13

бивш нацист

преди 12 години

слава на барун .ти помогна на американците слава на нацистите допринесли америка да има най новите технологии

12

4 до 9

преди 12 години

Ромпетрол. 100% горивата са им от рафинерията в Констанца, която е доста нова и междудругото горивата са им супер. Не искам да звучи като реклама, но особено дизела им се доближава доста до европейския, като качество. Който е карал с немска нафта (примерно) знае за какво говоря. Нищо общо няма с този бълвоч, който Лукойл ни продава на безбожно високи цени.

11

да бре

преди 12 години

Уредите Танов ,не трябва само да се поставят ,а и да отчитат ,ама второто не е задължително!

10

Даола

преди 12 години

Най-лошото е, че и след като се изръсят за тези измервателни уреди, пак ще де краде.Както стана с парното - където нас ни крадат.

9

до 4

преди 12 години

я дай малко информация къде зареждаш,щото такова гориво май няма никъде...

8

Анонимен

преди 12 години

В момента петрола е на 80$, а Лукойл не само, чее не свалят бензина го вдигнаха вчера с 2 ст. Измамници!

7

Анонимен

преди 12 години

Той и орангоТанов много приказва, ама резултат никакъв.

6

Анонимен

преди 12 години

и ся какво,плащат само 30% от данъка ???

5

ll

преди 12 години

napravo si kaza 4e naroda pak 6te plati,cenite padat na borsite no lukoil gi vdigna pak vijte im v saita.

4

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да спрем да зареждаме на Лукойл! Всъщност аз спрях преди вече стават 6 месеца и съм супер доволен от една верига бензиностанции (да не казвам името), които си карат горивата от рафинерията в Констанца и бензина и дизела са им супер, а ми дадоха и карта за отстъпка 5 ст. на литър. Повече крака ми няма да стъпи в бензиностанции зареждащи от Лукойл, който всъщност произвежда горивата си от супер долнопробен нефт.

3

Драги ми г-н Ш...

преди 12 години

Ако не се крадяхте сами и то в собствената си фирма уважаеми г-н Илшат Шарафутдинов, до сега щяхте да сте монтирали 90% от устройствата и то за същите пари, а даже смея да предположа и за по-малко. От Вашата рафинерия човек може да взема пример, но за съжаление само в посока, как не бива да се прави. Желая Ви успех и ... следете все пак цената на петрола на световните борси, може и нещо да Ви просветне по темата ПАЗАРИ !

2

Мен

преди 12 години

Боли ме к-ра, престанете с този полулизъм, какво е зая Лукойл 27 млн. бе пачи, когато Ви хранеше не мрънкяхте, несретници, загинете мозъчно -**пелдаци......

1

БГ Съдия

преди 12 години

ДПС !