59

До 41

преди 12 години

Мнението на чуждите ръководители за ББ проличва от факта, че никой вече не го кани на официални посещения! Ако не са регулярните сбирки в Брюксел, ББ ще си стои само тук. Много показателен е и фактът, че това е вторият мин. председател след Жан Виденов, който не беше поканен от държавен секретар на САЩ на посещение отвъд океана! Явно "Големият брат" е наясно, колко е интелектуалното ниво на ББ!

58

Драмбозов

преди 12 години

Смешно и жалко , ако наистина е така . Смешно , защото изглежда ни мисли за телета ,лош матриял,кучета,*** овчари / извинявам се на последните , които в пек и студ си вършат работата / тълпа , която се възхищава на зрелища и се радва на пасти , *** която като чуе за геройствата му изпада в екстаз и транс .Жалко , защото умни и интелигентни хора се подведоха по плиткоумните му обещания и лъжи .Жалко защото много от нас пропиляха още 4 г. от живота в напразни надежди и очакване .

57

Анонимен

преди 12 години

􀂄 Maximum temperature ISA + 35C limited to 50C􀂄 Minimum temperature - 30C (basic)- 45C (with optional installation for flight in extreme cold weather)

56

Анонимен

преди 12 години

Пореден звучен провал на Борисов.

55

Анонимен

преди 12 години

Нова Бърдоква в нашата история ! След Ивайло - свинаря, България не е видяла нищо добро , а след Тиквата - кой ще ни пороби ?

54

Анонимен

преди 12 години

Още щом каза, че щял да ги изпрати "да летят ниско над Марица и дано стигнат", ме напуши смях! :):)

53

Анонимен

преди 12 години

Доколкото схванах от цялата дандания хеликоптерите могат да летят при минус 30 градуса само в сухо време без мъгла защото иначе ще се обледенят а нямат подходящи средства за предпазване от обледеняване. Тоест могат да летят ама не съвсем а само при идеални условия. Да се молим бедствията да се случват при идеални условия.

52

моля????

преди 12 години

Значи новият президент може на втория ден да уволнява цялото НРС (явно за два дена е направил неуспорими заключения за работата на службата). а не може да се запознае с какво е въоръжена армията, на която той е главнокомандващ. Лелееее с такива.... то не знам държавници ли да го нарека, защото те са всичко друго, но не и държавници. Да речем "елементи". С такива елементи начело на държавата, пази боже. И Косово може да ни превземе и окупира. За жалост това е грозната тежка истина.

51

Анонимен

преди 12 години

Ето спецификациите, на 33-та страница е за работните температуриaersud.it/fileadmin/user_dir/elicotteri/10_SUPER_PUMA_AS332L1/332_L1_07.101.02_E.pdf

50

моля????

преди 12 години

Е добре само едно не мога да разбера. Колко трябва да си ***, за да не знаеш с какъв военен арсенал разполага държавата ти. Колко трябва да си ***, за да не знаеш с какво е въоръжена армията ти. Нали си избрахме нов президент. Той е върховен главнокомандващ. Има си и съветници човека. Толкова никой ли не направи справка, за да видят, че хеликоптерите в крайна сметка могат да летят. Значи президента може на втория ден да уволнява цялото НРС (явно за два дена е направил неуспорими заключения).

49

Анонимен

преди 12 години

Голям смях !

48

rumen221

преди 12 години

ДЕЯНЕ,- ОБЛЕДЕНЯВАНЕ ИМА ПРИ ТЕМПЕРАТУРИ НА ВЪЗДУХА ОТ -1 ДО -7 ГРАДУСА , ВЛАЖНОСТ НАД 90% И СКОРОСТИ ПОД 600 КМ/Ч.- ПРИ ВИДИМОСТ ПОД 1 КМ., ВЛАГАТА НА ВЪЗДУХА Е НАД 90% И РИСКА ЗА ПИЛОТИТЕ Е БИЛ ИСТИНСКИ И РЕАЛЕН...- ИСТИНА Е..., ЧЕ ПИЛОТА МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ПОЛЕТА, ПОРАДИ УСЛОВИЯ НА ПОЛЕТА ИЗВЪН ОГРАНИЧЕНИЯТА НА МАШИНАТА ИЛИ НА ЛИЧНАТА МУ ПОДГОТОВКА..., БЕЗ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ...!!!

47

Анонимен

преди 12 години

Какво значи,,Военният министър ОБЕЩА на В. Лаков да го повози...,,?!?Ами и аз искам да се повозя на ,, въздушното возило,,!Нима всеки , който поиска , може да се качи на военния хеликоптер?!И кой ще плаща за подобни обещания?Със сигурност данъкоплатците!Стига вече!

46

Анонимен

преди 12 години

Един час се ровя в техническите спецификации на Кугърите, истината е следната:1. -30 минимална оперативна температура със стандартно оборудване2. -45 с допълнително оборудване за студено времеИзводът: Бойко отново излъга и си направи PR по време на бедствието!

45

Малис

преди 12 години

Значи,заради това изказване РОМЪТ Аню следва да бъде НЕЗАБАВНО УВОЛНЕН от работа. Защо?Защото от 12 закупени вертолета Кугър в момента летят общо 3,а другите чакат за регламентни прегледи- за всеки вертолет по 500000 лева.Регламентните прегледи не са направени,не защото няма пари,а защото трябва да спечели една фирма и се изчаква до последно.Да хеликоптерите могат да летят в сложни условия, но със специална система против обледеняване.А тя не е монтирана,точно защото липсва договор за поддръжка

44

Катя

преди 12 години

за 35Гафовете му са повече от скандални. Как може да казва на опечалено семейство, като им минело да се извинят на полицията. Или да говори за кучета и пържолки за случай шокирал цяла България. Как може умишлено и еднолично да спира изпращане на помощ на хора, които в последствие са се удавили. Ако бяхме нормална държава за тези гафове трябваше вече да е подал оставка и да бъде изправен на съдебната скамейка. Срам и позор.

43

Анонимен

преди 12 години

Бойко е пич! Разбира и може всичко!

42

?

преди 12 години

Военен хеликоптер не може да лети в мъгла?! Значи противника трябва да се снабди само с димки за да свали такива хеликоптери.

41

да

преди 12 години

Ако премиера има малко достойнство, малко възпитание, малко акъл и мъжество ще се извини и ще признае, че е сбъркал. Ако ли не и ние няма да забравим поредната простоия. Но се съмнявам в почтеността на Борисов. Този човек до сега се показва като олицитворение на всичко най-лошо.

40

Анонимен

преди 12 години

The EC725 is suited to operations in all environmentsfrom - 45C (- 49F) up to + 50C (122F). Потърсете в гугъл и ще намерите технически характеристики директно от производител