154

Смахон Дянков

преди 12 години

Още през 2009 се виждаше че правителството няма интелектуален потенциал да управлява държава.Погледни им Румяна Желева и Калинките и не питаи повече. Основнаната цел е не да управлявят а да съсипят държавата. Погледнете колко време отделят за спорт и за телевизионни /медиини/ изяви и се попитаи кога им остава време да мислят за проблемите на държавата. Най лесно ще съсипят държавата като окрадат натрупаните резерви и вземат нови заеми за да окродат и тях и комисионните.

153

До 176

преди 12 години

"къде отидоха парите от резерва?отидоха в пенсии предимно"Пенсионерите са плащали цял живот осигуровки, събрани на една голяма "купа пари".Това са ТЕХНИТЕ ПАРИ.Техните пенсии трябва да се плащат от тяхната купа, че и с лихвите от всичките тези години.Според теб, пенсиите се плащат от сегашните вноски. А къде са събраните милиарди събирани цял живот от пенсиониралите се?Това не са два лева да изчезнат... ако не могат да пазят парите, защо да има даваме още?

152

ГЕРБ а ?

преди 12 години

Големия финансист Дянкоф ... по голееемите заеми се познава. Сега го разбрах тоя специалист що след края на мандата си ще забегне у Америка.Надява се да избегне българското правосъдие.

151

Анонимен

преди 12 години

koj vzima6e bonusi tezi godini za "dobre svarshena rabota"?a nie kato "dobri danakoplatci" se svivahme...da gi izbiem s kamani tia ***!!!!

150

до 176

преди 12 години

Парите са за бонуси, лентички, лопати за първа копка и безсмислени бизнес срещи (като в Катар).

149

До 170

преди 12 години

"народа иска безплатно образование, здравеопазване, пенсии, помощи, детски, инфраструктура, полиция, армия, водопровод, канализация, пътища, снегопочистване, язовири и т.н.и тогава народа не пита откъде пари?""Народа" плащаме толкова данъци, че свят ни се зави.Армия не храним.На лекари и учители държавата плаща жълти стотинки.Няма строене на стратегическа инфраструктура: комуникации, жп-транспорт, пристанища, енергиине предприятия, училища.Язовири не се строят/попровятКЪДЕ СА НИ ПАРИТЕ

148

до 173

преди 12 години

Борисов, защо анонимно?

147

МРЪСЕН КОМУНИСТ

преди 12 години

Когато комунистите имаха пари те направиха два мръснишки номера: Сключиха договори за милиарди и вместо да се разплатят с тези пари, те ги оформиха, като излишъци. Второ в последния месец от своето управление повишиха пенсиите за да бъдат плащани от сегашното правителство.

146

до 166

преди 12 години

Не е проблема да имаш дълг - проблема е за какво си го използвал! Ние до сега имаме 4 милиарда (както казваш ти), пърдянков се кани да вземе още 5 милиарда заем - това е 125% увеличение на дълга само за 1 година - НЯМА ДРУГА СТРАНА С ТАКЪВ ТЕМП НА НАРАСТВАНЕ НА ДЪЛГА, НЯМА!

145

Анонимен

преди 12 години

Хаххаххахахаха, до сега викаха - ние сме стабилни, не вземаме заеми като Гърция... А сега какво правим, а Боко? Магистрали- няма ги, резерв - няма го, резерв на НЗОК - и него го няма, проф. пенсионен фонд - национализиран и излапан, сребърен фонд - наченат, насреща нищо.... Навремето и *** тръгнаха с национализации и ни оставиха с дългове и неработеща икономика... всяка прилика с ГЕРБ - не е случайна!

144

Анонимен

преди 12 години

боко добре е бил охрана на тошо ама май наистина си е заслужил прякора боко тиквата въпеки че боко овцата по би му отивало--нищо не е научил бай-тошо

143

Анонимен

преди 12 години

ne nievie izhar4ikte 5 miliardakradci - uni6tojihte horata

142

йордан

преди 12 години

никой никога не е питал народа едни взимат народа плаща колко още трябва да истрадаме

141

Анонимен

преди 12 години

160-ти, не. Свеждам го да чете повече, да учи повече, да е упорит, да има вяра и да не се отказва. И намен не ми харесват много неща, но идеални неща няма. Глупавият ще е зле винаги...

140

!

преди 12 години

Не "Герб" са виновни за харчовете, а лично Боко- нали той все се бие гърдите с думите" Аз платих.... аз финансирах... аз дадох!"

139

158

преди 12 години

Е сега кво свеждаш ни и ние да вършим данъчни и осигурителни престъпления ли?

138

155

преди 12 години

Ха-ха-ха то да беше само пожарникаря с мед да го раним :))). То ский ги другите Миро Говеждото, физкултурника вице, оня с основното образование дет бил като Бил Гейтс, ганстерската невеста, калинката, разните сладури с основен акцент в биографията - близък роднина на приближен до Т. Живков или до олигарх, та кат минем през магистралката Борисова, та стигнем до пишман здравната от Дулово :))). Да не забравим и алкохолика-склуптор, дядката с памперс Аню и т.н. То при тия един читав няма.

137

Анонимен

преди 12 години

146-ти емиграция казваш а ?! Колко такива като теб познавам, които си пропиляха живота от странство по света. Нито семейството семейство, нито професията професия, нито си равен с равните....Да си оставиш дома и да гониш Михаля ?! Странна логика. Тъпака и некадърника ще е такъв навсякъде. Дори когато ме съкратиха преди 2г., една годиан взимах от борсата и бачках яко часпром, сега също си бачкам, верно не е много 2200, но ми стигат защото нямам заеми и несъм лаком. Просто съм постоянен и упорит.

136

Анонимен

преди 12 години

Причината е ясна, не може държава да се управлява от пожарникар. Некадърни са, но много са наивните хора, които няма да го проумеят по друг начин, освен по джоба си. А момента на празните джобове идва. По-добре още сега да се откажат от управлението, защото още година и ще затрият държавата. После десетилетие няма да можем да се оправим само от щетите нанесени от ГЕРБ.

135

Анонимен

преди 12 години

Станишев е виновен.