110

стааар Бг

преди 12 години

А крушката си има и ,....опашка !

109

doc. N. K.

преди 12 години

Моника Йосифова е нищо повече от една отвратителна гнусна *** и комунистическа ***!

108

3-ната коалиция

преди 12 години

Корупцията сме си я ----УЗАКОНИЛИ----САМО ЗА НАС ,за ВАС ----има закони и правила !

107

дедо Тъпчо

преди 12 години

Яз пък шапка му свалям на Гоце! Ей туй е майсторлък-да "сготвиш" нещо на некой де ти пречи ам тъй да напрайш,че друг да му го даде да сърба а ти доволно да са гладиш по брадата...Харно момче излезе-от наш`та школа... :)

106

гошо

преди 12 години

Виновен е Хитлер.

105

wazzub

преди 12 години

Една оферта за всеки, WAZZUB е новият еквивалент на facebook.Схемата е проста. Правиш си регистрация (отнема 2-3 min) и се опитваш да привикаш още хора. За всеки получаваш по $1. Съответно и когато хората, които си поканил поканят други, също $1. Така до 5-то коляно :) Няма кликане на банери или гледане на реклами.С този линк можете да се регистрирате ------ signup.wazzub.info/?lrRef=4e4b9631 .Нищо не губите, ако опитате. Туко-виж това станало приятна изненада. Успех!

104

политика Станишев :)

преди 12 години

"ЖЕНАТА НА ОБУЩАРЯ Е ПО-ПОЧТЕННА ОТ ЛЮБОВНИЦАТА НА ЦАРЯ" - ДРЕВНА ПОГОВОРКА"Политика Станишев" :) Колко мило се изказва за бащата на детето си :) Колкото до атаките...когато човек прави нещо трябва да мисли и за последиците /ако е средно интелигентен/ и да носи отговорност за постъпките си, както и да знае, че рано или късно всичко излиза наяве..

103

Серго С.

преди 12 години

Стара комунистическа поговорка: Това което не ме убива ме прави по-силен. А това със сигурност няма да ме убие.

102

Анонимен

преди 12 години

еврейска работа = честно и морално =комунисти = ние сме извънземни

101

М и М

преди 12 години

моника и мегленчето на-кундева да не са близначки? - приличат си като две капки вода /по всичко/

100

akud

преди 12 години

Моника Йосифова, обществена тайна е колко е законно

99

Пластичен хирург

преди 12 години

Имам подозрения, че пациентката Йосифова не е била жена през целия си живот. С това ръбато и скулесто лице, май е била Михаил преди да стане Моника. Ама и тоя Сергей като го знаем все какви ги избира- всичките са от другия бряг. И Меликов и ***, сега и тази (този) Йосифов/а.

98

Анонимен

преди 12 години

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА С КОГО СПИШ,ВАЖНОТО ЧЕ СИ КРАДЛА И КРАДЕШ ОТ НИЩЕТАТА НА БЪЛГАРИНА !

97

ПЕТЪР

преди 12 години

БРЕХ НАГЛОСТ ! НЕ ГИ Е ДАЛ ПАРИТЕ СТАНИШЕВ,АМИ ХОХЕГЕР ! АМИ НА ХОХЕГЕР КОЙ МУ ГИ Е ДАЛ ? И ОЩЕ ПОНАГЛО-ПАРИТЕ СА ОТ ВСИЧКИ НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ,А НЕ ЛИЧНИ НА СТАНИШЕВ . А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО PR АГЕНЦИЙ ИМА В БЪЛГАРИЯ ? ЗАЩО ТОЧНО АГЕНЦИЯТА НА ЛЮБОВНИЦАТА Е ИЗБРАЛ СТАНИШЕВ ? ЕЙ,ТО БИВА НАГЛОСТ,АМА ЧАК ТАКАВА !

96

Анонимен

преди 12 години

Следното кътри мифки: щяла да съди ЦЦ, че я нарекъл любовница на гейзера!!?Като не му е жена(съпруга), нямат брак, съжителстват заедно, а и говори че има дете от него ква ли трябва да му е?!Нека Дмитриевич да съди Цветанов, че понеже е гей не може да има любовница!

95

анонимен

преди 12 години

А защо си с него?Защо не си била с някой световно неизвестен другар?Защото нямаше кой да ти осигури тези договори!Всички сте навързани, като черва!

94

Кейн

преди 12 години

Дамата да не се притеснява,всяко чудо за три дни,колко такива кухи *** преливат парите от пусто в празно,а пенсиите седнали да се кахърят за парното,то и какво да се коментира като Бай *** е абсолютно прав- ВСИЧКИ СА МАСКАРИ

93

чеп

преди 12 години

тая бая ги е налапала!!!!!!

92

Анонимен

преди 12 години

Нищо и няма евреите имат тоя тип бездушни очи.

91

Балзак

преди 12 години

Кариера пер ***. Тази е типичен пример.