54

Анонимен

преди 12 години

ББ не е Меркел, миличък 57.Бойко може всичко, защото народа Го обича, а който обича прощава всичко, дори най - нестандартните напъни упражнявани върху него.

53

До 42 ...

преди 12 години

Няма значение - не се сменя треньор по средата на сезона! Дори без да имаш сигурен заместник и да си се оринетирал в настроенията на отбора! Все пак това е спорт! НЕ КАЗАРМА! НЕ можеш под дуло да им кажеш играй и печели! А относно Лазаров да се сетим каква беше неговата реакция на случката с Пламен Константинов на предната Олимпиада ...

52

анонимен

преди 12 години

Как някои ми напомнят историята.СПСИТЕЛЯТ. ТОЙ Е!Какви пари е дал Борисов ,човече.Бръкнал се е в джоба си или РАЗДАВА пари от БЮДЖЕТА.Това е огромна разлика,ако може да схванеш.Най богатата страна в Европа България и бедната Франция?Само , че френският Президент ще го погне цяла Франция,тук МУ се кланяте!!!

51

dedo

преди 12 години

Все тая, истината е, че играчите толкова си могат, няма смисъл от драми, който и да е треньор - все тая. Същата ситуация, както при футболистите, разликата е, че там ще се борят за предпоследно място в групата, а тука за 3-4-то.

50

Безделник Празников

преди 12 години

Само тук в тук можем така да осерем всичко хубаво като националния отбор на България по волейбол.

49

Анонимен

преди 12 години

тоя човек няма и грам мярка кво може и кво не може един министър-председател да си позволявачудя се, ако Меркел ей така "посъветва" тяхната федерация как ли щяха да я изядат с парцалите ?

48

ганьо

преди 12 години

Абе тоя *** не чете ли форумите да види истинското отношение на хората към неговата "височайша" особа?

47

Анонимен

преди 12 години

Радо ако имаш достойнство, не се оставяй да те командва някакъв си Премиер!

46

Анонимен

преди 12 години

Интересно Борисов и Стойчев ще се махнат ли или ще се скрият ли, ако България загуби и от Франция или тогава Борисов и Стойчев ще кажат, че съдиите или французите са им виновни.

45

ФАШИСТ

преди 12 години

като БЪЛГАРИН , имам надежда , че РАДОСТИН СТОЙЧЕВ ще бъде треньор на БЪЛГРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР по ВОЛЕЙБОЛ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ СМЕНИ у.с. ( лазаров, ганев) ! П.П. ( P.S.) не съм симпатизант на ГЕРБ но , оправдавам постъпката на Борисов- ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ !

44

да умреш за родината

преди 12 години

Господин Борисов, нареждам ви да бъдете помолен да осъзнаете, че самоубийството би било вашето най-мъдро политическо решение.

43

Анонимен

преди 12 години

Тиквата разбира от всичко , не разбрахте ли ?Рисуване, шах, футбол , тенис , пенсии , магистрали,Здравеопазване, волейбол.......абе, дървен философ отвсякъде

42

Анонимен

преди 12 години

БФС езгони Бербатов, сега Волейболната федерация изгони Казийски

41

георги

преди 12 години

Любо,въпреки че си от моя град,съм разочарован от теб ! Ти си спортист и не трябваше да се поддаваш на внушенията на господин Лазаров,той показа какво представлява още в случая със Пламен...!!!

40

Анонимен

преди 12 години

Лазаров е избран за президент от волейболните клубове, а Борисов няма право да се меси в управлението на българската федерация и да уволнява и България може да бъде изключена от световната федерация.

39

Армеец

преди 12 години

Вижте дереджето на ВК ЦСКА - пълна разруха - няма спортна база, няма спонсори, по едни 25 000 лв от федерацията на сезон и всичко се крепи на ентусиазма на деятелите и треньорите в него. Май само те останаха дето развиват пълния спектър отбори за мъже и жени, като се започне от децата и стигне до мъже и жени. И пак кретат и шампиони стават.при тях има любов към спорта и отдаденост на него.Левски сменя по 2 пъти в годината треньорите и гледа само да цица федерацията което инж. Лазаров го умее

38

Въпрос

преди 12 години

"нареди с молба"-е те това "животно" някой да ми обясни как се нарича в българския език (гра матика)!

37

Лъчезар Йорданов

преди 12 години

ПАК ЩЕ ПИТАМ.... Имам един такъв въпрос.... Ако върнат Радо Стойчев и със него останат Матей,Теди и Андрей и той отново да кажем победи "силите" Египет и Пакистан но загуби от Франция както загуби и от Германия... всички който "ревете" сега какво ще кажете тогава?!?! Това искам да знам! Благодаря за вниманието :) ?!?!

36

мами

преди 12 години

Този търбух Ганев и този мазен Лазаров трябва да бъдат изметени от федерацията. Това са пълни празнодумци. Поведението им е отвратително и нахално.

35

Анонимен

преди 12 години

Тия са по- бетер и от децата. МнОго е лошо да не знаеш какво искаш...ама така е, като гониш чужди интереси. За съжаление са. Развалиха отбора, сега могат да са спокойни. Смешници. Радо да не се връща!