41

спасеееее...

преди 12 години

...почвай да пърдиш по-интензивно- и ше се уредим със СОБСТВЕНИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ,

40

Калин

преди 12 години

що му казват .. на това кога се смеси .. ЧЕРВЕНО И ЗЕЛЕНО.. :) ВИКАТ МУ Л...О.. алоуу химиците .. еколозите оборете ме .. :)тъй ли е ?

39

Калин

преди 12 години

НЕГРОМОТНО ПСЕ .. НЕ МЕ УЧИ.. ЦЯЛ СВЯТ ВИ СЕ СМЕЕ НА СКОТИЯТА :) ИНФО БОЛ.. !

38

бритиш петроразлиум

преди 12 години

Еее, голяма работа... важното е пари да има, че акционерите ни държат за гърлото... Не стига, че пратихме безплатен нефт на мексиканци и американци, ами и сега ни съдят...

37

до 28

преди 12 години

Как не те е срам да лъжеш бе, ГЬОТВЕРЕН НЕЩАСТЕН?!Не на хората, които протестират дават пари, а на вас ШЕВРОНТИИ ИЗМЕКЯРСКИ !!!!!!!!!!!!!!

36

Калин

преди 12 години

НЕНОВ .. ВЕЧЕ ИМА НЕ МАЛКО МИЛИОНЕРИ ПОКРАЙ ТОЗИ ГАЗ.. ОТ 50 ГОДИНИ ДУПЧАТ .. ЗА НЕГО ТУКА :) АМА СЕГА ПОДКРЕПЯЛ.. ЕЙ *** .. това, че си *** не е извинение да изказваш мнения за полировки. ..на загладени умове

35

дзвер

преди 12 години

Калине, не се прави на разбирач бе.Не ти е ясно как се търси шистов газ и как конвенционален.В цялата страна от много години се извършват сондирания, бе глупчо.Как мислиш са разработени рудниците-с гледачки ли са открили рудите и минералите?Младо герберче си, зелено(да не кажа друго).

34

Анонимен

преди 12 години

Боли ги седерасите. Не могат да се примирят, че не успяха да ни предадат още веднъж. След провала на предателството с шистовия газ, Иван "***" Костов, успя да прокара закон за доказването на възродителния процес, като утешително предателство. Трябва да се обединим и да изритаме "*** конник на Апокалипсиса" от Парламента през 2013г.

33

ненов

преди 12 години

Подкрепям всяка форма на протес срещу добива на шистов газ в България.Дори и риска да е минимален не си заслужава да пройзведем 2-3 милионери за сметка на водите и почвите.Какво печеля аз от добива на шистов газ????

32

Калин

преди 12 години

ОДИ .. СЕ КЪПИ РЕЗБАР :) НАЙ МИ Е ЯКО.. ДА СЛУШАМ .. КАК РАЗНИ *** НЕ ПРАВЕЩИ РАЗЛИКА .. МЕЖДУ ТЕЛЕГРАМА И КАСОВ АПАРАТ .. СЕ ПРАВЯТ НА ЕКСПЕРТИ :)

31

Левскар

преди 12 години

тоя калин ми мяза на футболен запалянко. няма значение за какво пише - важното е да е в другия отбор!

30

Томас

преди 12 години

26Хората искат да запазят Българската земя - не се съгласяват просто ей така да бъде замърсявана

29

Калин

преди 12 години

ДОКАТО ТЕЗИ МЪРШЛЯЦИ СЕ ДЕРАТ .. АНТИШИСТОВИЯ ГАЗ.. ГАЗПРОМСКИ ФИРМИ ДУПЧАТ .. В ДОБРУДЖА .. РУСГЕОКОМ .. И РАЗНИ ДЪЩЕРНИ.. А НАЙ ЕКО Е КОГАТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА БЪЛГАРСКИ КОМПАНИИ.. А ОЩЕ ПО НАГЛО КОГАТО ФИРМИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ИЗКУПУВАТ ЗЕМИТЕ .. И ВЗЕМАТ ОБЩИНСКИ ЗЕМИ В ТЕЗИ РАЙОНИ ЗА БЕЗ ПАРИ .. НАЛИ СА ПАРТИЯ :) ЩЕ ВИДИТЕ .. КАКВИ ЕКОЛОЗИ СА ТЕЗИ .. И ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ.. ДОКАТО ДРУГИТЕ ВИ ГЛЕДАТ СЕИРА .. *** КРАСТАВ :)

28

Томас

преди 12 години

19Кога си виждал ти вода - кална била водата. Теории за добив на шистов газ - стига унищожение на Българската земя!!!

27

до 26

преди 12 години

смях, голям смях... аз лично обработвам 2,5 дка земя (за собствени нужди) а ти земя не си виждал!

26

Мария и Вики

преди 12 години

И на нас в студенския град ни казаха , че ще ни дадат по 50 лв. ако се присъединим към митинга за Шистовия газ , но после видяхме някои наши организатори и разбрахме в последствие , че на тях са им дали по 100 лв. за доведените студенти. Разочароващо...! В тези трудни времена всички имаме нужда от допъл. финан. средства . Ние не сме РУСКИ подръжнички или да предаваме интересите на страната ни , в кризата просто ни трябваха малко пари и затова се протестирахме ...

25

Калин

преди 12 години

полуграмотни екземпляри.. се правят на еколози и запознати.. тръгнали да борят .. експерти .. български и световни!! та даже комиси.. на КОНГРЕСА .. И БРИТАНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ :) ДРЪНКАТ ИЗМИСЛИЦИ ЗА ПРЕД ***, ЧЕ ИМАЛО В ФРАНЦИЯ ЗАБРАНА ..ТИКВИТЕ ВЯРВАТ .. АМЕ ВЕРНО СТЕ НАЙ КРЕСЛИВА .. НЕГРАМОТНА *** .. наропдни водачи еколози ..*** номера за пред КАТУНА

24

Анонимен

преди 12 години

Много са ми интересни хора, които през живота си едно дъров не са засадсили, не знаят какво е да отглеждаш заленчуци, не са орабоили и една шепа земя, ама крещят "Да не се пипа Добруджа, не давам земята". Че я да не е твоя?! Какъв си ти? Ходи обработвай, стани земеделец , тогава призовавайе да не се пипа земята- дотогава си гледай товйте бъкии

23

факт

преди 12 години

Тия на место да викат стоп на шистовия газ,трябва да се дерат: стоп на мутро-милиционерите от ГЕРБ !

22

Анонимен

преди 12 години

Някой да не си мисли, че ще цъфнем и вържем, когато някоя американска компания почне да добива този газ. Най-вероятно ще е минимално по-евтин от руския. И парите къде отиват? Не и в БГ. Евентуалните проблеми за чия сметка ще са? За БГ.