114

Анонимен

преди 12 години

Хора дайте да организираме един контрапротест! Писна ми вече от тези *** и от тези кучкари! Знам че много хора са били хапани и нападани от кучета, знам че много хора са отвратени от кучешките *** по улици, паркове, детски площатки, жилищни входове и т.н., знам че много сме хората които искаме на това да бъде сложено КРАЙ - дайте да излезем и да заявим ясно исканията си!

113

mao_dze_dun

преди 12 години

Добре бе - еколози, хипари и всякакви други индивиди. Защо не си вземате вкъщи? Аз още не съм видял някой защитник на уличните кучета, който да си е взел да отглежда бездомно куче. Друг е въпросът, какви са стопаните на домашните, които ги изоставят. Истината е, че животните са жертви на човешката простотия, но когато изборът е между хора и кучета - сори Шаро... :(((

112

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е кучкарските организации да представят медицинските на членките си от психиатрията.Тия мадами са изпуснати отнякъде и сигурно вече ги търсят.

111

Анонимен

преди 12 години

Тия *** от протеста пускат мъжките си кучета на уличните ***, да се разтоварвали. Затова им е толкова зор. Не могат да насмогнат на мераците на мъжките сиА Бойко седнал да ги слушаБОйко, Бойко с такива антижени много ще чакаш да имаме положителен прираст.Тия кучкарки няма да гледат деца.

110

Анонимен

преди 12 години

Неорганизирана държава. Едно нещо не е направено както трябва. С кучетата няма да има решение-бъдете сигурни.

109

припомняне

преди 12 години

Уважаеми кучкари! Само до припомня, че преди две седмици Европейската Комисия забрани секса с животни!

108

Анонимен

преди 12 години

Тези на снимката заслужават да им се тегли един як бой, да им дойде акъла в глава! Това зомби с плаката на преден план, защо не отиде при близките на професор Ботьо Тачков и не им обясни как кучетата всъщно са го отминали, но той сам се е наврял в устите им! Аман от псевдоприрозащитници, от "хора" с безумни античовешки /нехуманни/ каузи! И още нещо този проектозакон не е ДЕМОКРАТИЧЕН, защото 100% от вменямиете граждани в България не искат безпризорни кучета да се мотаят и да хапят по улиците.

107

rumen221

преди 12 години

СПОКОЙНО БРАТЯ...- ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ ВЕЧЕ ПЪТУВА КЪМ БЪЛГАРИЯ...ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НАЕЛО 1 000 ВИЕТНАМЦИ ЗА "ЕКО ПОЛИЦАЙ"...- ДОРИ ОБЕЩАЛИ ДА РАБОТЯТ БЕЗПЛАТНО...

106

Анонимен

преди 12 години

То и на снимката се вижда: пенсионери от оня, милозливия, модел с кучешката попарка; ученици, дето са се чупили от час; и някой и друг скучаещ безработен... Що не организираха "протеста" си в извън работно време? За да не могат нормалните хора да идат на контрапротест! Щото са били трийсетина човека... Екотерористи, дето цяла държава им играе по свирката!

105

Анонимен

преди 12 години

Санчо не е хубаво да се радваш така като чуеш за разкъсани бебета. Като го видиш на живо друго ще говориш

104

Санчо

преди 12 години

Каква ценна колекция от *** се е събрала да коментира тук :) Манипулират ви както си искат, окрадоха и прецакаха всички ни, а вие се занимавайте с кучетата, щото разкъсвали бебета . Кретениии!

103

е

преди 12 години

Ако някой разбере кога и къде ще се събират кучкарите да пусне едно съобщение във Facebook. Тогава да видим дали ще са толкова нахални.

102

Анонимен

преди 12 години

Какви глупости говорите бе с тия кучкарници ни занимавате, а в детските градини няма места и се записват с години напред.За бездомните хора няма една супа през студената зима.Що за извратеняци ни управляватПри ясен закон за ветеринарната дейност, да пускат по улиците тези развъдници на болести.Срамота да сте толкова *** господин Найденов.Или имате сметка от парите за кучетата. Те се оказват безотчетниКУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА

101

Ифчу

преди 12 години

Нека здравомислещите се замислят защо Бойко взе за шеф на Еко-равновесие Миро мършата; току-що уволнен за вноса з на посинялото ирландско месо.....Та сещайте се дали парите за кучетата са отишли в тройната коялиция; или в една друга касичка... И защо Миро стана веднага министър.....

100

Любимец на куче.

преди 12 години

Доброто куче е при стопанина си. Другото няма място сред хората.

99

ddd

преди 12 години

ПРЕДЛАГАМ НОВА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА : " УБИЙ КУЧЕ - СПАСИ ДЕТЕ !!! "

98

Анонимен

преди 12 години

Кога Сметната палата ще даде отчет за парите на кучкарските организации.И колко души членуват в тяхКакви приходи в хазната дават и с какво право се над правителстваХората от Горубсо стачкуваха с месеци докато някой им обърне внимание, а тия веднага - хоп при Найденов.ЯСно е , че той ги е повикал за да оправдае бездействието си.Не на нас тия с такива номера.

97

до малоумния Бонго

преди 12 години

Айде пийни си хапченцата, ония шаренките! Не нападали били бездомните кучета! Като си кьорав за фактите, поне вестници не чете ли напоследък?

96

Анонимен

преди 12 години

Защо толкова късно беше обявен протеста? С удоволствие щях да ходя да ви заплюя кучкари мръсни! Крайно време е градът да се прочисти. Писна ми да газя в *** и мръсотия. Колко още хора трябва да пострадат, като горкия човечец, който стана курбан на тия песове, дето сте ми ги снимали. Всички горе на снимката сте ***! Гордейте се!

95

До 136

преди 12 години

Няма шанс, колега- Деси Цв. шавливата разхожда бебето с количка с 3-*** души въоръжена охрана в парка зад Парк-Хотела.