53

АМАН

преди 12 години

Българите ходят в Турция и Гърция в 5 зв. хотели, АМА ИЗВЪН СЕЗОНА. После сравняват тамошните условия в 2 или 3 зв. хотел в БГ в СЕЗОНА. Разбира се , че ще има разлика! Половината тук не са и стъпвали в 4 и 5 зв. хотели в БГ и пишат! Пак ще го напиша родното Черноморие НЕ Е КИТЕН и ПРИМОРСКО! Сравнявайте съседните елитни курорти с нашите такива, а не Китен с Кушадасъ!

52

до 45

преди 12 години

Напълно съм съгласен. Преди 4 години с жената само, без детето бяхме през октомври в Кушадасъ. Не съм съгласен, че излезе евтино, както се твърди, че там излизало много евтино. Евтините оферти и там са като тук. Но хотелът в който бяхме беше среден тип и беше уникално обслужването.

51

пикьо 40

преди 12 години

Баба ми ми е разказвала как преди 45 год. Вие *** Гърчоля сте ни копали нивите . Толкова сте били бедни, че сте си давали децата в Български сиропиталища.Сега това пак ВИ чака! ***!

50

До долния МАЛАКИС

преди 12 години

Ей визатидис да ти го навридис - гледай покрай кризата да не ви купим и разделим с китайците, че те вече са ви изкупили на безценица и се чудят кво да правят с мързеливите ви космати ***!

49

Анонимен

преди 12 години

E то ако искаш да си на Ол Инклузив и да спестиш пари - няма как да се получи добра почивка. Ако искаш да си починеш качествено - трябва да си платиш! Така е по цял свят. С моята жена и 16 годишния ни син откакто той беше на 4 години всяка година сме ходили на почивка. До 2002-2003 ходихме на почивна станция и бяхме свикнали да ни е по-евтино и хубаво, но после вече нямахме тази възможност. От тогава отделяме за лятна почивка поне по 1000-1500 лева и сме доволни. Има много хубави хотели с прекрасно обслужване. Когато сме на Ол Инклузив ни излиа по-скъпо, отколкото когато се храним по заведенията. Но сме много доволни от обслужването на хотелите, в които бяхме. Тази и миналата година ходихме в един хотел в Поморие. Казва сте Стенмак. Стаите са добре оборудвани, но хотелът не беше Ол Инклузив. Всеки ден се хранихме в различно заведение и това много ни разнообраяваше. Синът ми беше на море с приятели и се върна преди 2 дни и не е доволен от почивката си. Приятелите му са с по-ограничени възможности и бяха на квартира. Оплака се, че за 5-те нощувки там никой не е влязал да почисти, дори *** и тоалетна хартия се е налагало сами да си купуват. Отделно, хазяйката им е дала само 1 ключ за 4-*** души от входната врата и 2 за вратата на стаята. Когато са се разпръсквали вечер се налагало да прескачат оградата за да влязат в двора, а за стаята се случвало да се налага да чакат. Банята също била обща, с още една стая, което създавало също много неудобства. Синът ми повече не иска да ходи на почивка с приятели на квартира и догодина е решен, че ще се настани в хотел. Така че, ако искате пълноценна почивка - отделете повече пари. Ако нямате пари за всяка година, тогава отделяйте да ходите на почивка веднъ на 2-3 години. Работя с чужденци и масово по-неплатежоспособните от тях си позволяват почивка веднъж на няколко години, но е почивка и такива изцепки просто е недопостимо да изтърпят - уважават себе си много, докато тук много хора не уважават и себе си.

48

pomorie

преди 12 години

ilati v pomorie tuka e eftino i ka4estveno,baba atanaska dava za 17lv na leglo cela kashta

47

Милена

преди 12 години

До АМАН.Поздравявам те за мнението-съгласна съм на 100% с теб и те подкрепям.Апропо-адмирации за перфектния правопис и пунктуация :)

46

Анонимен

преди 12 години

Никой "достоен" български търговец - хотелиер - *** няма да ти включи в менюто сирене/кашкавал/БДС кисело мляко, след като има по - евтини заместители. Ще модифицира манджите по 3-4 пъти, ще разрежда алкохола (менте), ще зарежда от хиперите стоките с изтичаща годност. Искат да забогатеят за един сезон. Вече ходя само на квартира. Ям когато, където и каквото си искам, ако не ми харесва - сменявам. *** нещастни, ще ми хранят децата с ***.

45

Анонимен

преди 12 години

Най- доброто обслужване в Европа и близкия Изток е в колкото и да не ви харесва е в Турция.

44

патринос

преди 12 години

Милена........не бих апелирала хората да ходят в Гърция или Турция на почивка.........Ти миленце не ги апелираш но те ходят като луди защото гърция не е българска *** а изкуство от всяка гледна точка!!!

43

до Mарио-36

преди 12 години

Ти си в нервна криза бе човек!Ограбили ли са те или никой не ти пуска???

42

АМАН

преди 12 години

Пълни глупости, заради това тази години Бг Черноморие има толкова туристи, колкото никога от своето създаване не е имало. ФАКТ.Половината от тук ходят на море в Китен и дават мнение. Щото много ясно искаме за без пари да получим качество. Ми за 20 лева на ден разбира се, че ще те обслужват селяни. Отидете на места, за който реално си струват парите и ще видите. Персонал вежлив и всеотдаен и условията хубави.

41

do 40

преди 12 години

абе Яне, вие нефалираште ли там? Ти що пишеш на Български? Да нетренираш езика сега за нагодина да идваш да береш домати тук?

40

ЯНИ МИХАЛИДИС

преди 12 години

ВЪН ОТ ЕЛЛАДА, БЕ БЕДНИ ТАТАРИ..ВСИЧКИ ВУЛГАРИ СА ГЪРЦИ-ТАТАРИ..УЧЕТЕ ГРЪЦКИ, ЗА ДА НЕ ВИ АРЕСТУВА НАШТА АСТИНОМИА..*** ВУЛГАРЯКИ..УЖ СТЕ ГЪРЦИ,ПЪК ЕНА ДУМА НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕТЕ НА ПОЛИЦАЯ..

39

ева

преди 12 години

Най-гадното нещо в този ол инклузив е алкохолът, чието качество е меко казано съмнително...Храната с изтекъл срок на годност пък въобще няма да коментираме

38

скапани управници

преди 12 години

Така да продължа само,хората идват на почивка и им вдигат колите,защото един софииски *** Дичката цял ден ходи пиян и друсан по баровете и нищо не плаща,а хората казват че никога повече няма да стъпя,нестига че плащат по 100-150лв на човек а и паяка им взима колата при положение че е нямало парко места в тъпия хотел,тезьи пари отиват пак към софия...

37

РАФА

преди 12 години

С трици майнуни не се ловят!Унищожаваме това ,което е самобитно и имитиране неща за които не сме готови.Работа на парче-но в името на какво?Догодина са правим по-големи май-мунджолуци.

36

Модерният бот

преди 12 години

Защо всичките не хотели носят американски имена? А и услугите ни носят американски имена? Защо гръцките хотели имат гръцки имена? И защо стана модерно да говорим американски? Щото сме дупедавци. Щото сме прости та *** кифли. Не оценихме какво имахме, не оценяваме какво имаме и си плюем на езика, историята и братята ни. Щото сме модерни.

35

ves666

преди 12 години

koi lyd hodi v tazi dypka na pochivka balgaria ,samo takiva bedni galoshi na nivoto na carvyla sabrali niakoi lev za harchlak ,hodi se na pochivka v tynis tailand i dr. maloymnici.

34

патринос

преди 12 години

Елате в Гърция, при нас олиото се използва като дизелово масло, а зехтина е ароматен еликсир, за това всичко е вкусно и прясно, докато почивате на черноморската ***, докато ви обслужват погребални агенти, киселяци ***, ще берете ядове и натравяния !!!!!!!!!!!!!