920

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Забелязал съм *** напълзяват сутрин рано по форумите... - събуждат се от глад...

919

Анонимен

преди 12 години

Браво!Ще им разкажем играта на червените простаци!

918

Има ли ?

преди 12 години

Има ли още гербери в нета или са на партийни събрания ?!Българи ! Не на *** и олигарсите !Да на Витков, Рока и Свободата !

917

GERB

преди 12 години

AZ SA6TO 6TE GLASUVAM ZA GERB.....SUPER DVOIKA SA.....USPEH I SAMO NAPRED SAS GERB

916

DGD

преди 12 години

Рапонът е ухилен днес, много скоро ще си има отново нова кукла на конци, но защо трябва да платим всички за това ?

915

Анонимен

преди 12 години

Потенциалната първа дама е сред най-богатите жени в България, като с нея може да се мери само Цветелина Бориславова пише България днес.При успех на изборите Юлияна Плевнелиева ще се превърне в най-имотната първа дама в историята на страната ни. На апетитното й състояние могат само да завиждат досегашните президентши Зорка Първанова, Антонина Стоянова и Мара Желева. Още след като влезе в политиката, Плевнелиев прехвърли голяма част от фирмите си на името на жена си. Една от семейните компании дори сменя името си от Плевнелиев консулт на Ателадиа консулт, като Юлияна става и управител, и собственик.Семейство Плевнелиеви се ширят в луксозна къща в тузарския комплекс Резиденшъл парк до Околовръстно шосе, която купуват през 2010 г. Те разполагат и с вили в разложкото село Баня, в Черноморец и дори в Халкидики.Според декларацията до Сметната палата семейство Плевнелиеви притежават имоти, на които могат да завидят голяма част от родните богаташи. От петте им къщи 2 са в София, а другите в Разлог, Созопол и Гърция. Гръцката вила се намира на остров Алумини на входа на Атон, където цената на сградите не пада под 1 300 евро на квадрат.Юлияна Плевнелиева е втората съпруга на кандидата за президент. Първият брак на Плевнелиев е с благоевградчанката Вероника, сключен през 1990 г.

914

Анонимен

преди 12 години

"ВСЕКИ...ПОВТАРЯМ ВСЕКИ КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ АВТОМАТИЧНО ГЛАСА МУ ОТИВА ЗА МАФИЯТА...А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ Е ПЪЛЕН ***.ВСИЧКО РАЗЛИЧНО ОТ ГЕРБ В МОМЕНТА Е МАФИЯ.....ЧУХТЕ ЛИ ..МАФИЯ....ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И ТОТАЛНО ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО СЕГА Е МОМЕНТА...ПОСЛЕДНИЯ ВЛАК.АКО ГО ИЗТЪРВЕМ ЩЕ СТАНЕМ НАЙ-МАФИОТСКОТО БЛАТО НА СВЕТА.ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО В БЪЛГАРИЯ.СПАСЕНИЕТО Е ДА СЕ ГЛАСУВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ГЕРБ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ---ВСЕКИ ГЛАС КОЙТО НЕ Е ЗА ГЕРБ Е ЗА....МАФИЯТА...НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ--САМО ГЕРБ ...СЕГА "

913

fori

преди 12 години

първи се регистрирали,значи ще отпаднат първи,дано се сбъдне пророчеството ми,и първи да са осъдени

912

ИЛИЯН

преди 12 години

НОВИЯ ФАНДЬК НА БОЙКО СЕ КАЗВА РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ БИВШ ПЬРВИ СЕКРЕТАР НА КОМСОМОЛА В БЛАГОЕВГРАД

911

zzz

преди 12 години

Примитивно-смешна игра за първенство на регистрацията! Погледнете тъпака Цветанов на снимката! Какво излъчване, какъв интелект, каква чест! А плевнелиев надзърта отзад с гримаса на уплашен мишок! Надявам се - не тези отпадъци са бъдещето на България. Мисля, че колкото и социологически агенции да купят, тези от "ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ" едва ли вече ще спечелят избори! Защото втори път наивниците няма да посегнат към бюлетината на мафиота и примитив Борисов! Изгоря Плевнелиев!

910

ЛОЗУНГ НА ПОБЕДАТА

преди 12 години

ГЕРБ - Грабители Ежедневно Рушат България

909

Анонимен

преди 12 години

Като загубят изборите,кой ще е виновен на Чипса? + Станишев или - материала

908

анонимен

преди 12 години

смешници са гербаджиите прости а най-смешни са комсомолчетата натегачи от герб.жал ми е за тях горките подмазвачи ама нали и те искат като вожда да бъдат.горко на нас обикновенните хора тошо се върна в лицето на по-тоталитарния боко.

907

анонимен

преди 12 години

деца напускайте по-бързо тази държава .не случайно ни изобразиха като тоалетна на европейската карта.

906

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 930 ИлияНе мога да се сетя за нещо по-тъпо от това да напишеш коментар и да се смееш над него с ха ха ха ха ха ха ха ха ха... - така се прави само в някои специализирани заведения...

905

?

преди 12 години

Все ми е тая кой ще спечели изборите...но най-гадното е, че никой неще да измете турската етническа партия.За БСП е ясно - това са им най сигурните проценти.Но защо Боко неще?Защо не разгледа фактите и обстоятелствата около регистрацията на ***, да назове виновниците за това анти-Българско и анти-конституционно решение.Нали уж не беше един от тях.Нали щеше да възстанови справедливостта?ДА ама НЕ ...същият е, за съжаление...като тях!

904

Илия

преди 12 години

Тоя Борисов ЩЕ ПОЗЕЛЕНЕЕ КАТО ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ - А И КАТО НЯМАМЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЩЕ ИДВА ЛИНЕЙКА ОТ ЕВРОПА - ха ха ха ха ха ха ха ха ха

903

Не се 'абете

преди 12 години

С форуми и без форуми знаем,че ГЕРБ печели...да им честитим, а на останалите по една студена вода..и най-важното забравете омразата :)

902

Станев

преди 12 години

колко ли са им платили на тия младежи да висят с дни наред там, явно си заслужава!!!... тва, че са се регистрирали първи изобщо не е за хвалба, за голяма работа се взеха след вчерашните изказвания на Цветан... ще паднат изведнъж на земята, ще ги сподели съдбата на Сакскобургготски!

901

Илия

преди 12 години

Аз искам 10000 лв.