197

Анонимен

преди 13 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ЗАТВОР ЗА ЦВЕТАНОВ !!!!!!!!!!!!!!!

196

Анонимен

преди 13 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ЗАТВОР ЗА ЦВЕТАНОВ !!!!!!!!!!!!!!!

195

Анонимен

преди 13 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ЗАТВОР ЗА ЦВЕТАНОВ !!!!!!!!!!!!!!!

194

Иван

преди 13 години

Има огромна разлика.Когото ЦЦ е чел тази информация, той я е поискал от прокуратурата, което доказва, че в момента на огласяването е знаел, че това е "информация, събрана чрез СРС". Няма доказателства, поне към момента, че Яне, Дачков и прочие знаят, че това е "информация, събрана чрез СРС".Ако се открият подобни доказателства, те също подлежат на затвор до 1 година глоба, защото не са длъжностни лица. За длъжнжстни лица, като ЦЦ затвора е до 5 години.

193

Анонимен

преди 13 години

Значи, според сини и червени, когато Цветанов в отговор на питане от тяхна страна прочете СРС-та, с които доказа, че има лекари-убийци е незаконно, но когато Гоце разпространи тайно записана стенограма от разговора му с Дянков, не е??? Така ли??? Гоце кога ще публикува стенограми от разговорите му с Путин и договора за доставка на газ, преподписан преди края на срока му, от Р.Овч., с който цената на газа в България скочи тройно??? Наглеците, а уж били против ДС, БКП и КГБ? Против, ама друг път!!

192

аф

преди 13 години

ЦЕЦО ВИНОТО КОЛКО БЪЧВИ ВИНО ИМАШ В КУПЕНИТЕ ИМОТИ С КРАДЕНИ ПАРИ?ТАЗИ ГОДИНА ТРЯБВА ДА СИ НАЛЯЛ ДОСТА ВИНО ,КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ЛОЗЯ СИ ОТКРАДНАЛ СИГУРНО 3-4 ТОНА ВИНО ИМАШ В МАЗИТЕ НА КРАДЕНИТЕ ИМОТИ.ПО 9 КАНИ ВИНО НА ДЕН ДО ПРОЛЕТТА НЯМА ДА ИМАШ ВИНО ,АКО ТАКА ПУКАШ .ЦЕЦО ВИНОТО ЩЯЛ ДА ВИ ВКАРА В ШЕНГЕН,НА ДВА ЕТАПА ДОБРЕ ЧЕ Е РУМЪНИЯ ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА МАСОНСКАТА ***.ПЪРВИЯ ЕТАП ЩЯЛ ДА БЪДЕ ПО ВЪЗДУХ ВТОРЯ ПО СУША,СЛЕДЕТЕ НОВИНИТЕ КОМЕДИЯ В 3 ДЕЙСТВИЯ/

191

Анонимен

преди 13 години

ДОЖИВЯХ ДА ЧУЯ НАЙ ХУБАВИТЕ НОВИНИ ,ТОЗ ОСЪДЕН ,ТОЗ АРЕСТУВАН ,ТОЗ МУ ВЗЕЛИ ИМУШЕСТВОТО ,22 ГОДИНИ ЧАКАМЕ ТОЯ МИГ ВСЕКИ ДА СИ ПЛАТИ ЗА МИЗЕРИЯТА ДО КОЯТО НИ ДОКАРА ,ЗАТОВА С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ ОТ СЪРЦЕ И ДУША ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ,ДЪЛБОКО УВАЖАВАМ И ЖЕСТА НА ВОЛЕН СИДЕРОВ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ

190

До 199

преди 13 години

Трактора поне има акъла да не го прави пред публика, а и всъщност не е доказано, че той разнася срс-тата, докато цветанов най-нагло го направи пред телевизията. Виждаш ли тънката разлика? Не може да обвиняваш някой по презумция щото тиквобойко и Цецойко са го казали. Човек е невинен до доказване на противното. За момента Цецо е виновен а Трактора не. Това говорят фактите, герболетко.

189

мухала

преди 13 години

абе като се замисли човек какъв е смисъла да си пишем по форуми, никакъв, на кой му пука ни се губим времето правителството си прави каквото знае, еми така е било и така ще бъде докато не си отстояваме правата и не се ограмотим и сами да следим дали народните слуги спазват закона, но това няма да се случи докато четем 24 часа, труд и гледаме бтв и нова, хора бойко ще си отиде после ще дойде друг който ще е същият, не бъдете само партино пристрасти, четете и мислете и тогава викайте за някой

188

моралният убиец

преди 13 години

Цветан Цветанов е моралният убиец на бебето от Горна Оряховица!

187

Анонимен

преди 13 години

До ГЕРБ завинагиТака явно не си чел статията а? Не че ги е чел а че е отправял обвинения с/у докторите от трибуната на НС? Разлика да има?

186

фявеф

преди 13 години

Според МВФ, Беларус излиза от кризата, а ние ............................... ???????

185

h

преди 13 години

qe

184

didi

преди 13 години

Костов защитава тези убийци от Горна Оряховица защото са от СДС, а защо не поиска те да се извинят вместо Цветанов. Цветанов няма за какво да се извинява. Скълъпиха измислена експертиза, че бебетото се било удавило, защото имало околоплодни води в дробовете. Всички бебета имат, та те гълтат непрекъснато амниотична течност. Дори да е било мървтво т.нар. лекари не го знаят и си говорят как да го убият. Отврат. По добре да ги изключат от СДС а не да ги защитават.

183

:-(

преди 13 години

Коалиция за България, ДПС и Синята коалиция = Новата тройна коалиция! Да ни е честита!!!

182

ГЕРБ завинаги

преди 13 години

Значи когато Цветанов чете СРС-та е незаконно и трябва да му се иска оставката, а когато Трактора чете СРС-та е съвсем нормално и тогава трябва да се гледа СЪДЪРЖАНИЕТО, а не дали е законно и пак да му се иска оставката :))) Хитро, нали? :)))) И типично по комунистически :)))

181

norm

преди 13 години

Винаги,когато БСП изпадне в нокдаун,Костов се притичва на помощ и успява да я реанимира..Така и сега.За измамната подписка за нова конституция на РЗС,деяние в пъти по-скандално от единичния случай в Горна Оряховица,се мълчи,парламентарна комисия не е нужна,но тук се осигурява не сама парламентарна подкрепа на БСП,но се проявява и антиправителствена инициатива.Демаскирането на Костов е пълно.За сравнение,в СОС СДС гласува с ГЕРБ,ДСБ с БСП.Коментарът е излишен.

180

Анонимен

преди 13 години

Защо не искат съд за лекарите убийци, а за Цветанов?? Нима вярвате на експертизата, според която бебето е било мъртво от 24 часа, въпреки, че е дишало?? Защо опозицията нападна Цветанов, защото той показа, че има лекари-убийци и лекарска мафия?? Помните ли, че Цветанов разказа за лекарите-убийци след атака отстрана на сини и червени?? Вместо да се занимават с Цветанов, сини, червени и т.н. да започнат да работят, заплатите им са от нашите данъци, и да направят нов НК, в полза на гражданите....

179

НЛО

преди 13 години

ТОВА ЕСЪЩОТО КАКТО СЕ СПРАВИ СЪС СТИКЕРИТЕ НА МУТРИТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ .ОБЕЩАВА НО НЕ ИЗПЪЛНЯВА НЕЩО НОРМАЛНО ЗА АГЕНТ НА ДС 7 ОТДЕЛ.

178

Анонимен

преди 13 години

Наздраве Дон Цеци !Ако това ти е представата за борба с престъпноста то по добре да гасиме лампите и да си ходиме !