108

опа

преди 13 години

до 103: айде спри тока и водата. условията в договорите са в полза само на ОПЕРАТОРИТЕ. и не е инициатива на синята партия ами с подкрепата им!

107

Amaxa

преди 13 години

до 102: Бедни сте, защото (сигурно) сте и необразовани, мързеливи и готованци. Комунизма си отиде. С него и равенството между всички. Напъвай се и работи.А тока си струва колкото си струва. Що не рипаш срещу алкохола, бензина, цигарите и другите убавини, дето си угаждаш с тях?Като не ти стигат парите не реви за помощи, а си напрегни кухата лейка как да изкараш толкова, че да ти стига.

106

Анонимен

преди 13 години

Преди години имаше един такъв протест - в определен час ВСИЧКИ да си изключат телефоните и след определено време да ги включат пак едновременно. Това движение им разгонвало фамилията на системите. Тогава се бяха изпотили и под езика, бая молби му дръпнаха, ама явно бързо забравиха. Предлагам да се организираме пак. Някой с блог да се заеме да координира действията.

105

Л.Д.

преди 13 години

"Протест до дупка==== Vs==== мобилните оператори"?Абе, вие български журналисти ли сте?*** чуждопоклонническа!

104

lpp

преди 13 години

След 3 месеца спорове с Вивиаком ми спаднаха 60 лева от фактурите без никакво обяснение как са били надвзети тези пари,но в същото време ми начислиха лихви за това ,че отказах да платя докато не ми спаднат надвзетото.Къде щяха да идат надвзетитие ми пари и къде ще отидат неправомерно начислените ми лихви.Просто живеем в блато от което няма измъкване.На следващото преброяване ще преброят само *** с неплатените кредити и ддс милионерите.

103

до 97

преди 13 години

И за да уточним кой са най-големите кравопийци- Топлофикация!Не може да ти е спрян радиатора и само заради едни 2 тръбички да плащаш 50 кинта. Това ако не е чист грабеж, не знам кое е. Не можело да си *** тръбите, но иначе заявяват че са наша собсвеност. Какъв е вариантът тогава за да не ви плащаме за *** тръби...питам служител ?...Ми продайте си апартамента тогава!...Аз: Кой разумен човек ще ми купи апартамента с вашите *** тръби бе, за да му дерете и на него кожата, човеченце нагло?

102

опа

преди 13 години

ти си още по-умен. какво ще постигхем като ги изключим. пука им на черупката. на улицата да излезем!

101

>>>

преди 13 години

до 97: Някой би ли те да се снабдяваш с мобилен телефон? Предполагам - не. Какво ревеш тогава? Тока кат оти е скъп - не ползвай. Някой бие ли те да ползваш ток? Предполагам - не.Договора си е договор. Преди подписване се чете. Подписът означава съгласие и на двете страни.А тия бъдъни в синьо да не се правят пак на майки Терези и на приятно сънени и разсеяни. Сега ли чак откриха, че договорите били обвързващи? Или сега се отвори възможност да яхнат "вълната на недоволството"?

100

Бедни сме !

преди 13 години

Ако Бойко Борисов наистина се грижеше за народа си, щеше да притисне ЕРП-тата да свалят цените на тока. Той е безбожно скъп спрямо доходите на хората !Ако Борисов наистина обичаше народа си щеше да притисне и мобилните оператори да свалят цените на услугите си и да спрат измамите с обвързващите договори.Не казвайте, че няма право !Властта винаги има инструменти, с които да притиска мошениците и монополистите. Стига обаче да иска ....

99

nikolay

преди 13 години

Вместо да мрънкате по форумите, проявявайте инициатива и се интересувайте от договорите, които подписвате и проучвайте нещата предварително преди да се "гмурате". Държавата не може и не трябва да се бърка навсякъде. Това, че да кажем в чужбина офертите на телекомите са по-изгодни до някаква степен е точно следствие от информираността на потребителя при избора му и от неговите изисквания, а не от държавна политика. Пазарът определя нещата. Костов би трябвало да знае това.

98

тото

преди 13 години

до 77Много си умен да се уточним за ден и час да изключим GSM в знак на протест.

97

опа

преди 13 години

Най-накрая трябва да разберем, че единствено като излезем на улицата ще постигнем нещо. 20 февруари, 11 часа, пред Народния Театър Иван Вазов !!!

96

do 85

преди 13 години

AAAAAAAA ti kakvo 6te lapa6 kato niama6 abonati nali ot tiah si pylnite gu6ite ili vseki da napravi po edna istinski goliama smetka i da ne pla6ta da vi vidia togava kak 6te se po4uvstvate iskame nie da sme to4ni s vas no i vie bydete taka s va6ite abonati kolkoto pove4e sa i sa to4ni tolkova po dobre e i 3a vas

95

Докога ???

преди 13 години

Мобилните оператори са най-големите мошеници след енергоразпределителните дружества !Ако имаше в България истинско гражданско общество щяхме да излезем на улицата и с камъни да прогоним и едните, и другите.Имаме си 3 мобилни оператора. Не може да кажем, че има монопол, защото са 3, но всъщност има картелно споразумение между тях и няма реална конкуренция !Плащаме най-скъпите телефонни разговори в Европа, а получаваме най-ниските заплати !Докога ???

94

Анонимен

преди 13 години

опааа,един от мазните монополист4ета пак се събуди и се втурна в атака. Ураааа

93

до Марк

преди 13 години

75 Не забравяй че вчера костов гласува анблок с *** и *** .Ами там е отговора на въпросите винаги е бил един от тях.Той е едно от най доброто изобретение на ДС .Какво направи унищожи СДС по точно малката част който бяха истински борци за демокрация.Преди това подхлъзна яко Ф.Д. Дискредитира дясното пространство до степен че Българския Народ да спре да гласува поради липса на алтернатива .Това осигури на бсп и дпс 10 години управление

92

georgi

преди 13 години

povecheto ne znaem kakvo plashtame nooo te znaiat kakvo da ni vzemat------zashtoto kakavto i dogovor da podpishesh VINAGI plashtat cena koiato e mnogo po visoka v pati ot vsichki operatori v evropa da ne govorim za azia NOO niamame izbor AKO ne smenim darjavata

91

До 56

преди 13 години

Ти ако знаеш на мен как ми се обаждат по 3 пъти на седмица от Глобул само и само да си преподпиша договора...Ама нейсе скоро няма да ме закопчеят с техните договори.Още един път ако ми се обадят и ще сигнализирам КЗП!На всичкото отгоре съм клиент от 8 години,а в офертата(в която ми предлагат телефони на изплащане,НА ИЗПЛАЩАНЕ СЛЕД 8 ГОДИНИ)пише,че съм клиент повече от 3 години!СРАМ!

90

шошо

преди 13 години

Точно така протести до дупка, напраивиха ни луди с техния срив на с-мата, един ден ми казват да 312 лева дължите, след проверката се извиняват било 32 е къде е разликата 300 лева на кой отива в джоба? Мошенници

89

Гуньо

преди 13 години

Всичките лъжат като разпрани, само за да подпишеш...Друго много ме дразни мен; страшно ми е писнало от оферти от сорта на 0 лева на минута (но важи само за първите 18 секунди от договора; следващите 1242 години тарифата е 1000 евро на минута). Бактисало ми е да чета дребните подробности, че да видя колко, аджеба, ще ми е месечната такса за всеки план... според мен трябва да ги осъдят за тея заблуждаващи информации...