46

Анонимен

преди 13 години

Важното е дюнери да има! Боцето каза, че има ли дюнер - няма заплаха:)

45

lilia

преди 13 години

Видях черния джип на шадравана и че един остана .Но как да постъпя.Отворена длан.Който желае сам се връща и остава.Не съм гонила и посрещам с уважение.

44

Пешо

преди 13 години

Незнам кой е Боко, но на Бойко не можеш обувките да му лъскаш. Цвърчите като мишки по форумите, жалки идиотчета.

43

Анонимен

преди 13 години

абе нали Русия и Турция бяха лоши? Защо сега искате те да ни помагат за нашите сънародници, а не искате помощ от добродушния Запад?

42

Гошо Тъпото

преди 13 години

Сега по...канал3,Сашо Диков(както му ...викат Стажанта) каза,че Кадафито езабелязан да се...навърта около българските самолети,дегизиран като продавачна ...шербет.От Външно го...информирали,че с това ще направи печеливш..бизнес у нас,защото много вървял...шербета.Не е изключено да се качи пръв на...самолета,и да емигрира,защото само той имал...зелен печат.

41

Анонимен

преди 13 години

38Ма сега и за комшии ли се сетихте! Пък аз като помня какво съм чел по форумите за Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Албания:)))))

40

Анонимен

преди 13 години

Бойко е абсолютен кратун !

39

абе

преди 13 години

Кво МВнР, бе! Гоце да вдигне телефона и да припомни на Кадафито как го окичи с орден Стара планина! Или само Ердоган му има номера...

38

Анонимен

преди 13 години

НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ Е КОМШИИТЕ /НАЛИ СМЕ БРАТЯ/ ДА ПРИБЕРАТ НАШИТЕ С КОРАБИ .МАЙ ТОЛКОВА НИ Е ОРГАНИЗАЦИЯТА ,ЕГАТИ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , ТО ЗАТОВА КАЗВАТ ЧЕ КОМШИЯТА Е ПО ЦЕНЕН И ОТ БРАТА .Е СЕГА Б.Б. И ВЕЖДИТО ДА ТЪРЧАТ ДА СЕ МОЛЯТ ,ЩОТО НАШТО ВЪНШНО СЕ ГИ ЧЕШЕ.

37

Анонимен

преди 13 години

36 - *** тя Франция е зле икономически сега и затова не може да прати! Боко каза, че ние сме най-добре!

36

Sabrax

преди 13 години

Франция да прати един Мистрал, кво се прави Кольо Саркозито! Ше изкара народа за нула време! Стига само са ревали, да покажат че тоя ЕС съществува, а не е всеки за себе си!

35

Анонимен

преди 13 години

Най-добре плувайки!

34

и ся ко?

преди 13 години

Първо Цецо требе да им пусне СРС-тата и после президенто да свика сигурноста и ,че гледаме ко ,че ги прайм либийците.Вече се чудим дали либийците да не изнесем за някъде а ние там да се преселим.

33

Amenhotep

преди 13 години

31 Саше, а руските самолети как са кацали? Или те са с високопроходими колесари?

32

Amenhotep

преди 13 години

Младенов да се помоли на шефа си - ЕРДОГАН, като отидат в Триполи поганските кораби да вземат и българите ...

31

alex

преди 13 години

Абе не четеш ли, че няма писти!! Разрушени са! Къде да кацне, на К...А ми Янков ли?Най-добре е да се договорят с друга страна - Русия или Турция да приберат нашите чрез кораб или друг транспорт и после нашия отряд да ги вземе от друго летище!

30

юнака

преди 13 години

няма гориво за излитане,да спасяват българите.Да се натоварват на някоя лодка и към Италия да изчезват.Гоце ще ги посрещне на остров Сицилия.

29

JollyRoger

преди 13 години

Някой друг да му прави впечатление, че глобалните конфликти от 90-те насам се движат все по на север и по на север. Чудя се кога ще гръмнем и тука

28

Веселата ПияРка

преди 13 години

сутринта веселата ПияРка на Външо пак ратягаше локупи по телевизията, нали нежнят *** не се пече на огъня там. Стига приказки, а пращайте нашите ренджъри да помагат. А забравих, те са заети в Афганистан.

27

лелеее

преди 13 години

Абе ..... вие наясно ли сте как се стига до летището в Триполи? Наясно ли сте, че има хора които не са спали тази нощ и са мислили как да кажат на близките си за този полет? Вчера ни излезе душата да мислим за полети от Триполи. Веднъж си помислих, че има някаква макар и закъсняла реакция от тази държава. Наясно ли сте, че хора рискувайки живота си днес са на летището и какво.... "самолетът все още не бил излетял".