144

Анонимен

преди 12 години

И ся кво ша праим! Да не са последвали масови напускания на МВР:))

143

До АДМИНА

преди 12 години

*** нормалните хора са отвратено от пост 143 и искат бан за тоз идиотин.Ти къде си?

142

Фех

преди 12 години

250 eвро е заплатата на портиера. Че са по ниски от тези на колегите им на запад е така, но стандарта е несравним. И в коя страна един полицай получава повече от един лекар и учител? Стига милиционерска и комунистическа демагогия

141

До АДМИНА

преди 12 години

Погледени пост номер 143 с ник БСП.Гога ще дадете перманентен БАН на този ***?

140

Анонимен

преди 12 години

Веднага да се организират благотворителни събирания с цел подпомагане на полицията! Като за начало Цвъцко дарява един апартамент:))

139

Dako

преди 12 години

Тия милиционери вече не се и усещат какви смехории пишат. Кое ченге получава по-малко от 500 евро, отделно безплатните други бонуси и осигуровки. Оляха се не само с измислените си милиционерски сводки -затова и отношението към тях ще е винаги такова.

138

Анонимен

преди 12 години

Вдигнете им заплатките бре! Вижте как страдат хората:))

137

Анонимен

преди 12 години

защо се говори само за полицейските заплати? Та те всички са около 250 евро. А всички средни за Европа - 1500 евро...

136

?

преди 12 години

Какви са тия 250 евро? Това са популистки глупости. Върху тази сума те получават още за храна, за дежурство, за работа в специфични условия на труд, за прослужено време, за облекло и т.н. и т.н. . Имам братовчед полицай, със средно образование и получава над 1200 лева заплата. Отделно ходи на почивка семейно и не плаща почти нищо, в почивни станции на МВР. Кои други служители или работещи могат да се похвалят с такива привилегии и заплащане? ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!!!!!!

135

Елф

преди 12 години

Пазарджик.Булевард България.Полицейска кола с двама ,,служители".На 3 метра!!!!!!!!!!!!от полицейската кола на завоя пред Здравната каса две коли една след друга,явно гонейки се свирят гуми и занасят задниците.Ченгетата се смеят и никаква реакция.Чакат оплакване.От дежурния,които при обаждане така разпитва ,че да се откажете.Пред Корлеоне,В ЦЕНТЪРА-гонките и спирачките са цяла нощ!Да е приятнен сънят на тези дето плащат данъци за заплати на тези ченгета.За какво ни е въобще полиция.И къде е тя?

134

Произв. на труда

преди 12 години

Ми то не може всеки шапкар да е митничар я , хи хи хи ,

133

Анонимен

преди 12 години

Въпроса е кога ще се изравнят заплатите ни с техните а не с колко ще се вдигнат. Също така и кой е виновен сега да са толкова ниски и да му се потърси отговорност(не е сегашното правителство)

132

KOM6IATA

преди 12 години

NIAKOLKO PRIMERI ZA ZAPLATITE TUK V TURKEY Politsai: 2100 Liri ( 1 Lira = blizo 1 Leva ) Lekar v darjavna bolnitsa: 4000 - 4600 Liri Med. sestra v darjavna bolnitsa: 1600 Liri U4itel v darjavno u4ili6te: 1800 Liri injener v darjavna rabota: 2800 - 3000 Liri nai niskata pensia: 780 Liri Profesor: 3800 Liri

131

CNN

преди 12 години

СВЕТОВНА НОВИНА Номер ЕДНО!Цената на петрола на световните борси главоломно пада.Всички борсови играчи са в паника и ужас!ИЗГРЯ СЛЪНЦЕТО И ЗА НАШИТЕ БРАТЯ В БЪЛГАРИЯ!След кратковременни и кръвопролитни сражения с мафията в Бг "Генерал Цветанов" с подкрепата на 60 000 полицаи и 42 000 военни от БА е успял да неутрализира главъта на Българската мафия с прякор "ТИКВАТА" окупала се във власта от много години.За общонационално издирване са пуснати и членове на кабинета.Има и много арестувани от мафиотските структори на "ГЕРБ",които ще бъдат съдени от новосъздадения съд за конфискация на имущество придобито от престъпна дейност.Според Ройтерс народа ликува ,лее се бира и кебапчета под мощни децибели на чалга(Националната народна официална музика в БГ)

130

Боце

преди 12 години

Държавни чиновници,полицаи,мед.сестри,доктори и т.н. -не им гледайте стартовите заплати,а какво реално получават за месеце.То е в пъти повече от заявеното по медиите..Стига циркове.Същото важи и за министри,депутати -говоря за ЗАКОННО получени суми и благинки/рушвети и далавери-бонус/..

129

Анонимен

преди 12 години

Ушев наркоман - на мутри хулиган!

128

Ben

преди 12 години

И коя професия у нас е повече платена от тази на полицая, и в коя друга страна е това? Просто те много добре знаят, че извън системата друго нищо не могат да правят-затова да си траят.

127

до 114

преди 12 години

от 1Смешкооооо никой не ми плаща...не виждаш ли, че няма алтернатива просто! На предните избори гласувах за ГЕРБ, но какво стана??!!!Какво да кажат нашите родители, които мизерстват, добре, че сме младите да даваме по някой лев към пенсиите, иначе са си жив зян. Работя, добра заплата, не съм егоистка, има за мен, спокойно, искам да има и за тези, които не могат да работят- болните, пенсионерите...разбра ли ме???За *** има, те са си електорат сигурен!!!!!

126

Анонимен

преди 12 години

Веднага се сещам, че напуснал катаджия няма:)))

125

Stas

преди 12 години

Отдавна гербавите комунисти трябваше да променят закона за СО и да премахнат уравниловката на труда от първа категория както в самото министерство, така и спрямо други професии. С какво трудът на един катаджия или деловодител е по-натоварен от този на лекаря, строителя, миньора и т.н а привилигирован първа категория. Затова ще сме последната дупка на кавала в целия ЕС докато управляват комунисти и милиционери.