131

valeri

преди 12 години

Няма да купувам кокоши яйца два месеца. Има от щрауси и от пътпъдъци, ще купувам от тях. Не купувайте и вие и ще им останат доста голямо количество яйца. Могат да си ги заврат в дебелите ***.

130

Анонимен

преди 12 години

МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ Е ВИНОВЕН ЗА СКОКА НА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ с неговите измислени стандарти , дето после никой не контролира. От три години, САМО ЛОБИСКИ закони.

129

Анонимен

преди 12 години

умрял съм им за смрадливите дърти запъртъци

128

Анонимен

преди 12 години

Абе да влачат поне прозвеждат нещо,ама тоя *** ЕС как може за всичко да налага екзотични изисквания.Аз като *** знам ,че ЕС пазара не струва има си на изток много по големи към които дори не поглеждаме ,а България може да изхранва половин свят едва ли не защо не ни дават шанс незнам. Трябва да има държавна политика за развитие на селското стопанство иначе оставаме без нищо и ще гладуваме.

127

mhm

преди 12 години

Е нас няма ли да "ощастливят" с евтини яйца за Великден, нали така е навсякъде по света...при нас все обратното-няма оправия в тая държавица-докога!

126

....

преди 12 години

По принцип. допреди 2седмици всеки ден купувах по 10яйца, от седмица не съм купувал изобщо, предпочитам да ям месо за тия пари... нека всеки един гражданин да не купува яйца, или не от магазините, а да търси по селата, все още се намират за по 20.25ст яйце по селата, да видите колкобързо ще паднат цените на яйцата след като търсенето спадне главомолно

125

Анонимен

преди 12 години

Аз се чудя, защо толкова кокошки карат скъпи коли, импрегнират се със силикон, непрекъснато цъфтят по телевизиите, а то защо било... Просто трябва да са щастливи...

124

Анонимен

преди 12 години

Абе кокошкари, рзболяхте БОЙКО бе ***!!!!!Вчера в Варна няма кой да реже ленти бе селяни глупави!!!!

123

Анонимен

преди 12 години

като нема кокоши ядеме пачи яйца хем по големи хем ша съ изриним

122

стефан

преди 12 години

ако всички ние спрем да купуваме само за една седмица цената ще се срине и до десет стотинки така правят в белите държави лично аз не съм купувал вече седмица и несъм умрял.призовавам за пролет без яя.....

121

....

преди 12 години

точно пък заради новите правила са се качили яйцата, я да кажат тогава в ЕС като този закон е влезнал преди време защо яйцата са импо евтини от нашите? Всичко е спекула, а сега на големите производители им е лесно да казват че закона е виновен, и да си прибират повече печалба.....

120

adsd

преди 12 години

mi vijte koi ostava na pazara,taka 6te dovur6at malkiq biznes,samo boiko tikvata 6a lapa

119

Анонимен

преди 12 години

Н .А .Ц .И .О .Н .А .Л .И .З .А .Ц .И .Я.

118

Анонимен

преди 12 години

Да ги бойкотираме.Нека сами си ги ядат.Аз няма да купувам яйца докато не паднат цените.

117

Анонимен

преди 12 години

Нека сега някой пак заобяснява, че у нас всичко е евтино и затова са ни ниски заплатите.В ЕС е по-евтина техниката, услугите, част от храната.А заплатите им са много по-високи.И не защото са работливи.Просто така са си го направили.Тук големите фирми дават 5 % от печалбата под вид на заплати.А в ЕС се дава до 40 % под вид на заплати.

116

Анонимен

преди 12 години

до 1 4 5 .и аз ще дойда да ти дам още една дето искаш.прррростак.

115

Шоп

преди 12 години

Изискванията са не заради душевния комфорт на кокошките, а защото като са стресирани, в яйцата им се натрупват хормони, които ви разбиват имунната система, *** такива. После страдате от астми и ракове. Като искате евтини яйца, заминавайте на село и си гледайте домашни кокошки в двора, по магазините трябва да се продава екологична храна.

114

Анонимен

преди 12 години

Миро ,щом не знаеш защо са поскъпнали яйцата ,аз ще ти обесня а ти си вземи шапката и Бойко да ме назначи на твоето място.Себестойността на едно яйце е около 10 ст. Това е със заплати ,ток осигуровки, нафти и т.н. 20 -те стотинки са за Картела.Ако имаш примерно 150000 кокошки по едно яйце на ден прави 150000 яйца -по 0,20 ст..30000лв дневна чиста печалба,по 30дни-900000лв на месец Яйца няма защото поляците не изпълниха изискванията и не попаднаха с нас в една група и сега немогат да внасят в БГ

113

Луд гербер

преди 12 години

Браво Бойко, мачка комунистите! Нищо, че в Холандия с минимална заплата се купуват над 5500 яйца, а тук с минимална заплата (каквато ти, о велики, ми плащаш), се купуват колосалните 600 яйца! Идеално! Мачкай Бойко! Днес си купих 6 яйца от щастливи кокошки за 3 лева! И едва се нахраних, ама и аз съм щастлив, защото знам, че някои хора от вашата партия ще дойдат и ще ме отпорят с щастливи ***, и ще ям щастливи *** и ще съм доволен! Браво Бойко! Мачкай!

112

Анонимен

преди 12 години

На твоя Гошко му няма нищо, но ако му набуташ в *** още 4-5 гошковци, тогава ще има проблем. И не се бутай да разсъждаваш за неща, за които нямаш умствен капацитет.