12

Гостъ

преди 13 години

Това са пълни глупости БЕЗ да са подплатени с необходимите суми ! 2010 спрямо 2009 за здраве са МИНУС ~12% , а 2011 спрямо 2010 ще са МИНУС ~30-32% по официални данни от бюджета на НЗОК ! ... е за какво ПАК лъжат сегашните като през 2011 ще са издухали и остатъка от ~4 млрд. лв. с който започна годината от 8 млрд. лв. във фискалния резерв при идването на власт ?

11

здравен мениджър

преди 13 години

Това с клиничните пътеки си е чиста проба измами, както и дискриминация - за едни има, за други не !Върнете здравната ситема от Тошово време, като я осъвремените и обвържете със финансирането !

10

Българин

преди 13 години

Здравеопазването е в катастрофално положение, защото около 2 000 000 плащат осигуровки, а 7 000 000 ползват медицински услуги.Отидете в която и да е болница, за да се убедите, че 90% от пациентите са или *** или пенсионери - които НЕ плащат осигуровки !!! А ако някой от платците се нуждае от медицинска помощ, карат го ПАК да плаща !!!

9

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че в България трябва да ходиш при частници за да си добре и пак не е сигурно. Не е тайна, че в болници като ВМА и Исул искат пари "под масата" за по-добро обслужване и пак обслужването е просто "задоволително", а не "отлично". Защо да ходиш в държавна болница, където ще ти искат допълнително пари под масата, като същите пари ще ти вземат частниците, които обаче ще ти предложат по-добри условия?!

8

Анонимен

преди 13 години

***! Махнете талоните за преглед при специалист

7

Отдел кадри

преди 13 години

Този кога ще го уволняваме? На кое кръстовище е намерен?

6

Да, ама Не

преди 13 години

Хубаво замислено, но самият министър е наясно, че ПАРИ ЗА ВСИЧКО ТОВА НЯМА!ТОГАВА - ПРОСТО ДЕМАГОГИЯ.

5

Анонимен

преди 13 години

След като тоя член на ДСБ е все още министър, въпреки нападките на Костов срещу ГЕРБ, тогава ДСБ опозиция ли е или е в коалиция с ГЕРБ?

4

Nikolla

преди 13 години

Персонален здравноосигурителен номер(сметка) има ли?Няма.Унаследяемост на здравните вноски има ли?Няма.Остойностяване на медицинския труд има ли?Няма.Реформа има ли?.......Вие си отговорете сами на въпроса.

3

Анонимен

преди 13 години

А аз искам отпадане на здравния министър ,*** няма да стане .

2

OK

преди 13 години

tova veche shte dovurshi zdraveopazvaneto v BG :-D

1

ura

преди 13 години

nai setne