51

Българин

преди 13 години

Да строим ли АЕЦ върху сеизмичен разлом?НЕ(+)ДА(-)

50

garo

преди 13 години

Да кажем НЕ на АЕЦ Белене. Всички на протест

49

Анонимен

преди 13 години

Ади бе... най-технологичната нация не може вече колко седмици стана да овладее ситуацията... Смешните им роботчета май освен за игра за децата май за друго не стават. Козлодуй ще ги засрами тия смешници

48

Анонимен

преди 13 години

1 към 100000 е напълно неприемлив риск, защото ако на земята се построят 100000 реактора това означава всяка година да има нов Чернобил и нова Фукушима. Най добре е човечеството да се откаже от добива на електричество на принципа на контролиране на атомната бомба.

47

Анонимен

преди 13 години

Най-великата техническа нация се провали с АЕЦ... Не ми се мисли какво ли е релното положение в България...Българските експерти естествено ни успокояват, че нашата сигурност е по добра от японската.. Защо ли ми е трудно да им повярвам...

46

Анонимен

преди 13 години

Според инжинерите строящи АЕЦ шансът да стане една сериозна авария в АЕЦ е на 100 000 години веднъж и според тях това е абсолютно приемлив риск...Лошото е, че за последните 40 години станаха три сериозни аварии с изтичане на радиация, на три различни континента (Европа, Америка и Азия), с три тотално различни по технология АЕЦ...Практиката показва, че де факто няма сигурна АЕЦ и вместо на през 100 000 години, средно през 15-20 години може да очакваме сериозна авария в АЕЦ някъде по света...

45

за #53

преди 13 години

Ами защо вие не го попитахте, защо той яде като пак ще огладнее.

44

Анонимен

преди 13 години

Българинът, наистина за нищо не става. Доказателство за това е обществото, което е сътворил. То е абсолютно неорганизирано, необразовано, нерационално и тотално инертно. Преди час един ме попита защо си мия прозорците на колата, щели пак да се изцапат. сори.

43

Знаете ли, че

преди 13 години

Много държави забраниха вноса на морски продукти, плодове, зеленчуци и мляко от Япония.Русия, САЩ, Австралия, Сингапур, Хонг Конг.

42

Анонимен

преди 13 години

Ама вие не можете да разберете логиката на русофила, за него не е важно колко българи ще загинат от природно бедствие стоварило се върху АЕЦ Козлодуй или не дай боже ако се построи Белене, за него е важно реакторите да са руски и да се угоди максимално на Русия, всичко останало е без значение.

41

Българин

преди 13 години

Важното е сега да имаме евтин ток!!!! Изобщо не ме интересува какво ще стане като гръмне АЕЦ Козлодуй!!!! Всички сме пътници! Голяма работа като радиацията затрие България, ние и сега сме си последна дупка на кавала!

40

georgi44

преди 13 години

колкото хора измряха от цунамито, още поне 4-5 по толкова ще умрат от радиацията.. Наистина ужасна трагедия, в такива моменти човек се замисля каква е цената на всички "удобства", които ползваме.. Тия атомни централи са си бомби със закаснител, ако стане едно земетресение в Европа и гръмнат 3-4 централи половината европейци ще изчезнат. Накрая сами ще се затрием

39

до 39

преди 13 години

Мотивите на въпросната безличност да твори проекциите на двете си гънки не ме интересуват. Просто е недопустимо човек да се подиграва с трагедията на другия, а и да имаш чувство за хумор, е изкуство, нейното е елементаризиране. Очевидно е, че нямаш познание върху сатиричния стил, а от коментара ти, че в България за нищо не ставаме, става ясно защо ти допада стила на Кримената. И аз се радвам, че си заминал - не ти си се отървал от българската простотия, а тя е намаляла откакто си заминал.

38

Д0 40 и 37

преди 13 години

Няма се плашите от цунами - ако има такова земетресение да разруши Железни варти, то със сигурност АЕЦ-а отдавна ще се е струпал на голяма купчина радиокативни останки.

37

Росен

преди 13 години

40, Дунав залива бреговете дори и без Железни врата да се е скъсала.. Ако при едно пролетно наводнение заматресение разруши Железни врата, няма да има просто увеличение на нивото на реката, а ще бъде залят целия АЕЦ Козлодуй!!!!Да не говорим какво би станало ако се разруши Габчиково в Словакия и водата от два язовира в Дунав се излеят върху Козлодуй!!!

36

Анонимен

преди 13 години

Прав си 34, Фукушима е паметника на човешката самонадеяност...Както кават икономистите в живота безплатен обяд няма.. За "евтината" електроенергия рано или късно трябва да се плати доста висока цена...

35

гого

преди 13 години

морски дарове и риба моля купуваите хора вкусна и мутирала рибка внос от Япония

34

до 37 Росен

преди 13 години

Ако Железни врата аварира нищо няма да стане с АЕЦ-а ни. Не може да се образува такава вълна, че да залее АЕЦ, това не е море, това не океан. Просто ще се повиши нивото на реката.

33

Росен

преди 13 години

Какво ли ще стане един ден ако земетресение разруши Железни Врата и приливната вълна залее АЕЦ Козлодуй? А казват, че уж нямало опасност от цунами в Козлодуй...

32

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо по ценно от човешкия живот..