236

до ТОДОР ЖИВКОВ

преди 12 години

Единственото, което ни остави правешкия селянин е 12 млрд $ държавен дълг и малоумения си телохранител от Банкя :)

235

Анонимен

преди 12 години

Какво се плашите бе народе от тези шисти или искате да сте бедни и зависими от руснаците цял живот.Страхът е НЕОПРАВДАН ЗА ГАЗА ,то и без туй след 20 ,30 години България ще е само София и 2,3 по голями града всичко друго ще е празнота и обезлюдено.

234

Анонимен

преди 12 години

В САЙТА ВЕСТИ ПОСЛЕ НА ФОТО И ТЪРСЕТЕ НАДОЛУ АМЕРИКАНСКИ ОПИТ, ДА ВИДИТЕ КАК В ПЕНСИЛВАНИЯ ВЕЧЕ ВОДАТА НЕ СТАВА ЗА ПИЕНЕ, ЗАЩОТО Е ЗАМЪРСЕНА С МЕТАН, ВЪПРЕКИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОЛЗИ ИМА ПРОТЕСТИ! ДААААААААА В ЛЮБИМАТА НА МНОГО ПРЕДАТЕЛИ АМЕРИКА!АКО ИМА ШИСТОВ ГАЗ ТОВА ОЗНАЧАВА ДА НЯМА ЧИСТА ВОДА И ТОВА НЕ Е ЛЪЖА ИЛИ МАНИПУЛАЦИЯ, А САМАТА ИСТИНА, ВИЖТЕ СНИМКИТЕ!

233

aristotel

преди 12 години

Добивайте газ дано с това успеете да уморите народа си. останахме само 7 милиона останалите вече избягаха. Продължавайте политици и тук ще останат само малките деца, които още не разбират и ПЕНСИОНЕРИТЕ и ще си ЦАРУВАТЕ със КЕФ.

232

анонимен

преди 12 години

Любимата ви Русия ще пие една голяма чаша студена планинска вода.

231

Анонимен

преди 12 години

По различни оценки залежите на шистов газ в Бг са между 300 млрд. и 1 трлн. куб метра, което е значително количество с оглед на факта че потребяваме около 3 млрд. в година .Основния политически проблем не е дали ще се добива шистов газ, а кой ще лапне лъвския пай, затова е и целия цирк :)

230

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 12 години

Оставих ви гори - изсякохте ги!Оставих ви води - замърсихте ги!Оставих ви държава - оглозгахте я!Една едничка земица ви остана - съсипете и нея та да се свърши веднъж за винаги.Нещастници!

229

Томас

преди 12 години

282За съжаление за 1 кг месо са нужни около 16 кг зърно

228

Анонимен

преди 12 години

да робуваш в чужбина с наведена глава за да храниш тези които са те докарали до там не е вариант истинският българин и мъж ще остане тук и ще умре за идеалът-България и за домът си

227

кико

преди 12 години

Ами то начин на вадене без замърсяване няма, така че до каква степен замърсяване ще се получи си е чист късмет. При положение, че е доказано неналичието на големи количества газ, какъв ни е кяра да замърсим и след 2 години да спрат да вадят ? В дългосрочен план да внасяме газ ще ни излезе по-евтино. От икономическа гледна точка, ще е много глупаво ако налеем дори 1 лев в това начинание.

226

до263

преди 12 години

Не за жълти стотинки за 30 милиона долара.Като прецакат добружа не прецакват само хляба, а цялото животновъдство. за 1 кг месо са необходими ~ 8 кг. зърно(фураж)до Варненеца:Добре изсипват си *** Шеврон вземат газта, продават ти я и после какво правим като *** доидат в черно море? - Нали знаеш, че черно море е затворено,и е най-сладководното море в света. От добружа всичко отива в черно море. Кажи ми какво правим като дойдат отровите до вратата ти? Туристи? Моренце?

225

Статистик

преди 12 години

Еййй, мутрата си е мутра. Вари го, печи го пак на царвул си мирише.Тука има, тука нема..в стил ГРОБ :((

224

безработен

преди 12 години

Чух, че за да ревеш като тази "хубавица" давали по 50 лева. Къде да се запиша, че да спечеля малко пари?

223

Капитан Планета

преди 12 години

В България има нещо много по опасно за природата от добива на шистоф газ!!!Това е българския народ!Същия този народ който протестира срещу добива на шистов газ, ежедневно съсипва природата си и никой не протестира срещу това.Има две причини за тази протести - платените подстрекатели на Газпром и страха, че нещо ще съсипва това което Вие съсипвате и няма да има с какво да се забавлявате. Лицемери!!!

222

Анонимен

преди 12 години

У нас всеки разбира от футбол, политика, ядрена енергетика и шистов газ.

221

Анонимен

преди 12 години

ако не за вас то поне се борете за бъдещето на децата си кучета безродни това ще ви отличи от животните говоря като цяло защото знам в каква неука и промита *** се е превърнало българското население ако промените начинът си на мислене има надежда защото за глупостта прошка няма

220

Наско

преди 12 години

Не допускайте Шеврон! Само протести са му майката.

219

Томас

преди 12 години

270Не вярвам - аз съм сигурен, че следите от самолетите не са случайни. Само слепец не би видял какво се случва в света. Само слепец не би видял празните затвори, които се появяват в цял свят готови да поберат милиони несъгласни и милионите пластмасови ковчези появяващи се също в целия свят. 270Ако не си наясно нарича се климатични оръжия - още преди 100 години никола тесла е открил това, което сега правят - след смъртта му всички архиви са взети от цру. Има заснети самолети цистерни, които хвърлят химикали има още много факти.

218

Митко

преди 12 години

Аз съм родом от Добруджа. Ако никой не е наясно искам да споделя,че питейната вода в Силистра и Добрич(и в други градове за които незнам) се добива от подземни реки на дълбочина около 100м. Неразбирам от добив на шистов газ но по логиката и от това което знам мога да си направя елементарен извод че водата ще се замърси и според мен на 100%. Каква ще е тая комисия от "най-великите" учени, които ще изследват неща доказани в десетки държави в Европа и света. Хората са го измислили.

217

Житан

преди 12 години

Знайте мили хора че шистов газ ще има,ще има и атомна централа,както и тръбопровод от Армения до кв.Коньовица в София по който ще тече арменски коняк...за съжаление нас никой не ни *** като народ и докато не станем на половина ни Русия,ни САЩ,ни Европа ще ни брой като нация,а още един атомен реактор и няколко луди ще изправят на нокти целокупното европейско благосъстояние,което просто не ни иска по никакъв начин!