40

Анонимен

преди 12 години

За честта на нашите военни летци ще добавя: Нямаме самолет разбил се в населено място при авария!!!

39

Анонимен

преди 12 години

Заради скъпото гориво са опитали да летят на браунов газ.Проблема е,че има гравитация и водата от който се добива чрез електролиза може да се разлее.Нищо де важното е ,че не са загинали.Иначе никак не е зле да се лети с вода...:)))

38

123

преди 12 години

а Столипиново е на две крачки

37

гурбетчия

преди 12 години

При турците има най-малко инциденти , въпреки че правят най-много учения в света !!! И има логика ,както се казва : повече пот в строя ,по-малко кръв в боя !!! В Бг. с 20 часа полет на година, какво може да очаквате ?!

36

Анонимен

преди 12 години

Мето,оздравявай и пак на коня

35

Анонимен

преди 12 години

Най-хубавото от тази ситуация е че пилотите са живи и невредими!

34

иванич

преди 12 години

Абе манете тия стари брички! Стига вече с тая втора употреба!

33

?

преди 12 години

Може да е минал тех. преглед преди полета, ама въпросът е кога последно са инспектирали двигателя- част по част. Това не знам дали го правят в БГ или го дават на руснаците. Може и да са засмукали нещо при излитането......

32

Анонимен

преди 12 години

Сега съобщиха, че самолетът е свършил бензина и затова е паднал. Или финансовият министър Дянков не е превел повече пари за по-скъпия бензин, или военни на Аню Ангелов са източили самолета преди да лети, както миналата седмица машинисти източваха локомотиви в БДЖ.

31

читанка

преди 12 години

ако отворите лента,точка,ру ще намерите в раздела "оръжия" статията,че за една календарна година в индия са паднали 33 военни и цивилни самолета...руско производство. в статията руснаците обвиняват индийската армия,че не си поддържала авиотехниката и затова най-падащите самолети били руските... това-само за сведение.

30

Анонимен

преди 12 години

Често се случват инциденти по време на учения, дори и с далеч по-нови самолети, наскоро на индийците им падна СУ-30.

29

Анонимен

преди 12 години

Ти се притеснявай.Ние си караме джиповете и не се притесняваме освен да не падне нещо такова на отгоре ни.Притеснявай се,не спирай!

28

vse dno

преди 12 години

и за какво по дяволите са ни притрябвали самолети? този тип оръжие е нападателно. или го имаш или го нямаш - 10 машини за нищо не стават. да не говорим колко структури и логистика са необходими - дали имаш 1 или 10 самолета - все едно. и кого ще нападаме, освен...себе си! държавата няма пари за елементарни потребности и хората се надяват само на небето, когато са в истинска нужда, ние самолети-таратайки поддържаме и то колкото да не паднат сами по време на полет.

27

БГ Съдия

преди 12 години

Добре че не е имало жертви

26

голям праз

преди 12 години

Тя нацията загива ,вие един паднал самолет на въпрос го правите !!! Не ме вълнува толкова падналият самолет ,самолети ще се купят ,ама народът загива ,мизерия ! Боли ме х.... ,че някакъв самолет е паднал!

25

Анонимен

преди 12 години

спокойни имаме още един,почти е като нов само му липсва двигателя и едното крило всичко друго е пушка.

24

с.

преди 12 години

Пак се е напълнило с *** и ненормални *** чиито болни мозъци фабрикуват конспирации навсякъде!МиГ-29 е уникален самолет,но дори и такава машина не е застрахована от повреди и инциденти!Най-вероятната причина е техническа неизправност!Ако бяха поразени от въздух-земя изобщо нямаше да имат време да се обясняват с ръководителя на полета и да търсят безопасно направление за катапултиране!***!Айде стига тъпотии!

23

Анонимен

преди 12 години

Мда. С нула парички за поддръжка, за има-няма 5 години им *** мамата на тия самолети. Хахаха. Всичко по тях е ремонтирано с чук и тел.

22

Анонимен

преди 12 години

Овчарите да осъдят Българската армия за опит за убийство.

21

Анонимен

преди 12 години

Да ги махат тези самолети!Ще се изтрепят пилотите!Колкото са останали да ги харизват някъде.Българинът не е за такива работи-скоро и домати и краставици няма да може да гледа а го карат самолети да пилотора