220

Фенове на Ботев Плов

преди 12 години

Цар е само на клана си.Него ли разбрахте.Както и че си е плащал на всички полититици,полицаи и магистрати.Мижав народ.Ние останалите ви заслужаваме.

219

еретик

преди 12 години

Данъчните 20 г са го наблюдавали Ращков под лупа , ама умаляваща

218

гласувал

преди 12 години

Герб с всички средства пази свойте ценни гласоподаватели ***, като полицията бие и арестува само българи.

217

йордан

преди 12 години

Истина ли си 196,по скоро си долно комуноидно ***,*** такъв вземи се скрий.

216

Спонги

преди 12 години

Защо трябваше да загинат две момчета за да започнат прокурорските проверки? Имало е безброй жалби за заплахи и най-малко три оплаквания за заплахи за убийство. Защо не арестуваха този нагъл тип веднага след убийството на Ангел? Защо го пазят като зеницата на окото си? Защо не арестуват въоръжените банди ***. По Нова телевизия показаха роми с Калашников. Правителството е в безизходица. Ако осъдят Рашков кой ще внася контрабандни цигари и ще праща джебчийки в ЕО.

215

Анонимен

преди 12 години

За какво му е да подава данъчни декларации. Той е член на ГЕРБ! Това е достатъчно!

214

кака

преди 12 години

НИТО ЕДНА ОТ ГРУПИТЕ В ПОДКРЕПА НА ХОРАТА В КАТУНИЦА НЕ РАБОТИ! НЕЩО СЕ Е СЛУЧИЛО, НЯКОЙ ГИ ХАКНА УМИШЛЕНО!!! ЖИВЕЕМ В ЕВРОПА И СЕ ВОДИМ ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА???? КЪДЕ ЦВЕТАНОВ ИСКАМ ОБЯСНЕНИЕ!!!!

213

боу

преди 12 години

интересно защо чак сега се сещат, да не би от вчера да е спрял да плаща???

212

румен

преди 12 години

Хайде и ние да не плащаме, съгласни ли сте?Защо за едни да може, а за други не?То в тая държава, 5 лева да изкараш така или иначе повече от половината иска да ти ги вземе това *** Бойко. Аз не съм съгласен вече, отсвирени сте.Усетихте се, че трябва да го натиснете, но късно.Не се мъчете, а си заминете, на вас мисленето не ви се отдава.То не, че другите партийки са кой знае колко в час, но вие искате да ни затриете.Затова марш.

211

gogo

преди 12 години

за кокошка няма прошка,за милиони няма закони

210

NikiTo

преди 12 години

Само 6 години затвор? Този заслужава минимум 20 год.

209

Бенковски

преди 12 години

ПЕТ ВЕКА!

208

Слави Трифоня

преди 12 години

Не закачайте човека ,той ми е бил --гост ,а после и аз на него ...!

207

еко72

преди 12 години

Всичките царе, лордове, барони, принцове на ешафода!

206

НС

преди 12 години

За да спаси себе си (друг въпрос е доколко ще успее), компрадорско-полицейската клика реши да жертвува своя човек, "цар" Киро. Ченгетата са така, -- предават свите бе капка съвест...

205

an

преди 12 години

spqlogi e mvr zada nemogat xorata da se subirat i ogovarqt prez tqx za protesti

204

Анонимен

преди 12 години

Съдебната ни система е толкова прогнила, че от нея не става нищо. Защо, ако аз спя с една 13 -годишна ме получавам присъда, а *** става баща и получава помощи???

203

Глас народен

преди 12 години

Хайде сега оставки на всички замесени държавни чиновници и ПЪЛНА ПРОВЕРКА на имуществото им. Някой го е крил и искаме да видим кой. Ако не стане, идват избори и ще си направим необходимите изводи. ГЕРБ трябва да разберат, че вече няма да ги търпим, ако не работят и го карат по старому. 2 години са на власт, а промяната е в отрицателна посока. Престъпността се е увеличила, *** погроми продължават, корупцията е навсякъде, а доходите ни са като на сомалийци ! За кога чакат?

202

189

преди 12 години

Много си постен наистина, ама изобщо не мислиш със сигурност.

201

Инвеститор

преди 12 години

Абе Рашков да не би да е бил освободен от данъци като крупен инвеститор в изостанал район или като ключов съидейник?! Ама Пловдив не е изостанал район, тогава?!