магистрала Люлин, петолъчката и т.н.)5. Спряха отвличанията, които се случваха всеки месец по веднъж, махнаха всички скъпи коли от централните улици на софия

22

Анонимен

преди 11 години

Данчето е най печения кмет до сега. женицата работи а червените *** вият на умряло

21

работещ

преди 11 години

Нещо минуси сте ми сложили на постинг 10. Защо? Не съм ли прав, че за да ръководиш и изпълняваш строителна програма трябват строително, икономическо и управленско образование и опит, а Фандъкова е с руска филология, от червено семейство и бивш директор на училище. Колко директори на училища в София с ставали кметове през последните 58 г.? Щеще ли да стане министър и кмет Фандъкова, ако не беше червена и от ГЕРБ? Ремонтите й не водат ли до разбити настилки, разстроено движение и нови ремонти?

20

Анонимен

преди 11 години

17тъп и простАбе твойта баба и дядо с по 40 лева пенсия ли са? Айде моля ти се, по-кротко...И мога да ти кажа да, доста неща се случиха. Само едно околовръстно и метрото са достатъчни. НЕ знам за теб смотаняко, но на мен тези две придобивки ми пестят куп пари - от гориво от задръстванията и от газове заради метрото. Не е много, но не е и никак малко. Айде млъкни най-накрая!

19

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг напишете, че ремонта на естакадата в Младост за 1.15км е струвала 3.7млн лева. То няма толкова безобразна цена никъде...

18

Анонимен

преди 11 години

Фандъка да определи специални зелени площи в парковете, където конете от каруците на *** да пасат, докато *** шетат.

17

тъп и прост

преди 11 години

Милене,обоснови се какво точно се е случило тези 3 години - от управлението на Герб???Ще се радвам ако някой най-накрая напише - Герб направиха това и това , при тях стана така и така !!!!А не празни приказки !!!Разбира се прави неприятно впечатление когато започнат нападките на лична основа,не ме познаваш,нито аз теб,така че да се придъжаме към добрият тон .

16

Анонимен

преди 11 години

В София, както и в по-голямата част на България, липсва цялостна програма за рехабилитация и развитие. *** пример, когато се прави ремонт на дадена улица не се подменя и цялата инфраструктура, която има нужда, няма съгласуване между Топлофикация, ВиК, Улично осветление и общината, говоря за тези дружества, които са общински. Имаше един период, когато се правише това, но от много време не е така. Всеки може да се убеди в това разхождайки се в София и виждайки ремонтите, които се правят.

15

тъп и прост

преди 11 години

Знаеш ли оптимисте,всъшност няма как да знаеш - но 20 лева за някой хора са много пари - питай например пенсионираната ти баба или дядо ???!!!!Знаеш ли оптимисте че с 20 лева повечето пенсионери карат по 2 седмици ????

14

12

преди 11 години

Като приключат строителните работи ще започнат РЕМОНТНИТЕ. В България на БСП и ГЕРБ е така :)

13

Милен

преди 11 години

До 11,Хаххахахаа, харесва ми името, което си написал..... браво хейтърче добре се справяш, на такива като вас все някой ви е виновен и вие сте перфектни :) ииииии гледате се в другото канче.... и го избивате на агресия. Браво агресорче ще успееш в живота, айде не ме учи какви да правя и от къде да се разкарвам, доволен съм и ще подкрепям тея действия, щото 20 години не се случи нищо, а сега се случва МНОГО, а ти си живей с преписките... :) Enjoy :)

12

:)

преди 11 години

Единствената далавера от ГЕРБ е, че блъскат яко пари в София и малко ще постегнат града. ГЕРБ са вредни за България, но полезни за София :)

11

optimist

преди 11 години

до 11 - да, да знаем, че ти ще просперираш с 20 лв. увеличение на заплатата от Съсела. Догодина си пусни бюлетинката и чакай :)

10

optimist

преди 11 години

Браво, действайте! Съвсем друга ще е обстановката в София след като се приключат всички тези строителни работи :)

9

тъп и прост

преди 11 години

до номер 4 - МиленМилене,държавата и столицата просперират когато просперира народът !!!Това си го набий главицата - и моля те недей да говориш като не разбираш,не използвай заучени фрази.Между другото ти знаеш ли че в момента Софийска община почти не функционира , преписките се бавят с месеци , подписите също и знаеш ли защо - ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ !!! ТАКА ЧЕ МНОГО ТЕ МОЛЯ РАЗКАРАЙ СЕ ОТ ТУК !!!