50

Анонимен

преди 11 години

хехехехехехехехехехехеххехехехехехехехехехехехехехехехехехехе

49

177

преди 11 години

Не камшици мой човек. Който не владее добре български трябва да губи българското си гражданство. Изпит по български за всички навършили 18г. Не го ли владееш - без БГ гражданство. Не да ми идват едни български граждани от Турция по изборите, които не знаят и дума български, а се опитват да говорят на английски, който впрочем също не знаят. Щом си български гражданин трябва да знаеш добре БЪЛГАРСКИ,ако не върви там откъдето си дошъл ти или дядо ти. Никой не ви е канил тук.

48

до 55

преди 11 години

Чудно на турски ползваме тая дума "гък" /gik cikarmayacan/ и гък няма да издаваш / какъв ли е произхода на тази дума сега за пръв път ми направи впечаление.

47

Чаламба за турчаата

преди 11 години

Всеки който желае да учи турски, да премине задължително през традиционния турски ритуал "ЧАЛАМБА".Благовонното масло - за сметка на ДПС.аййй-рупп...ръцц...ЧАЛАМБАААААААА!Вси ***- чаламбирани султани.Честито/на майчин език/

46

34

преди 11 години

Турци щом сте на българска територия вие трябва да не издавате гък

45

_Ястреб_

преди 11 години

Турският трябва да е задължителен за всеки един, чийто майчин език е турски. Българският трябва да се владее ПЕРФЕКТНО от всеки един, който се е родил в България. На 16'ия си рожден ден всеки трябва да мине изпит по български език. Който не го владее перфектно - 50 камшика! Ако е роден от българка и не го владее перфектно - 100 камшика! Тогава ще ви видя аз пишман патриотите тука, колцина от вас ще можете да си седнете на заднЯка си! След 100'те камшика! Половината от вас тука не владеете езика!

44

Анонимен

преди 11 години

Трябва да направим така че да има световни българки фирми

43

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 11 години

ХАХАХАХА...ЛИПСВАМ ЛИ ВИ ВЕЧЕ?ПОТУРЧИХА ВИ НАЛИ? ЗА 23 ГОДИНИ!ПОСЛЕ НЕКА ПАК НЯКОЙ ВИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ НЕ СЪМ МИСЛЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ.ХАХАХАХА...

42

Анонимен

преди 11 години

Аз когато ходех на училище се записах да уча турски /СИП/ и посещавах училище и следобед защото не исках да се прибирам вкъщи. Мащехата ми се отнасяше много лошо към мен.И сега се радвам, че съм учил турския. Турският който ни преподаваха нямаше нищо общо с религията а си беше съвсем светско обучение. Даже учихме за Ботев на турски. Опитвахме се да превеждаме негови стихове на турски но това беше преди 15 години.

41

Анонимен

преди 11 години

Толкова са нагли че ще поискат да държат матура по турски вместо български

40

Българин

преди 11 години

Във всички околни страни има Български малцинства.Искам да попитам, някоя от съседните държави, осигурява ли на етническите Българи учебници по Български ???Докога все ние ще сме най-толерантните?

39

3232

преди 11 години

За какво им е този турски езикКато няма къде да го говорят

38

Анонимен

преди 11 години

SAMO ATAKA

37

Българин

преди 11 години

"Майчиният език - в къщи при мама !!!"Цветелин Кънчев

36

Анонимен

преди 11 години

Като искат да учат език ,да си ходят в турция,не е длъжна държавата да им дава пари за турски учебници

35

24

преди 11 години

След като Дарвин видял турчин разбрал че хората са произлезли от маимуните

34

435

преди 11 години

Атака на властТрябва да увеличат армията и да атакуваме Турция

33

Мамка им

преди 11 години

Къф майчин език бе м***мка ви .......да...!!!Ей затова на ТАТО трябва да му се издигат паметници.Ей затова едно време се гордеехме, че сме Българи, а сега мечтаем да сме *** или турци в България.Докога Българинът ще бъде дискриминиран в родната си България.Сега за тези които ще ме упрекнат.Нищо лично спрямо малцинствата...НО!!! тук е ХРИСТИЯНСКА България. Тази България за която проляха кръвта си дедите ни... за да я има.Но не турска, не на ДПС и на Доган, не и *** а БЪЛГАРСКА БЪЛГАРИ

32

ДЕМОНА

преди 11 години

Турският език като цяло ми е противен- не знам, може да ми е вродено вследствие турското робство. Същата ненавист и презрение изпитвам и към нашенските турци- ***, които само знаят да обиждат българите и християните. Като не са българи- марш в Анадола! Към истинските турци от Република Турция нищо лошо. Не ги харесвам, но ги уважавам като съседи.

31

Roko

преди 11 години

В новите учебници по турски езикда се напише че българите през Османско време са имали къщи,земя и животниестествено че плащали данък за тези екстри!Българите са живеели много по-добре от сега!!!Моите уважения към българите!