34

близък приятел

преди 12 години

Пат Пойко не познава Петер Хохегер, съобщиха от партийната централа. Истината е, че той познава и е близък приятел с Маргините, Маджо, Пашата, и Валентин Златев!

33

Анонимен

преди 12 години

30,вярват,вярват,че от комунист по-крадлив -НЯМА!

32

възмутен

преди 12 години

Станишев ако е крадец, тези как да ги наречем? При Станишев значи работели големи специалисти бе, щом успяваха хем да крадат, хем на хората ежегодно доходите им да вдигат пенсии и заплати, хем коледни да раздават, хем милиарди левове резерви да заделят. А вашите хубавци какво правят вече три години бе - крадат ви като за последно, изцоцаха всички пари, раздават си стотици милиони за една година бонуси, държавата към фалит и на вас езиците ви до земята!

31

optimist

преди 12 години

Жалък опит на Станишев да се измъкне от л****та.

30

Анонимен

преди 12 години

Абе бая *** *** ще излезнат,цецо е усетил,и решил първи да атакува,но нещо не му се получи

29

Ха ха хаааа

преди 12 години

Гоце набоде гея още в началото. До края ще го скъса от чукане и накрая наи мъжествената от тримата Дончева ще поведе партията на крадците и мафията бсп

28

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ...ДНЕС БГ....Я ПОКАЖЕТЕ СТАНИШЕВ ...КВО ГО КРИЕТЕ ТОЯ КРАДЕЦ...И ОНАЯ ...КРАДЛИВАТА ..ДЕТО ЖИВЕЕ С НЕГО ,ЗА ДА МОЖЕ СЕРГЕЙ ДА МИНАВА ЗА МЪЖ.ПОКАЖЕТЕ И НЕЯ...ДА Я ВИДИМ И НЕЯ--КРАДЛАТА.ВСИЧКО В ТАЗИ ПАРТИЯ Е МАФИЯ,МАФИЯ И ПАК МАФИЯ.СЕГА Е МОМЕНТА БОЙКО БОРИСОВ ДА ЗАБРАНИ ТАЯ МАФИОТСКА КОТЕРИЯ БСП.

27

Анонимен

преди 12 години

Познат сценарий- сега СерГ.ще маже,ще лъже -чист комунист да излезе!

26

Анонимен

преди 12 години

На нищо не вярват вече хората, ко си праят труда за тия интриги едните и другите, като ги знаем, че всички са от едно котило. България няма икономика, доходите са нищожни спрямо повечето страни в света, те пак отвличат вниманието на хората с истинските проблеми които стоят за решаване от години наред!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

възмутен

преди 12 години

Аз мисля,че анкетна комисия трябва обстойно да провери тази госпожа от ГЕРБ,защото именно тя отговаря, че такива обороти от платени суми за реклами няма във фирмата си. Така че за мен е ясно,че тези милиони са потънали без платен грам лев данък на държавата. А колкото и да плюете Станишев и Моника,тя си е подала декларациите в Сметната палата, платила си е данъците,има и договорите.На кого да вярвам за платеното за пиар на тази госпожа-от австриеца или от ГЕРБ?И нека кажат колко плащатсегазаПИАР

24

Истината

преди 12 години

Пат Пойко не е бил учредител, нито член на партия ГЕРБ, съобщиха от партийната централа. Истината е, че той е бил член на БКП и на СИК!

23

Анонимен

преди 12 години

А помните ли изпуснатите думи от Р.Овч за политическото генно инжинерство :)))сега сетихте ли се за к'во иде реч :))) мутрокомунист ще се бори с мутри и комунисти :)))

22

Анонимен

преди 12 години

Лъжат червените

21

Боби

преди 12 години

ГЕРБ е най-великиот дзвер но комунистичкиот режим он е копилето живково кой бугарсксо сега мръси и ке го унищи оно сбръкано племе киоа се зове *** ..

20

Анонимен

преди 12 години

Росица Велкова не е била учредител, нито член на партия ГЕРБ, информираха от партийната централа на ГЕРБ-ПЪРВИТЕ РАБОТЕЩИ И ЧЕСТНИ УПРАВЛЯВАЩИ НА БЪЛГАРИЯ НА КОИТО ВТОРИЯ МАНДАТ Е НА 1000% СИГУРЕН.

19

Съси Хамстера

преди 12 години

Кради, кради цяла година ,накрая дай на пенсионерите по-5-10 лева -----на калпак,да им замажеш очите ,и....отново кради ,кради !

18

Анонимен

преди 12 години

Росица Велкова не е била учредител, нито член на партия ГЕРБ, дезинформираха от партийната централа.

17

Анонимен

преди 12 години

абе, според мен СерГ. трябва да върне парите и да каже от кого е бебето!

16

резултатът...!

преди 12 години

И тук ,в този скандал ,народа пак виновен ,....защо пита за парите си...?

15

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ МИЛИОНИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ БЪЛГАРИТЕ. ВЕЧЕ ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА ЧЕ Е КРАДЕЦ А ЛЮБОВНИЦАТА МУ КРАДЛА.