44

Патиланци

преди 13 години

При Бай *** Костов Теменужката ми паднаха доходите. Работех в БТК, под предлог, че сме монопол ни замразиха заплатите, а те въобще не бяха толкова високи, колкото се говореше. Освен ДОД започнаха да ни удържат пари за осигуровки- пенсионни, за безработица, здравни и др., докато на бюджетните организации и държавна администрация актуализираха заплатите по 2 пъти на година, както и пенсиите. Това беше крайно лява политика. Костов да духа супата.

43

Аз

преди 13 години

По-добре за магаре да гласувам, отколкото за кандидат на "сините".

42

Обективен

преди 13 години

България имаше трима перзиденти след 1989-та - Първанов - представител на най-дясната партия в България - БСП и то два мандата, и Жельо Желев и Петър Стоянов - представители на не толкова дясната СДС и президенти на част от българите. Време е президента да не е от десните, а от левите или поне центрист, но такива партии в България няма при демокрацията. Колкото до "сините", то те са на изчезване - все повече хора рабират, че там са най-голямите мошеници.

41

някой

преди 13 години

За кого ще гласуваме на изборите:"+" за Синята Коалиция"-" за ГЕРБ

40

Анонимен

преди 13 години

Чий интереси обслужва Костов?Влезте в сайта на БНТcopy-paste - Иван Костов подготвя атака напролети му се наслаждавайте

39

Българин

преди 13 години

Имам чуството, че червени, зелени, жълти, резани и гербери се увеличават - профанизацията на народа е в пълен ход! *** и *** - наистина в ""БГ си живеем добре..."

38

ликтор до 36

преди 13 години

Колега ,смени си дилъра незабавно !Настоящите медикаменти ,които ползваш не ти влияят положително !От мен един съвет - не излизай от вас без придружител !

37

AMERICANO™

преди 13 години

АБЕ ЗА КАКВА СИНЯ ИДЕЯ МИ ГОВОРИТЕ ТУКА , ТЯХНАТА ИДЕЯ Е САМО ЛАПАЧКА , АКО НЕ ПОМНИТЕ КАКВЕ СТАНА ПО НА КОСТОВ ВРЕМЕТО С ПРИВАТИЗАЦИЯТА. ТАКА ЧЕ МАРШ ОТ ТУКА И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ. И БЕЗ ТВА ЩЕ СТЕ НА 4-5 МЯСТО ОТ 6 КАНДИДАТА.

36

!?!?!

преди 13 години

Едва ли този форум може да е представителна статистика, но поне няма претенциите на официалните СТЪКМИСТИКИ на платените агенции ;)Като гледам, резултата е 50:50 - СК:всички останали :)))Успех на ДСБ! Знам, че Костов МОЖЕ ДА ИЗВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ 11-ГОДИШНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ТИНЯ!Успех!

35

ДО 35

преди 13 години

КОИ МЕДИИ БЕ КРАТУНО КОИ КУПЕНИТЕ И ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА ЛИ БЕ ???МРЪСНИ КРАДЦИ ГНУСНИ.22 ГОДИНИ ГРАБИТЕ И УБИВАТЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ.

34

минаващ

преди 13 години

Докато има интелигенция в тази държава ,Синята Коалиция винаги ще е парламентарно представена ! От 10 години Костов не е на власт ,но винаги всява ужас с появата си в медиите ! Нали е бита карта ,нали е политически труп - що ревете срещу него тогава , а ? Що не плюете против Царя ,против Виденов ? Не плюте ,защото ТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ !

33

Гласоподавател$

преди 13 години

Не Синя, а Тиня коалиция е това. Костов забатачи нещата още преди десет години и именно той отблъсна стотици хиляди сини симпатизанти.

32

ДО 24 В СЪНЯТ ТИ 12%

преди 13 години

САМО В СЪНЯТ И В БОЛНОТО ТИ СЪЗНАНИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ 12% ОТ КЪДЕ КАТО ХОРАТА СЕ ОТЧАЙВАТ И НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ДАЛИ И ЕДИН МИЛИОН ИЗБИРАТЕЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ БЕ КЕНЕФЧИЯ.СЪБУДИ СЕ МАЛКО,ТОЖА ЧЕ НА БСП СЕ ПОКАЧИЛ РЕЙТИНГА НИЩО НЕ ЗНАЧИ.А ГЕРБ И АТАК СА В ЗАБВЕНИЕ КАТО ВАС СИНИТЕ И КАТО НДСВ И КАТО БСП.СВЪРШИЛИ СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ СТЕ ВСИЧКИ КРАДЦИ И ПРЕСЪПНИЦИ НА КРИМИНАЛНИЯ ПРЕХОД ОТ 22 ГОДИНИ...НАРОДНА ПАРТИ САМО ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДЕН СЪД...

31

Истината

преди 13 години

Не сме имали по добър премиер от Костов. От тогава ставаме все по зле. Ако някой е живял по добре отколкото при Костов -нека сподели.

30

erik

преди 13 години

Определено кандидата на дсб ми вдьхва повече доверие.Краино време е да подкрепим десните,стига с тия експерименти.Да се откьснем от котилото на бкп

29

DA PITAM

преди 13 години

ALBANIA I MAkeDONIA KA NIAMAT VALUTEN BORD KAK BE VANIO IMAT PO VISOK STANDART I PENSII

28

Анонимен

преди 13 години

Какви соц-шрифтове.

27

Реалист

преди 13 години

Синята идея - повечето хора не се замислят, че същността на синята идея е как да се краде повече, завоалирано зад приказки за демокрация и за мрсъни комунист, ченгета и т.н. Най-голямите крадци в България са демократите от СДС, които сега са в СДС и ДСБ. Сега нахалстват и издигат кандидатури за президент и то хора, за които нормалните българи не са и чували. Всъщност точно и затова са две кандидатурите, та с измисленото съперничество между тях, да станат известни на електората.

26

Анонимен

преди 13 години

ДСБ и СДС доказаха, че са безидейни формации, които просто служат за пълнеж на дясното пространство. Жалко, но факт.

25

Анонимен

преди 13 години

В ден, определен за нови протести срещу високите цени на горивата, най-голямата рафинерия в България - "Лукойл Нефтохим", увеличи цените на едро на бензините и пропан-бутана, показва справка на сайта на дружеството--------пълна гавра с протестиращите! : хахаххахахххахахаха ! Аз ко съм на Лукойл на всеки протест ще вдигам цените с по 20 стотинки